Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tabi canm az da olsa ağrı olur herhalde ama azalması bile yeter o an için :) ins bende böyle yazarım em kısa zamanda alttan dikişin oldu mu yada kaç tane var ? Artık kesiksiz dogum yaptırmıyorlar çünkü
Ayy benim gibi biri daha ins doğururuz en kısa zamanda Canım ya :26:

Canim valla agri oldu ama o an cekiosun agriyi..ben dogumhaneye girdim 15dakka da dogurdum..o 15dakka sanci ve agri var sonrasinda hic bisi yok..ayrica dikisim var..ama kac tane bilmiyorum acikcasi..estetik bir dikis yapmis ama sadece onu soyledi..dikisi bile canli canli atiyor onun icin narkoz bile yok..o kadar uyusuosun ki o dikisi anlamiosun o an sadece bebegine bakiosun ve agliosun..allah i duyguyu sana da nasip etsin insallah..

Kızlar bugün son kontrolüme gittim,cuma günü sezeryanla doğum yapıcam,inş kızıma kavuşucam..: saat 12de alınıcakmışım,dualarınızı eksik etmeyin benden nolur...

Canım şuan bebişin kollarında olmalı. Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Yaşı uzun olsun yavrunun inşallah.

1 haft daha beklicekler he iyi valla off bende gunumun gecmesinden korkuyorum son haftam ins dogururum 6 gune :18:

Cok enterasan yaa aslinda 4 cm acilmada doguma almalari gerekmiyor mu ?Ayy heyecen dorukta yanii her an dogum olabilir dsene

Canım doğuma açılman 10 cm olduğunda alıyorlar. En azından beni öyle almışlardı.

Allah sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin, analı babalı büyütün inşallah. Yaşı uzun olsun. Evet, o an insanın yaşayabileceği en güzel an. Katılıyorum canım, allah isteyen herkese nasip etsin.

İnşallahh :)) doğumdan korkuyordum bir zamanlar , şimdi korku filan kalmadı tek doğursam diyorum :))Bakalım hangimiz önce doğuracağız :)

benim doğum günüm de 25 eylül.. görünce daha bi dikkatimi çekti.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. sağlıklı uzun ömürler versin..

Polyanna;
Canım bebişten dolayı herşeyi unutur oldum, galiba ben senin mesajını atladım.
Sende kucağına almışsın yavrunu, allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Yaşı uzun olsun inşallah.

Kızlar biz bugün 2 haftalık olduk bile. Zaman ne kadar çabuk geçiyor bebişlerle...

bebek olduktan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlayamaz insan tabi.. şimdi ise günler sanki bir türlü geçmiyor.. kızım gelmek istemiyor hala...

İnşallahh :)) doğumdan korkuyordum bir zamanlar , şimdi korku filan kalmadı tek doğursam diyorum :))Bakalım hangimiz önce doğuracağız :)

Ben bugün gittim Dr 2 cm açılmam var sancım 40 çıktı eve yolladı beklicez sancının siklasmasini yarın tekrar gidicem cnm hadi darısı sana :)) Rabbim dog dediğinde doğacak yavrucuklar sıkma kendini

bıdık,polyanna ve diğerleri...ne güzel doğumunuz geçmiş hayırlısıyla. :)

Ben bugün gittim Dr 2 cm açılmam var sancım 40 çıktı eve yolladı beklicez sancının siklasmasini yarın tekrar gidicem cnm hadi darısı sana :)) Rabbim dog dediğinde doğacak yavrucuklar sıkma kendini

canım senin adına sevindim Allah'ım hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.. eve göndermesi ilginç sancın çıkmamış ama yine de göz altında tutabilirlerdi şimdi sen gece boyu gözünü kırpamazsın

deniz yesili ne yaptin?aldin mi kucagina yavrunu?nasilsiniz iyi mi kuzucugun agrin sizin var mi? Gelismelerden haberdar et bizi..

Sagol cnm sancım çok degildi gunüm de dolmadigiı icin gidebilirsin dedi bugün gittim tekrar3 cm olmuş nöbetçi Dr istersen yatıralım dedi suniyle devamını getirelim dedi ben istemedim daha gunüm dolmadı diye bakalım hayırlısı yarın tekrar gidicem ins

Hayırlısıyla al canım kucağına. Sancıların artınca burnundan derin derin nefes alıp ağzından ver, rahatlarsın canım. Haberlerini bekliyoruz.

Hayırlısıyla al canım kucağına. Sancıların artınca burnundan derin derin nefes alıp ağzından ver, rahatlarsın canım. Haberlerini bekliyoruz.

kızlar malum bebeğimden dolayı ne zamandır giremiyorum topiğe. doğum yapanlara var yine. polyana, 48ve58 okuyup da şu an hatırlayamadığıö geçmiş yapamadığım diğer kızlaaaar:) hepinize geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...
ben normal doğum yaptım .doğumhanedeki ıkınma kısmı değil de sancı çekerken çok kötüydüm.sabah 5 de kanamam oldu gittik hastaneye öğlen birbuçukta geldi Ahmedim :) bebeğim doğana kadardı bütün eziyet .o geldiği anda dikiş atılırken bile gıkım çıkmadı ki normalde en ufak bi şeye dayanamam. hep oğlumdaydı gözüm sonra hemen yanak yanağa getirdiler bizi daha ben dikilirken tam o anda bebişim kısa süreliğine ağlamayı kesti göz göze bakıştık :)) ben hep yavrum yavrum diyodum çok heyecanlıydı ya hep aklıma geliyo hala...
hala doğum yapmamışlara tavsiyem mecbur kalmadıkça normla doğumdan korkmayın.tamam sancı çekmek çok zor ama o doğduğu ana inanın değiyor...
kızlaar emzirme döneminiz nasıl geçiyor?emzirmek harika bir duygu ama meme ucu çatlaklarıyla nasıl başediyorsunuz?,emzirmeye alıştıkça biraz geçti ama sıkıntı var yine de
bu arada oğlum 3kilo420 gr ve 48 cm doğdu...şimdi de kilo almaya başladı bile. bugün 9 günlük olduk :)) biraz uzattım farkındayım sık sık giremeyince toptan yazayım dedim:))
doğumu bekleyenlere kolay doğumlar olsun inaşallah...... bebişlerine kavuşanlara da sütünüz bol olsun :))))))

Arkadasim ne guzel demissin..eger problem olamadigi muddetce bence de kesin normal dogum..bende sanci cekmedim senin gibi..benim son ana kadar sancim vardi ama epiduralden dolayi hissetmedim belki de ben sadece son ikinmada canim yandi ama o anda da kizim geldigi icin herseyi unuttum..o an superdi dedigin gibi yanak yanaga oluosun bir garip oluosun..

Sagol canim evet nefes tekniklerini baya okudum ins o esnada unutmam :) bende guzel haberler vermeyi bekliyorum sizlere cnm :)

Masalah ikinize de cnm ne guzel anlatmissin bende zorda kalmadikca epidural normal istiyorUm rabbim nasip ederse ins

Bizimki meme ucunu tutmuyor, ben ilk günden beri 2-3 saatte bir elektrikli makineyle sağıp veriyorum ona rağmen çatlaklar oluştu. Bi ara kopacaklar sandım. Üstelik Lanolin sürüyordum.
Ben çözümü süt verme sonrası göğüs ucunu havalandırmada ve göğüs pedlerini kullanmamakta buldum. Kızlar göğüs uçları pedlerde hiç hava almıyor, sürekli ıslak kaldıkça daha çok çatlıyor.
Ben artık üstündeki sütle kurumasına izin verip, sütyenin içine bez parçası koyuyorum, böylece hep kuru kalıyorlar. Artık daha iyi durumdalar.

Bende sut ilgili problem var sutum gelmiyor degil geliyor..ama uyanip o sutu o memeyi bulana kadar akla karayi ediyor..nasil agliyor nasil cigriyor memeyi bulamiyinca..buldum mu problem yok emiyor guzel guzel sonra da gazini aldiktan sonra da uyumak bilmiyor dun gece 2 saat uyuyabildim..butun gece ayaktaydim valla..ve nedense geceleri hep problem gunduzleri hic bir sey yok..suan mesela besige yatirdigim gibi misil misil uyudu..aksam zoru bu kizin benle..ne yapcam bilmiyorum tavsiyesi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…