Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün

canım benim önce düzenli aralıklarla karnım sertleşiyordu yalalncı sancıların düzenlisi yani 1gün sonrada suyum geldi sancılarım ise çok hafif kasık ağrısıydı suyum gelmese onun sancı olduğunu anlamazdım yani allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin senin galiba nişanın gelmiş kısa sürede alırsın kuzucuğunu kucağına inş

çok heyecanlııı:)))
hepinize rahat doğumlar, sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.

Yaşı uzun olsun, allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah. Ne güzel peşpeşe geliyor kuzucuklar.
Benimde ağzımdan bir 'yavrum' ve 'oğlum' çıktı, sonra koyverdim kendimi. Mutluluk ve tarif edilmez duygularla ağlamıştım. Hayatımın en güzel anıydı.

Hayirli olsunnnn.. Allah anali babali büyütsün insallah.. Insallah cabuk toparlarsin kendini <3

bluemommy oldumu bebisin

40+3 deyiz bugün =D.. Yarin yine hastanede kontrol olcam bakalim.. en fazla 7 gün daha beklicekler, kendiliginden gelmezse suni sanci verecekler =(((

Cnm Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla sıhhatle ve uzun ömürler diliyorum Nil Hanım'a..

Arkadaslar selam..bugun kontrolum vardi..sancom yok ama 4cmlik acilmam var..hatta suan evdeyim..bu saatten sonra hersey olabilir dedi doktor suyunda gelebilir,sancim ama ritmik sancim oldugunda direk hastane..ve dogum..eger hersey normal giderse persembe yine kontrolum var..eger aciklik 5cm-6cm olursa persembe dogum gibi gozukuyor..suan hafif hafif bir kasilmam var ama yogun degil ve durulmicak gibi degill..deprem gibi birsey ne zaman nasil olucagi belli degil..

Kızlar kasımda inşallah doğum yapıcam .........sizi sabırısızlıkla takip ediyorum.inşallah hepiniz hayırlısıyla alırsın bebişlerinizi çdoğum yapan arkadaşlarında macerelarını sabırısızlıkla bekliyorum.Normal doğum yaparım inşallah

Kızlar bugün son kontrolüme gittim,cuma günü sezeryanla doğum yapıcam,inş kızıma kavuşucam..: saat 12de alınıcakmışım,dualarınızı eksik etmeyin benden nolur...

1 haft daha beklicekler he iyi valla off bende gunumun gecmesinden korkuyorum son haftam ins dogururum 6 gune :18:

Cok enterasan yaa aslinda 4 cm acilmada doguma almalari gerekmiyor mu ?Ayy heyecen dorukta yanii her an dogum olabilir dsene

dun 3ekim 2012de saat 15:45 kizimi kucagima aldim..sabah akinti ile hastaneye gittim,acilmam saatler ilerledikce artti..normal epidural ile kizim dunyaya geldi..mukemmel bir his mukemmel bir duygu..gozyasi gelmeden hickira hickira agladim..allah istiyen herkese bu duyguyu nasip etsinn..boyu 50cm kilosu 2,798 adi da ece.. :) hersey mukemmel anlatilmaz yasanir..

28 eylül cuma günü saat 14.30da spinal anestezi ile bebeğim dünyaya geldi boy 51 cm kilo 3.470 gr ...kaşlarını çatmış nasılda ağlıyodu bitanem..anlatılmazı imkansız bir duygu rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah..

hu huu bademim senden önce doğdum kızz :))

Son düzenleme:

Cnm hayırlısı olsun,Allah analı babalı büyütsün..!sağlıkla sıhhatle bir ömür geçirir bebişin,Allah nazarlardan saklasın..

Cnm sana da hayırlısı olsun,Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün yavrunu,Rabbim kem gözlerden korusun..

Hayırlısıyla yarın bende kızımı kucağıma alsam,dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar..

Cnm sana da hayırlısı olsun,Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün yavrunu,Rabbim kem gözlerden korusun..

Hayırlısıyla yarın bende kızımı kucağıma alsam,dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar..

ayy harikasın cnm ya bende merak etmiştim seni rabbim analı babalı büyütsün ne olur dua et bend ekendi sancımla gideyim epidural normal rahat bi doğum yapayım :18:
doğumun ayrıntılarını müsait olunca yaz cnm bekliyoruz :)

Cok tesekkurler..epidural normalde canim valla hic hissetmiyor degilsin..yine aci var ama o anestezi rahatlatiyor..insanlar derya 1 avazda benim 3 avaz oldu..zaten eger iyi ikinirsan nefesini icinde tutup hic birakmazsan 1 avaz bile olur..ama kesinlikle eger acilman sancin varsa bu sekilde dogum yap..tarif edilmez bir duygu cunku..sonrasinda hic bir sikintin kalmiyor..aninda sutun gelio agrin olmuyo..kendine dikkat et..allah herkesi bir avazda ya da benim gibi 3 avazda da kurtarabilir.. :)

canım benim de şuan 39+5 , perşembeye kadar bekleyelim eğer olmazsa doğumu başlatalım dedi doktor :S 40 haftanın üzeri gerçekten de strestli ya ( sezeryan doğum hiç istemiyorum ama herşeyin hayırlısı ... bebeğimin keyfi yerinde galiba gelmeye pek niyeti yok :) ne ağrı var ne başka bir şey,hiç belirti yok,,, iki haftadır ha bugün olur ha yarın olur diye diken üzerinde bekledik ,hala da öyle... hayırlısı artık .Allah'ım bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin de tek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…