Kızlar,
23. Eylül'de gece saat 04.23'de oğluşumu normal doğumla kucağıma aldım. Bugün evimize geldik çok şükür.
Ayrıntıları yazarım kızlar,
hepinize selamlar.
kızlar, yarın sabahtan gidiyorum hastaneye, öğlene doğru doğum olacak sanırım eğer aksilik çıkmazsa, hayırlısıyla döndüğümü yazarım ben de inşallah...
kızlar, yarın sabahtan gidiyorum hastaneye, öğlene doğru doğum olacak sanırım eğer aksilik çıkmazsa, hayırlısıyla döndüğümü yazarım ben de inşallah...
Kızlar,
23. Eylül'de gece saat 04.23'de oğluşumu normal doğumla kucağıma aldım. Bugün evimize geldik çok şükür.
hepinize selamlar.
Kızlar,
hepinize selamlar.
Kızlar suanda hastanedeyım iki bucukta suyum gelmeye basladı üç bucukta hastaneye geldim 1 cm acıklık vardı yeni 2 cm olmuş evime gidince anlatırım artık devamını allah beni ve herkesi bir avazda kurtarır inş dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar suanda hastanedeyım iki bucukta suyum gelmeye basladı üç bucukta hastaneye geldim 1 cm acıklık vardı yeni 2 cm olmuş evime gidince anlatırım artık devamını allah beni ve herkesi bir avazda kurtarır inş dualarınızı eksik etmeyin
hoşgeldin bebekkk sefalar getirdin :) topiğimizin ilk bebeği oldu senin oğluşun :) gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun büyük geçmiş olsun canım... darısı başımıza artık... fırsat bulursan yazmaya, ayrıntıları öğrenmek isteriz sevgiler....
senin adına cok sevindim..Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah..
Valla heyecanladın bende şimdi..İlk sen 2. de Muğlalı arkadaşımız..
Normal dogumun inceliklerini soyle ama bize zorluklarını nasıl bir şey oldugunu?
Cnm hayırlısı olsun,Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün yavrunu..!Darısı bizim başımıza..
bebişler birer birer geliyolar maşallah :) dumaaam ve 48ve58 den sonra şimdi sen hadi bakalım .ben de bugün kontroldeydim. oğlum iyce aşağıya inmiş ama hala gelmiyo bu hafta içinde bekliyoruz dedi doktorumuz bakalım...haber edin bize de :)
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman gelecek o gün diye..Sabah mı gelecek akşam mı gece uyurken mi?
En çok beni o tedirgin ettiriyor zamanını bilememek..
Bugun evim temizleniyor annem-kayınvaldem ve temizlikçi evde köşe bucak temizliyorlar.benim de Cuma günü işim son izne ayrılıcam..
Bende kışlık yazlık yapıcam o arada evde otururken :) zaman geçsin ne yapalım yoksa nasıl geçer bu zaman..
bu arada deniz Yeşili en son doğuran biz olacağız herhalde bu topic'te..Muhtemel dogum tarihine bakarsak..
:)))))))
Normal doğum yapacaklar için 38-42 haftalar arasında ki herhangi bir gün , doğum gerçekleşebilir ki bu da tam bir ay yapıyor.. hani üç beş gün değil ki bugün olmazsa yarın diyelim. Duyduğuma göre 40. haftası bitince bazılarının ki 41 de bazıların ki de 42. haftasında alıyorlarmış bebeğin durumuna göre.. zaten en kötüsü ne zaman ve nerede olacağını bilememk. bakalım yarın kontrlm var NST de belli olur.. Bu arada hazırladığım doğum çantasında pijama ve geceliğimin ütüsü fillan kalmamş kırışmış bir de :S Bugün onları ütülücem .. Eşim hep dalga geçti hastanede bir gün kalacaksın kocaman valiz mi yapıyorsun diye, bende küçücük bir valize tıkıştırınca böyle olduKızlar kesinlikle bazı noktlarda eşinizi dinlemeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?