Benimkide iki hafta önce o kilodaydi, gecen hafta ise hic kilo almadigi icin erkenden suni sanci vermeyip gününü bekleyelim dediler.. Yarin kac cikacak merak ediyorum =(
Allah yardimcimiz olsun.. Su dogumu bi atlatsaydik keske
kızlar az önce sarı renkte sümüksü akıntım geldi baya. nişan mı bu acaba? off ne zaman geleceğini bilememek ne kadar zormuş
benim bildiğim pembe sümüklü kan gelmesi lazım ama sen yinede bi netten araştır istersen...
sümüksü ne krem nede sarı bir renk o bende de oluyo yaa bak şimdi telaş ettim hee ben akıntım falan oluyodur diyodum...dr nezaman gitsem suyumunda iyi olduğu söyler hep hazır aklımdayken yarın sabah gidicem sorarım dr ne dicek bakalım...
kız yoksa doğurcanmı :)
ah bi bilsem çok heyecan yaptım ya..netten de baktım nişanı her yerde sümüksü tıkacın gelmesi diyo pembe renkte de olabilir diyo. yani bu demek oluyo ki illa pembe değil, sümüksü bir akıntı orası kesin pembe de olabilir ama olmayabilir de yani :)) eğer doğru yorumluyosam nişanım geldi bakalım :)) sen,inki de gelmiş olabilir yani :) nişandan sonra 1-2 gün daha bekletiyo heralde bebişler hayırlısı ya...ama bende daha hiç sancı falan yok canım...
benim bildiğim pembe sümüklü kan gelmesi lazım ama sen yinede bi netten araştır istersen...
sümüksü ne krem nede sarı bir renk o bende de oluyo yaa bak şimdi telaş ettim hee ben akıntım falan oluyodur diyodum...dr nezaman gitsem suyumunda iyi olduğu söyler hep hazır aklımdayken yarın sabah gidicem sorarım dr ne dicek bakalım...
kız yoksa doğurcanmı :)
o gelen şey nişanmıymış yani....
bende hergün geliyo o ama:)
fazla değil şöyle bi parça kadar falan işte seninde öylemi...
nişandan sonra bir hafta bile bekletiyomuş diye duydum ben...
benim sancılarım çok war yaa belim kırlıyo resmen bu gün ilk defa nstde sancım çıktı çok sewindim dr yarında gelmemi söyledi sabah 9da gidicem
ayyhh heycan yaptım kızz :)) taksiye binmeden önce 10 dk yürüyecem kasıklarıma iyice ağrı girsin diyeya kendimi zeki sanıyorum yada öyle sandığımı sanıyorum
kızlar o sumuksu dedikleri şey hani adet olduğumuzda idrar yaparken bazen hafif pihtimsi kan gelir ya iste o. su geldiginde zaten derler ya anlamamak imkansiz diye iste o harbiden anlamamak imkansız :)) benim o suda iste o parçacıklardan vardı ve anaam bu mu demiştim. artık zihnimde ne canlandirdiysam :) umarım hepiniz için hersey yolunda gider
evet bana nişan gibi geliyo öyle hissediyorum dediğim gibi tekrar başka sayfaları da okudum diyo ki : bazı hamilelerde nişanla beraber pembe renkli akıntı da gelebilir. yani aslında nişanın kendisi pembe değill :))
amaaaaan iyce psikopata bağladım hipotezlere başlıycam birazdan :))
benimki de çok dediysem öyle aman aman değil de az da saylmaz dikkatimi çekecek kadar vardı yani...
git bakalım doktor ne diycek yarın sana..
benden önce doğurcan bu gidişle :)
anam nerdeee artık allaha yalwarıyorum...kurtar beni bu ağrılardan diye :)
kız wallahi doğumdan zerre kadar korkmuyorum şu acılardan sızılardan kurtulucam eski halime dönücem ya o yüzden sewiniyorum :)
bacak aramı hissetmiyorum artık hani böyle bi yerin morarırda üzerine basarsın ya aynen öyle ağrıyo oralarım...
şu son bir haftadır hantallaştım ben böyle değildim at gibiydim walla :)) bugün o sancılarla ewimi bile temizledim ne olur ne olmaz diye
inşallah doğururum yaa yeter artık geçmiyo zaman heycan basıyo
ama kan gelmiyoki cnm kırmızı değil dediğin gibi biraz pıhtılaşmış ama rengi ne sarı nede beyaz
maşallah snein baya sancın varmış ya hadi hayırlsı canım aman dikkat et kendine boşver temizliği falan diycem de boşveremiyoruz takıntılıyız işte :) sen yine de dikkat et kendine Allah yardımcımız olsun...
bilmiyorum canım ama benim pembe kırmızı tonlarında suyla beraber gelmişti. ayyyy o kadar güzel bı heyecan ki şimdi seninki Allah isteyen herkese nasip etsin. ben cok yorgundum ama hissettim o gün olucagini ve sacımı basımı yapıp beklemeye başlamıştım. içimde bı his olmuştu. az uzandım. ayağa bı kalktım gunlerce acaba o muydu bu muydu derken haah kızım dedim hapı yuttun :)) şeffaf sıvıda azıcık ara ara vardı, belki su gelmeden seninki gibi oluyordur
dumaaaaam bebişle günler nasıl geçiyor?
Benimde yarın kontrolüm var,bakalım ne dicek doktor,alttan muayene edicekmi bilmiyorum..:18:haftasonu da nişan var,annem gelicek cmts günü,gelmişken anneanneyi geri göndermesek ne iyi olur aslında dimi kızlar..bu arada neti ne zaman açsam acaba kızlar ne yaptı,doğuran varmı diye merak ediyorum.. ağrılarınız ne durumda kızlar bu arada?dumaammm ve tubamete den ses çıkmadığına göre bebişleriyle meşguller,ama bizde buralarda merak ediyoruz sizi kızlarrr.....
benim bebek de 3.850gr mış maşallah tosunlarımıza
kızlar sancılarınız warmı yaa benim durmadan kasıklarıma giriyo çok düzensiz sancılar ama yaa sizinde öyle oluyomu he
kızlar az önce sarı renkte sümüksü akıntım geldi baya. nişan mı bu acaba? off ne zaman geleceğini bilememek ne kadar zormuş
ooof bende sanci manci hicbirsey yok =(((... buarada nisan rengi icin hastanedeki ebe kahverengi olarak anlatmisti.. =/ ..hadi bakalim hayirlisi
Benimde yarın kontrolüm var,bakalım ne dicek doktor,alttan muayene edicekmi bilmiyorum..:18:haftasonu da nişan var,annem gelicek cmts günü,gelmişken anneanneyi geri göndermesek ne iyi olur aslında dimi kızlar..bu arada neti ne zaman açsam acaba kızlar ne yaptı,doğuran varmı diye merak ediyorum.. ağrılarınız ne durumda kızlar bu arada?dumaammm ve tubamete den ses çıkmadığına göre bebişleriyle meşguller,ama bizde buralarda merak ediyoruz sizi kızlarrr..... [/QUOTEevet tatlım bebişlerde oyalıyorda ben kendime yeni geldim sancılar gece başlamıştı 1 günde hastanede kaldık ve bu sürede 1 saat bile uyuyamadım eve gelincede gözümü açamadım haliyle. epiduralli normal doğum yaptım 2 cm açıklıktan sonra suni sancı taktılar ve 3 cm de ben artık dayanamaz oldum sanki belime fil oturmuş gibiydi ve 2 dk bir geliyordu epidurali takınca uykuya bile dalmışım bir ara :) 12 saatte 5 cm açıldı geri kalan 5 cm de 2 saatte açıldı yani 5ten sonra çok çabuk ilerliyor ilerlemedimide hiç ilerlemiyormuş doğumum biraz zordu alt tarafım biraz darmış o yüzden karnıma bastırdılar sonrasındada epidurale devam ettiler ve çıkana kadar hiç ağrım olmadı şuandada kendi işimi kendim yapıyorum iyiki normal yapmışım bebişimde iyi şimdilik allah herkese nasip etsin bu duyguyu şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?