29 Eylül Cumartesi günü saat 13:30 da oğlum dünyaya gözlerini açtı :) şükürler olsun Rabbime... normal doğum yaptım...beklenen günümüzden 1 gün önce geldi oğluşum...ayrıntıları ilk fırsatta paylaşırım inşallah kızlar...Allah sizlerin de yardımcısı olsun...
canım benim önce düzenli aralıklarla karnım sertleşiyordu yalalncı sancıların düzenlisi yani 1gün sonrada suyum geldi sancılarım ise çok hafif kasık ağrısıydı suyum gelmese onun sancı olduğunu anlamazdım yani allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin senin galiba nişanın gelmiş kısa sürede alırsın kuzucuğunu kucağına inşBugun aksamustu kahverengi sumuk gibi bir akintim oldu..hemen doktoru aradim..yine olursa oyle bir akinti kasilmalarin olursa tekrar konusalim dedi doktorum..ama oyle bir akinti yok kasilma da yok..sadece ne sari ne beyaz olan yine garip bir akintim var..ayricaaaa benim kasilmam oluyormus nst'ye girdigimde gozukuo..ama o kasinti agri nasil oluyor ben onu anlamiyorum..yarim edin arkadaslar..sali gunu kontrolum var doktora da sorucam ama ilk sizlerden bilgi alayim dedim..kafam karistiiiii(
merhaba kızlar...
25 eylül salı, 11.30da bebişim kucağımdaydı şükürler olsun. epidural sezeryan oldum bildiğiniz üzere... çok güzel geçti, bebeğimin sesini duyunca gözümden yaşlar nasıl aktı, hiç böyle heyecanlanacağımı düşünmemiştim, çok garip bi duyguydu :) merak ettiğiniz için teşekkürler. c.tesi çıktık hastaneden,ancak ayzabildim size...
adı NİL oldu bu arada :) kalanlara hayırlı doğumlar diliyorum :)
merhaba kızlar...
25 eylül salı, 11.30da bebişim kucağımdaydı şükürler olsun. epidural sezeryan oldum bildiğiniz üzere... çok güzel geçti, bebeğimin sesini duyunca gözümden yaşlar nasıl aktı, hiç böyle heyecanlanacağımı düşünmemiştim, çok garip bi duyguydu :) merak ettiğiniz için teşekkürler. c.tesi çıktık hastaneden,ancak ayzabildim size...
bluemommy oldumu bebisin
merhaba kızlar...
canım benim önce düzenli aralıklarla karnım sertleşiyordu yalalncı sancıların düzenlisi yani 1gün sonrada suyum geldi sancılarım ise çok hafif kasık ağrısıydı suyum gelmese onun sancı olduğunu anlamazdım yani allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin senin galiba nişanın gelmiş kısa sürede alırsın kuzucuğunu kucağına inş
Kızlar bugün son kontrolüme gittim,cuma günü sezeryanla doğum yapıcam,inş kızıma kavuşucam..: saat 12de alınıcakmışım,dualarınızı eksik etmeyin benden nolur...
1 haft daha beklicekler he iyi valla off bende gunumun gecmesinden korkuyorum son haftam ins dogururum 6 gune :18:Hayirli olsunnnn.. Allah anali babali büyütsün insallah.. Insallah cabuk toparlarsin kendini <3
40+3 deyiz bugün =D.. Yarin yine hastanede kontrol olcam bakalim.. en fazla 7 gün daha beklicekler, kendiliginden gelmezse suni sanci verecekler =(((
Arkadaslar selam..bugun kontrolum vardi..sancom yok ama 4cmlik acilmam var..hatta suan evdeyim..bu saatten sonra hersey olabilir dedi doktor suyunda gelebilir,sancim ama ritmik sancim oldugunda direk hastane..ve dogum..eger hersey normal giderse persembe yine kontrolum var..eger aciklik 5cm-6cm olursa persembe dogum gibi gozukuyor..suan hafif hafif bir kasilmam var ama yogun degil ve durulmicak gibi degill..deprem gibi birsey ne zaman nasil olucagi belli degil..
dun 3ekim 2012de saat 15:45 kizimi kucagima aldim..sabah akinti ile hastaneye gittim,acilmam saatler ilerledikce artti..normal epidural ile kizim dunyaya geldi..mukemmel bir his mukemmel bir duygu..gozyasi gelmeden hickira hickira agladim..allah istiyen herkese bu duyguyu nasip etsinn..boyu 50cm kilosu 2,798 adi da ece.. :) hersey mukemmel anlatilmaz yasanir..
28 eylül cuma günü saat 14.30da spinal anestezi ile bebeğim dünyaya geldi boy 51 cm kilo 3.470 gr...kaşlarını çatmış nasılda ağlıyodu bitanem..anlatılmazı imkansız bir duygu rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah..
hu huu bademim senden önce doğdum kızz :))
28 eylül cuma günü saat 14.30da spinal anestezi ile bebeğim dünyaya geldi boy 51 cm kilo 3.470 gr...kaşlarını çatmış nasılda ağlıyodu bitanem..anlatılmazı imkansız bir duygu rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah..
hu huu bademim senden önce doğdum kızz :))
dun 3ekim 2012de saat 15:45 kizimi kucagima aldim..sabah akinti ile hastaneye gittim,acilmam saatler ilerledikce artti..normal epidural ile kizim dunyaya geldi..mukemmel bir his mukemmel bir duygu..gozyasi gelmeden hickira hickira agladim..allah istiyen herkese bu duyguyu nasip etsinn..boyu 50cm kilosu 2,798 adi da ece.. :) hersey mukemmel anlatilmaz yasanir..
ayy harikasın cnm ya bende merak etmiştim seni rabbim analı babalı büyütsünne olur dua et bend ekendi sancımla gideyim epidural normal rahat bi doğum yapayım :18:
doğumun ayrıntılarını müsait olunca yaz cnm bekliyoruz :)
Hayirli olsunnnn.. Allah anali babali büyütsün insallah.. Insallah cabuk toparlarsin kendini <3
40+3 deyiz bugün =D.. Yarin yine hastanede kontrol olcam bakalim.. en fazla 7 gün daha beklicekler, kendiliginden gelmezse suni sanci verecekler =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?