Cumadan cumartesi sabahina kadar sancim vardi, ama gecti =(. Dün bol bol yürüyüs yaptim, pilates topundan inmiyorum =D ve doktorun önerdigi o igrenc cayi icip duruyorum ama TIK yok. Yarin tekrar hastanedeyim, bakalim acilma varmi =( .. dua edin..
Arkadaslarda hergün dogum oldumu diye sordukca cildirasim geliyor zaten.. ben degil onlar 9 dogurdu =@ .. o yüzden gercekten tarihini gec söylemek lazimmis.. benim hatam =(
29 Eylül Cumartesi günü saat 13:30 da oğlum dünyaya gözlerini açtı :) şükürler olsun Rabbime... normal doğum yaptım...beklenen günümüzden 1 gün önce geldi oğluşum...ayrıntıları ilk fırsatta paylaşırım inşallah kızlar...Allah sizlerin de yardımcısı olsun...
40+1 olduk kizlar ya.. iyice bunalima girdim =( .. dua edin artik gelsin
29 Eylül Cumartesi günü saat 13:30 da oğlum dünyaya gözlerini açtı :) şükürler olsun Rabbime... normal doğum yaptım...beklenen günümüzden 1 gün önce geldi oğluşum...ayrıntıları ilk fırsatta paylaşırım inşallah kızlar...Allah sizlerin de yardımcısı olsun...
Bekliyoruz cnm a ayrıntıları benim de son haftam artık 8 gün var doldurmama burayı okuyunca rahatladım herkez ne güzel mormal dogum yapıyor maşallah size ve yavrularınıza :)
Darısı başına canım.
Allah bagislasin, Allah anali babali büyütsün.. hayirli bir evlat olur insallah..
benim 40+2 oldu, bugün hastanede hissetmedigim sancilar cikti.. Bebek gelene kadar her iki günde bir gitmem gerekiyor =(
Allah yardimcimiz olsun.. Eylül ayida geride kaldi =((( ..
Benim gibi günü gecen varmi?
48ve58, tuğbamete sizler naptınız??? bebişler alındı heralde kucaklara :))
48ve58 doğurdun merak ettim ?
merhaba kızlar...
25 eylül salı, 11.30da bebişim kucağımdaydı şükürler olsun. epidural sezeryan oldum bildiğiniz üzere... çok güzel geçti, bebeğimin sesini duyunca gözümden yaşlar nasıl aktı, hiç böyle heyecanlanacağımı düşünmemiştim, çok garip bi duyguydu :) merak ettiğiniz için teşekkürler. c.tesi çıktık hastaneden,ancak ayzabildim size...
adı NİL oldu bu arada :) kalanlara hayırlı doğumlar diliyorum :)
Allah bagislasin, Allah anali babali büyütsün.. hayirli bir evlat olur insallah..
benim 40+2 oldu, bugün hastanede hissetmedigim sancilar cikti.. Bebek gelene kadar her iki günde bir gitmem gerekiyor =(
Allah yardimcimiz olsun.. Eylül ayida geride kaldi =((( ..
Benim gibi günü gecen varmi?
Ilk oncelikle nil bebek sansli olsun..allah bahtini acik etsin..ne guzel bir duygudur.o gozyaslari herhalde hayatinda belki de bir daha yasayamicagin bir duygu..cok mutlu oldum senin adina..bizde halen beklemedeyizz..bugun kontrolum var benimde bakalim..insallah senin gibi kolay ve guzel bir dogum geciririz..kendine de nil bebege de iyi bak..
sağol bıdıkcım, sizlerden birielri de doğurmuş olabilir diye düşünmüştüm ama burdasınız demek :) çok teşekkürler hayırlı dilekelrin için canım, çok sağol, allah size de sağ salim bebeğinizi nasip etsin, uzun ömürlü sağlıklı bebklerimiz olsun inşallah...doğum aslında kolay değildi, hatta içimden "epidural sezeryan çok rahat,hemencik bitiyor" diyenlere bi küfür savurasım geldi ameliyat esnasında ve çıkışındaama üstünden zaman geçtikçe kolay diyesi geliyor insanın...zaman herşeyin ilacı dedikleri bu
hayırlı olsun canım allah uzun sağlıklı analı babalı ömür versinmerhaba kızlar...
25 eylül salı, 11.30da bebişim kucağımdaydı şükürler olsun. epidural sezeryan oldum bildiğiniz üzere... çok güzel geçti, bebeğimin sesini duyunca gözümden yaşlar nasıl aktı, hiç böyle heyecanlanacağımı düşünmemiştim, çok garip bi duyguydu :) merak ettiğiniz için teşekkürler. c.tesi çıktık hastaneden,ancak ayzabildim size...
adı NİL oldu bu arada :) kalanlara hayırlı doğumlar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?