yeni doğan bebişlere hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş. benim gibi doğumu bekliyenlerede allah bi avazda doğurmak nasip etsin dört gözle bekliyorum hala bişey yok
dogumlar basliyor ne güzel... bizde hayirlisyla dogursak... iki hafta var ama bana daha 2 ay gibi geliyor. oglumu simdiden cooook özlediiiim
way anasını sayın seyirciler doğum yapanlar warmış aramızda :)) allah analı babalı büyütür inşallah amin...
onca ozamandır girmiyodum nete yaa biriniz bile sormamışsınız polyana sen öldünmü kaldın mı diye(
wallahi çok kırıldım size kızlar(
bu arada bende hala doğurmadım her akşam felaket sancılar çekiyorum şu anda bile çekiyorum ama tık yok hala
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman gelecek o gün diye..Sabah mı gelecek akşam mı gece uyurken mi?
En çok beni o tedirgin ettiriyor zamanını bilememek..
Bugun evim temizleniyor annem-kayınvaldem ve temizlikçi evde köşe bucak temizliyorlar.benim de Cuma günü işim son izne ayrılıcam..
Bende kışlık yazlık yapıcam o arada evde otururken :) zaman geçsin ne yapalım yoksa nasıl geçer bu zaman..
bu arada deniz Yeşili en son doğuran biz olacağız herhalde bu topic'te..Muhtemel dogum tarihine bakarsak..
:)))))))
sira sende gibi görünüyor :)
valla hiç belli olmaz bakarsınız siz daha önce doğuruverirsiniz.bu bebeklerin sağı solu belli olmuyo anladım ben ne zaman canları isterse çıkıp geliyolar. bak bana daha bekliyorum beyimizin keyfini :)
ev kaç defa temizlendi dediğin gibi doğum yaklaşıyo hazır olalım diye ama yok anacım o ev bi daha kirleniyo bi daha temizleniyo ama daha gelen giden yok :)
ben de kışlıkları yapmıştım kendim bi kısmını annem de tarhana yoğurdu şimdi onu seriyo dün çok güldürdü annem beni.karnımı severken diyoki torununa: yarın da bekle öbür gün gel olur mu oğlum, ben yarın tarhana sercem de :)
kırılma arkadaşımmmmm :) ben her açtığımda kim doğurdu diye merakla açıyorum birilerinden bi haber vardır belki diye.
bundan sonra nete girme ilk ben sorcam söz :) diycem ki polyana doğurdu heralde girmediğine göre :)))
valla bebekler gelmeye başladı da bende de daha birşey yok...
bizimkiler nazlı nazlı :))
Eylül toparlandı gitti işte,
Ekim falan da gider bu gidişle...!
Biliyomusun aynı şeyi bende düşünmeye başladım cnm..doktor 15 eylülden sonra beklicez deyince çok umutlanmıştım bebişim erken gelicek diye ama ayın 26sı oldu hala bir kıpırtı yok nazlı kızımda..
Her gün acaba bugün mu diye diye yoruldum canım ben ya... ansızın gelsin kafaya takmıyorum, sağlıklıca gelsin de.. Bakalım nazlı kızlarımız canları ne zaman gelmek isticekler. o değilde adı Eylül diye düşündük Eylül bitiyor :) Sana doktor 15 i diye erken demiş gerçekten seni daha çok streste sokmuş.sezeryan mı normal doğum mu olacak senin ki ?
Hiç sorma yaşadığım stresi..Bebek kız olduğu için muhtemelen haftasını tamamlamicak dedi doktorum ama bizimki tamamlicak,geçicek bile herhalde.. şimdilik normal gözüküyo ama ben fena korkuyorum ve elimde olmadan kasıyorum kendimi..:18:dur bakalım önümüzde daha 4-5 gün var eylülün bitmesine,bakarsın Eylül Hanım gelir de ismine sahip çıkar..
Hayırlısıyla doğsun da canım .. Allah kimsenin elini boşa çıkarmadan sağlıklı evlatlar versinn inşallahhhh ya .Güzel dedin bak sevdim bunu Eylül ,adına sahip çık :)
Sizin yine daha var hanimlar.. benim bebis bu cumartesi gelmesi gerekiyor ama ne sanci var nede baska birsey =(. Yarin hastanede kontrolum var bakalim büyük oldugu icin suni sanciyami karar verecekler. Keske kendiliginden gelse =(
al benden de o kadar . benim bebişin de bu pazar gelmesi gerekiyor ama ne sancı, ne nişan , ne su.. hiçbir şey yok...sadece karnım indi sanırım iyce aşağıda bakalımmm....kaç kilo bebeğin şimdi? benimkine 4 gün önce 3kilo 885 gr demişti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?