Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar,
23. Eylül'de gece saat 04.23'de oğluşumu normal doğumla kucağıma aldım. Bugün evimize geldik çok şükür.
Ayrıntıları yazarım kızlar,
hepinize selamlar.

hoşgeldin bebekkk sefalar getirdin :) topiğimizin ilk bebeği oldu senin oğluşun :) gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun büyük geçmiş olsun canım... darısı başımıza artık... fırsat bulursan yazmaya, ayrıntıları öğrenmek isteriz sevgiler....

kızlar, yarın sabahtan gidiyorum hastaneye, öğlene doğru doğum olacak sanırım eğer aksilik çıkmazsa, hayırlısıyla döndüğümü yazarım ben de inşallah...

kızlar, yarın sabahtan gidiyorum hastaneye, öğlene doğru doğum olacak sanırım eğer aksilik çıkmazsa, hayırlısıyla döndüğümü yazarım ben de inşallah...

Kızlar suanda hastanedeyım iki bucukta suyum gelmeye basladı üç bucukta hastaneye geldim 1 cm acıklık vardı yeni 2 cm olmuş evime gidince anlatırım artık devamını allah beni ve herkesi bir avazda kurtarır inş dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar,
23. Eylül'de gece saat 04.23'de oğluşumu normal doğumla kucağıma aldım. Bugün evimize geldik çok şükür.
Ayrıntıları yazarım kızlar,
hepinize selamlar.

senin adına cok sevindim..Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah..
Valla heyecanladın bende şimdi..İlk sen 2. de Muğlalı arkadaşımız..

Normal dogumun inceliklerini soyle ama bize zorluklarını nasıl bir şey oldugunu?

mutlaka haber ver bize..Nasılsın bebişin nasıl iyi mi diye?

Allah bizi de biran once kurtarsın valla benim 23 gün var gözüküyor zaman geçmiyorrrr :)

Cnm muhtemelen yavrunu kucağına almak üzeresindir,dualarımız seninle..hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inş..!hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım..

Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz,neti bir açtım 3 tane bebiş haberi aldım ohh ohh maşşşaaalllaaahhh...nasıl heyecanlandım bilemezsiniz kızlar..

bebişler birer birer geliyolar maşallah :) dumaaam ve 48ve58 den sonra şimdi sen hadi bakalım .ben de bugün kontroldeydim. oğlum iyce aşağıya inmiş ama hala gelmiyo bu hafta içinde bekliyoruz dedi doktorumuz bakalım...haber edin bize de :)

sağol canım, darısı başına. çok uzun yazamicam şimdilik ama hastaneden çıktığım gün, bu bebiş sana benziyor diyenlere gülerek "bunu kendime benzettim ikincisini de babasına benzeteceğim" dediğim için herkes aaaaa pes bugün hastaneden çıktın daha hiç mi gözün korkmadı dedi. Yani zor tabi doğum ama onu gördüğün sesini duyduğun an herşeyi zaten unutuyorsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Haydi hayırlısı, sanırım seninde bebişin şuanda kollarında. Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin inşallah.

Allah bir avazda kurtarsın canım.

Çok teşekkür ederim. Darısı başına. Hiç korkma doğumdan, göz açıp kapanıncaya kadar geçiveriyor.

Cnm hayırlısı olsun,Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün yavrunu..!Darısı bizim başımıza..

Amin canım, sağol, darısı başınıza.

Benimki bir gün öncesi doğum kanalına bile girmemişti sonra ertesi gün ceeeeeeeeee yaptı.

Selam kızlar sabırsızlıkla bekliyorum , bu hafta olur diyordum hala olmadı Her gece bugün olurmu diye diye iyice strest oldum ya

Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman gelecek o gün diye..Sabah mı gelecek akşam mı gece uyurken mi?
En çok beni o tedirgin ettiriyor zamanını bilememek..

Bugun evim temizleniyor annem-kayınvaldem ve temizlikçi evde köşe bucak temizliyorlar.benim de Cuma günü işim son izne ayrılıcam..
Bende kışlık yazlık yapıcam o arada evde otururken :) zaman geçsin ne yapalım yoksa nasıl geçer bu zaman..

bu arada deniz Yeşili en son doğuran biz olacağız herhalde bu topic'te..Muhtemel dogum tarihine bakarsak..
:)))))))

Normal doğum yapacaklar için 38-42 haftalar arasında ki herhangi bir gün , doğum gerçekleşebilir ki bu da tam bir ay yapıyor.. hani üç beş gün değil ki bugün olmazsa yarın diyelim. Duyduğuma göre 40. haftası bitince bazılarının ki 41 de bazıların ki de 42. haftasında alıyorlarmış bebeğin durumuna göre.. zaten en kötüsü ne zaman ve nerede olacağını bilememk. bakalım yarın kontrlm var NST de belli olur.. Bu arada hazırladığım doğum çantasında pijama ve geceliğimin ütüsü fillan kalmamş kırışmış bir de :S Bugün onları ütülücem .. Eşim hep dalga geçti hastanede bir gün kalacaksın kocaman valiz mi yapıyorsun diye, bende küçücük bir valize tıkıştırınca böyle oldu Kızlar kesinlikle bazı noktlarda eşinizi dinlemeyin :)

Aynen cnm bende senin gibi en sonuncu biz olucaz gibi düşünüyorum..:)))neyse sağlıkla gelsin bebişlerimiz de bekleriz biz napalım..ben kışlık hazırlıklarımı yapmıştım,birazını da sağolsun anacığım halletmişti,ayrıca geçen hafta yufka alıp böreklik sarıp attım dolaba,olur da sıkışırsam yapamazsam diye.derin temizliğimi de temizlikçiye yaptırmıştım geçen hafta ama baktım camlar yağmur yağınca fena olmuş..günlük temizliğimi mecburen kendim yapıyorum,malesef yardım edenim yok..bende senin gibi çok tedirginim cnm,her gece evi toplayıp yatıyorum olur da gece sancım tutar hastaneye gidersem diye..hayırlısıyla alsaydık yavrularımızı kucağıma düzene sokucaz bişeyleri inş..

valla bence de.. :) eş dinlememek en iyisi :) bizimki terliğe takmış ne alaka diyip duruyor :)
şimdi ben cuma akşam yapıcam çantamı..Zaten eşim için 1 iç çamaşırı bir pantalon-çorap ve t-shirt yeter.. :) bu arada t-shirtümüzün rengi pembe malum kız babası :)

kendimde zorlanıcak gibi geliyor..yok gecelik'ti yok sac bandı toka saç fırçası derken tıkış tıkış oluruz bizde zannediyorum :)

kızımın çantası ayrı olacak zaten.. :) beziydi,kremi,tulumu bodysi :) hep minik minik oldugu için canta bayağı iyi olacak :)

gelsin artıkkkkk yaaaaaa :)

canım ben hastanede 8 gün kaldım yaklaşık bir ay önce filan, yanımda genellikle doğum yapanlar kaldı. gözlemlerim bolca iç çamaşırı gecelik veya pijama da fazladan al, kiminin kanaması çok oluyor.dediğin gibi zaten bebişin kıyafetleri minicik yer tutmuyor..ben plastik bardak tabağına kadar koydum valla.. Erkekler bu konuda anlamadıkları aşikar , ama konuşurlar :)

way anasını sayın seyirciler doğum yapanlar warmış aramızda :)) allah analı babalı büyütür inşallah amin...

onca ozamandır girmiyodum nete yaa biriniz bile sormamışsınız polyana sen öldünmü kaldın mı diye (

wallahi çok kırıldım size kızlar (

bu arada bende hala doğurmadım her akşam felaket sancılar çekiyorum şu anda bile çekiyorum ama tık yok hala

yeni doğan bebişlere hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş. benim gibi doğumu bekliyenlerede allah bi avazda doğurmak nasip etsin dört gözle bekliyorum hala bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…