Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bugun aksamustu kahverengi sumuk gibi bir akintim oldu..hemen doktoru aradim..yine olursa oyle bir akinti kasilmalarin olursa tekrar konusalim dedi doktorum..ama oyle bir akinti yok kasilma da yok..sadece ne sari ne beyaz olan yine garip bir akintim var..ayricaaaa benim kasilmam oluyormus nst'ye girdigimde gozukuo..ama o kasinti agri nasil oluyor ben onu anlamiyorum..yarim edin arkadaslar..sali gunu kontrolum var doktora da sorucam ama ilk sizlerden bilgi alayim dedim..kafam karistiiiii (

29 Eylül Cumartesi günü saat 13:30 da oğlum dünyaya gözlerini açtı :) şükürler olsun Rabbime... normal doğum yaptım...beklenen günümüzden 1 gün önce geldi oğluşum...ayrıntıları ilk fırsatta paylaşırım inşallah kızlar...Allah sizlerin de yardımcısı olsun...

Bekliyoruz cnm a ayrıntıları benim de son haftam artık 8 gün var doldurmama burayı okuyunca rahatladım herkez ne güzel mormal dogum yapıyor maşallah size ve yavrularınıza :)

Cok mutlu oldum senin adina..allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin..allah bize de bir an once bu duyguyu nasip etsn..dun gece cnk biraz agrim vardii usudum zannettim ayagima corap giydim..tik yok ama sabahi etmisim..nasil bir duygu normal dogum anlatta bize de yarari olsun..kendine de oglusuna da iyi bak..

40+1 olduk kizlar ya.. iyice bunalima girdim =( .. dua edin artik gelsin

Hayırlısıyla gelsin canım. Ama karnında tepik tepik hareketleri de bir başka canım ya. Valla her halleri çok güzel bu bebişlerin. Hiç bunalıma girme, her anın tadını çıkar canım.

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy, ne güzel. Yerim ben onu. Allah sağlıcakla, analı babalı büyütmeni nasip etsin. Yaşı uzun olsun oğluşunun.

Cnm hayırlısı olsun,Allah analı babalı büyütsün,Allah sizi nazarlardan saklasın..darısı bizim başımıza..

Allah bagislasin, Allah anali babali büyütsün.. hayirli bir evlat olur insallah..

benim 40+2 oldu, bugün hastanede hissetmedigim sancilar cikti.. Bebek gelene kadar her iki günde bir gitmem gerekiyor =(
Allah yardimcimiz olsun.. Eylül ayida geride kaldi =((( ..

Benim gibi günü gecen varmi?

benim bugün tam günü ama henüz bendede bişey yok allah hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin inş hepimize

allah analı babalı büyütsün canım senin adına sevindim darısı başımıza inş :))

48ve58, tuğbamete sizler naptınız??? bebişler alındı heralde kucaklara :))

48ve58 doğurdun merak ettim ?

merhaba kızlar...
25 eylül salı, 11.30da bebişim kucağımdaydı şükürler olsun. epidural sezeryan oldum bildiğiniz üzere... çok güzel geçti, bebeğimin sesini duyunca gözümden yaşlar nasıl aktı, hiç böyle heyecanlanacağımı düşünmemiştim, çok garip bi duyguydu :) merak ettiğiniz için teşekkürler. c.tesi çıktık hastaneden,ancak ayzabildim size...
adı NİL oldu bu arada :) kalanlara hayırlı doğumlar diliyorum :)

Ilk oncelikle nil bebek sansli olsun..allah bahtini acik etsin..ne guzel bir duygudur.o gozyaslari herhalde hayatinda belki de bir daha yasayamicagin bir duygu..cok mutlu oldum senin adina..bizde halen beklemedeyizz..bugun kontrolum var benimde bakalim..insallah senin gibi kolay ve guzel bir dogum geciririz..kendine de nil bebege de iyi bak..

bluemommy oldumu bebisin

sağol bıdıkcım, sizlerden birielri de doğurmuş olabilir diye düşünmüştüm ama burdasınız demek :) çok teşekkürler hayırlı dilekelrin için canım, çok sağol, allah size de sağ salim bebeğinizi nasip etsin, uzun ömürlü sağlıklı bebklerimiz olsun inşallah...doğum aslında kolay değildi, hatta içimden "epidural sezeryan çok rahat,hemencik bitiyor" diyenlere bi küfür savurasım geldi ameliyat esnasında ve çıkışında ama üstünden zaman geçtikçe kolay diyesi geliyor insanın...zaman herşeyin ilacı dedikleri bu

hayirli olsun :) allah annali babali büyütsün...
ya bunca zaman nasil gecti anlayamadim ama su son 10 gün bana daha cokmus gibi geliyor sanki daha uzun bir zaman varmis gibi.. sag salim olsunda baska birsey istemem alla? htan...
bu arada ilk bebeginmi? nekadar kilo aldin

hayırlı olsun canım allah uzun sağlıklı analı babalı ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…