Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah hayırlısıyla kurtarsın inş cnm..kendini toparlayınca bize de haber vermeyi unutma olurmu..

Deniz Yeşili,
belki yazmışsındır ama sen neden sezeryan yapıosun?
Herhangi bir şey mi oldu? yoksa senin kendi isteğinle mi?

ne olursa olsun güzel olsun sağlıklı olsunlar :)[/QUOTE]

Cnm günaydın..!benim sezeryan olmıcak,48ve5b nickli arkadaşımla konuşuyorduk da ondan alıntı,benimkisi şimdilik normal görünüyo tatlım..

Kızlar benim bir tek terliğim eksik,daha doğrusu lacivert hastane terliği almıştım laparoskopi olduğumda,o zamandan beri de hiç kullanmadım ama ben yine şöyle pembiş pembiş şık bişeyler görürsem de dayanamam alırım diye düşünüyorum..bi de pembe taç koydum yanıma,ayrıca ne olur ne olmaz saçlarımı toparlamak için ayrıca pembe toka aldım,herşeyimiz pembe pembe..

İnşallah çok bekletmez, inan o kadar kötü hissediyor ki insan kendini. Herkes sürekli telefon açıyor bebiş geldi mi diye.
ay bilmez miyim, beni de arıyolar ya da görünce ne zaman çıkacak daha bu diyolar, siniri bozuluyo insanın :)))
kızlar lohusa tacı koydunuz mu çantalara :)) ben bişey unuttum deyip duruyorum kendi kendime buymuş :)

koydum tabi kırmızı tacımı :) pembe ve mavi takıldığını duymadım, bileydim alırdım ondan da, neyse lohusa tacı kırmızı olur sonuçta :) yorgun ve bitkin düşen anneye enerji vrsin diy takılırmış, pozitif enerji açısından :) belki oğum sonrası taçlı fotolarımızı paylaşırız burda :)

Kızlar bugün kasık ağrısı ve hafif bel ağrım olunca doktorumu aradım,gel alttan bakalım açılma varmı,nst ye gir sancın varmı dedi ve hastaneye gittik eşimle,ama ne açılma vardı ne de sancı.yanlız çatı muayenesi çok kötüydü,elimde olmadan çok sıktım kendimi ve canım çok yandı..ebe sen şimdi böyleysen sancı geldiğinde ne yapacaksın dedi,gerçi doktorumla bu durumu konuştum,beni baya rahatlattı ama yinede gözüm çok korktu yaa..:18:sezeryan istersem 38 ila 39 hafta arası bebeğimi doğurabileceğimi söyledi doktorum,bu gidişle sezeryan yolu gözüküyo bana,ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum..:18:

Dun bende kontrole gittim bu hafta cati muayanesini yapmadi..bebegin kilosu normal haftaya bakarsak biraz zayif 2,600 o yuzden catiyi yapmadi..zaten 1cmlik aciklik var birda muayene yaparsam kurcalamis olur acilma sansi daha fazla olur dedi o yuzden haftaya kaldi..bende de hersey normal gozukuyor valla..annem hastalandi nromalde bu haftasonu yapacaktik cantayi ama annem hastalaninca korktum acikcasi bana bulasmasin diye..hafta ici yapacagiz..zaten benim tahminin ekimden once gelmicek gibi benim kizim..tabii orasini allah bilir ama beklemedeyiz suan..ama cabuk gecsin gunler valla..

senin o tacı takmana az kaldı zaten :)

Diyosun :))

hadi hayırlısı seninkinini cinsiyeti neydi ? erkekler geç gelir diyolar ya doğru mu acep?

Erkekti canım.

Kırmızı olur zaten ama geceliklerle aynı renkte çok hoş olur. Ben o yüzden hem kırmızı hem mavi kullanacağım inşallah.

rahimde hiç açıklık yok o zaman çok acıdıysa... normali denersin yine canım, baktın olmuyor sezeryanla alır dr. telaşlanma, benim çoğu arkadaşım senin gibi yaptı, normal doğurcam deyip sancıyı beklediler, günleri doldu, normalle denediler yapamadılar, sezeryanla alındı. önemli olan sizin sağlıklı olmanız, ben de korkuyorum ama korkmayalım, herkes doğuruyor bi mi doğuramıycaz

Haklısın cnm,durduğu kadar durmicak ya bu yaramazlar içimizde..bende dediğin gibi karar verdim zaten,en azından 38. haftamı doldurana kadar beklicem,baktım sancı da gelmedi alsınlar sezeryana yaa elimde olmadan acaip stres yapıyorum,her iki doğum şeklinin de farklı sıkıntıları var,çekmeden olmicak,bu arada dediğin gibi rahimimde hiç açıklık yoktu belkide ondan canım çok yandı..:18:

benim de tercihim klasik kırmızıdan yana :)) evet paylaşsak ya fotolarımızı güzel olur :)

benim de tercihim klasik kırmızıdan yana :)) evet paylaşsak ya fotolarımızı güzel olur :)

canım vazgeçme bence de normal doğumdan son ana kadar.mecbur kalınırsa zaten sezeryan olur. yoksa hiçbirimizin belli değil ki nasıl olacağı...

inşallah :) doğurduktan sonra kime topiğe uğramayabilir de, ben bakarım bi burda olanlar varsa devam ederim yine yazmaya :)

evet normli bekle tabi yin,e olmazsa da olmaz napalım :) çaresi olsun yeter ki...

slm kızlar benimde doğuma çok az kaldı gün geldikçe daha çok korkuyorum hep içimde bi tedirginlik var sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa benim gibi düşünenler varmı ???

slm kızlar benimde doğuma çok az kaldı gün geldikçe daha çok korkuyorum hep içimde bi tedirginlik var sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa benim gibi düşünenler varmı ???

seninle günümüz aynıymış, bakalım önce hangimiz doğurcak :)) bende de korku değil de farklı bir heyecan var tabi. tuhaf bir şekilde korku yok ama normal doğurabilecek miyim diye merak ediyorum.sanki sezeryan olmak zorunda kalcakmışım gibi geliyo daha hiç çatı muayenesi falan da olmadım.
bi de iki gecedir hep doğum başlıyo heralde diye endişeyle uyanıyorum . geçen gece suyum geldi sandım uykumun arasında kalktım baktım hiçbişey yok.dün gece de sanki kanamam oldu zannettim yine bişey yok. bi de korkmuyorum diyorum daha nolsun dimi :)))
sen de sancı falan var mı canım? ben de daha hiçbişeycikler yok da ....

ister istemez son zamanlarda bi tedirginlik oluyor haklısın geceleri bende kalkıyorum :)) şuanda pek sancılarım yok bugünde doktor kontrolüm vardı banada daha çatı muaynesi yapılmadı bakalım hayırlısı artık allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş...

Kızlar,
23. Eylül'de gece saat 04.23'de oğluşumu normal doğumla kucağıma aldım. Bugün evimize geldik çok şükür.
Ayrıntıları yazarım kızlar,
hepinize selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…