Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kırılma arkadaşımmmmm :) ben her açtığımda kim doğurdu diye merakla açıyorum birilerinden bi haber vardır belki diye.
bundan sonra nete girme ilk ben sorcam söz :) diycem ki polyana doğurdu heralde girmediğine göre :)))
valla bebekler gelmeye başladı da bende de daha birşey yok...
bizimkiler nazlı nazlı :))

valla hiç belli olmaz bakarsınız siz daha önce doğuruverirsiniz.bu bebeklerin sağı solu belli olmuyo anladım ben ne zaman canları isterse çıkıp geliyolar. bak bana daha bekliyorum beyimizin keyfini :)
ev kaç defa temizlendi dediğin gibi doğum yaklaşıyo hazır olalım diye ama yok anacım o ev bi daha kirleniyo bi daha temizleniyo ama daha gelen giden yok :)
ben de kışlıkları yapmıştım kendim bi kısmını annem de tarhana yoğurdu şimdi onu seriyo dün çok güldürdü annem beni.karnımı severken diyoki torununa: yarın da bekle öbür gün gel olur mu oğlum, ben yarın tarhana sercem de :)

bakalım kısmet ne zaman gelecekler?sağlıklı olsunlarda..
Benim yarın kontrolum var..Ben artık her gittiğimde NST cihazına giriyorum..ve yarın alltan muayne yapacak..zaten 1cm'lik açıklık vardı..eger o açıklık arttıysa halim neci olur bilemem..Allahtan herşeyi hazır artık bu akşamda perdelerimiz takılıyor.. :)

ev temizliği malesef cok nankör..1 haftaya kalmadan ev tozlanıyor falan..valla yerleri falan vileda süpürge yaparım da toz almayı yapamam gibi geliyor..banada evde harket olur yoksa durmadan yerim gibi geliyor.. :)
yarına haber veririm zaten doktordan sonrasını :)

Benimde yarın kontrolüm var,bakalım ne dicek doktor,alttan muayene edicekmi bilmiyorum..:18:haftasonu da nişan var,annem gelicek cmts günü,gelmişken anneanneyi geri göndermesek ne iyi olur aslında dimi kızlar..bu arada neti ne zaman açsam acaba kızlar ne yaptı,doğuran varmı diye merak ediyorum..ağrılarınız ne durumda kızlar bu arada?dumaammm ve tubamete den ses çıkmadığına göre bebişleriyle meşguller,ama bizde buralarda merak ediyoruz sizi kızlarrr.....

bende meraktan açıyorum kim doğurdu diye :) bu sabah saat 10dan 12 ye kadar bebeğim bir tane tekme attı dahada atmadı korktum bişeymi oldu diye dr aradım oda nstye bağlamamız lazım dedi...
gittik dr nstde sancım çıktı hafif kasıklarım ağrıyodu zaten dr yarın tekrar gelmemi söyledi...
ewe geldim öldüğümü sandım belime torna widalar sokuyolar kasıklarıma baltayla wuruyolardı :) sanki....ağrı girdikçe ahlayıp ohluyodum
çok sewinçliydim bebeğim gelicek diye taakiii sancılarım geçene kadar

yine war kasıklarımda ağrı inşallah sabaha bebeğim benimle olur.... bakalım yarın ne olucak durumlar tam dört gündür şiddetli ağrılarım war....
rabbim yardım etsin hepimize

Her gün acaba bugün mu diye diye yoruldum canım ben ya... ansızın gelsin kafaya takmıyorum, sağlıklıca gelsin de.. Bakalım nazlı kızlarımız canları ne zaman gelmek isticekler. o değilde adı Eylül diye düşündük Eylül bitiyor :) Sana doktor 15 i diye erken demiş gerçekten seni daha çok streste sokmuş.sezeryan mı normal doğum mu olacak senin ki ?

Hiç sorma yaşadığım stresi..Bebek kız olduğu için muhtemelen haftasını tamamlamicak dedi doktorum ama bizimki tamamlicak,geçicek bile herhalde..şimdilik normal gözüküyo ama ben fena korkuyorum ve elimde olmadan kasıyorum kendimi..:18:dur bakalım önümüzde daha 4-5 gün var eylülün bitmesine,bakarsın Eylül Hanım gelir de ismine sahip çıkar..

Hayırlısıyla doğsun da canım .. Allah kimsenin elini boşa çıkarmadan sağlıklı evlatlar versinn inşallahhhh ya .Güzel dedin bak sevdim bunu Eylül ,adına sahip çık :)

Sizin yine daha var hanimlar.. benim bebis bu cumartesi gelmesi gerekiyor ama ne sanci var nede baska birsey =(. Yarin hastanede kontrolum var bakalim büyük oldugu icin suni sanciyami karar verecekler. Keske kendiliginden gelse =(

banada 14 eylul kontrolumde 1cmlik aciklik var diyince allah dedim erken gelecek..ama tik yok daha..yarin kontrolum olsun insallah 1tik daha aciklik olmus olur..istenden izne ayriliyorum tam zamani artikkk hadiiiii

Sizin yine daha var hanimlar.. benim bebis bu cumartesi gelmesi gerekiyor ama ne sanci var nede baska birsey =(. Yarin hastanede kontrolum var bakalim büyük oldugu icin suni sanciyami karar verecekler. Keske kendiliginden gelse =(

al benden de o kadar . benim bebişin de bu pazar gelmesi gerekiyor ama ne sancı, ne nişan , ne su.. hiçbir şey yok...sadece karnım indi sanırım iyce aşağıda bakalımmm....kaç kilo bebeğin şimdi? benimkine 4 gün önce 3kilo 885 gr demişti....

Benimkide iki hafta önce o kilodaydi, gecen hafta ise hic kilo almadigi icin erkenden suni sanci vermeyip gününü bekleyelim dediler.. Yarin kac cikacak merak ediyorum =(

Allah yardimcimiz olsun.. Su dogumu bi atlatsaydik keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…