Tabi canm az da olsa ağrı olur herhalde ama azalması bile yeter o an için :) ins bende böyle yazarım em kısa zamanda alttan dikişin oldu mu yada kaç tane var ? Artık kesiksiz dogum yaptırmıyorlar çünküCok tesekkurler..epidural normalde canim valla hic hissetmiyor degilsin..yine aci var ama o anestezi rahatlatiyor..insanlar derya 1 avazda benim 3 avaz oldu..zaten eger iyi ikinirsan nefesini icinde tutup hic birakmazsan 1 avaz bile olur..ama kesinlikle eger acilman sancin varsa bu sekilde dogum yap..tarif edilmez bir duygu cunku..sonrasinda hic bir sikintin kalmiyor..aninda sutun gelio agrin olmuyo..kendine dikkat et..allah herkesi bir avazda ya da benim gibi 3 avazda da kurtarabilir.. :)
Ayy benim gibi biri daha ins doğururuz en kısa zamanda Canım ya :26:canım benim de şuan 39+5 , perşembeye kadar bekleyelim eğer olmazsa doğumu başlatalım dedi doktor :S 40 haftanın üzeri gerçekten de strestli ya( sezeryan doğum hiç istemiyorum ama herşeyin hayırlısı ... bebeğimin keyfi yerinde galiba gelmeye pek niyeti yok :) ne ağrı var ne başka bir şey,hiç belirti yok,,, iki haftadır ha bugün olur ha yarın olur diye diken üzerinde bekledik ,hala da öyle... hayırlısı artık .Allah'ım bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin de tek ..
Tabi canm az da olsa ağrı olur herhalde ama azalması bile yeter o an için :) ins bende böyle yazarım em kısa zamanda alttan dikişin oldu mu yada kaç tane var ? Artık kesiksiz dogum yaptırmıyorlar çünkü
Ayy benim gibi biri daha ins doğururuz en kısa zamanda Canım ya :26:
Kızlar bugün son kontrolüme gittim,cuma günü sezeryanla doğum yapıcam,inş kızıma kavuşucam..: saat 12de alınıcakmışım,dualarınızı eksik etmeyin benden nolur...
1 haft daha beklicekler he iyi valla off bende gunumun gecmesinden korkuyorum son haftam ins dogururum 6 gune :18:
Cok enterasan yaa aslinda 4 cm acilmada doguma almalari gerekmiyor mu ?Ayy heyecen dorukta yanii her an dogum olabilir dsene
dun 3ekim 2012de saat 15:45 kizimi kucagima aldim..sabah akinti ile hastaneye gittim,acilmam saatler ilerledikce artti..normal epidural ile kizim dunyaya geldi..mukemmel bir his mukemmel bir duygu..gozyasi gelmeden hickira hickira agladim..allah istiyen herkese bu duyguyu nasip etsinn..boyu 50cm kilosu 2,798 adi da ece.. :) hersey mukemmel anlatilmaz yasanir..
Tabi canm az da olsa ağrı olur herhalde ama azalması bile yeter o an için :) ins bende böyle yazarım em kısa zamanda alttan dikişin oldu mu yada kaç tane var ? Artık kesiksiz dogum yaptırmıyorlar çünkü
Ayy benim gibi biri daha ins doğururuz en kısa zamanda Canım ya :26:
merhaba kızlar...
25 eylül salı, 11.30da bebişim kucağımdaydı şükürler olsun. epidural sezeryan oldum bildiğiniz üzere... çok güzel geçti, bebeğimin sesini duyunca gözümden yaşlar nasıl aktı, hiç böyle heyecanlanacağımı düşünmemiştim, çok garip bi duyguydu :) merak ettiğiniz için teşekkürler. c.tesi çıktık hastaneden,ancak ayzabildim size...
adı NİL oldu bu arada :) kalanlara hayırlı doğumlar diliyorum :)
İnşallahh :)) doğumdan korkuyordum bir zamanlar , şimdi korku filan kalmadı tek doğursam diyorum :))Bakalım hangimiz önce doğuracağız :)
Ben bugün gittim Dr 2 cm açılmam var sancım 40 çıktı eve yolladı beklicez sancının siklasmasini yarın tekrar gidicem cnm hadi darısı sana :)) Rabbim dog dediğinde doğacak yavrucuklar sıkma kendini
canım senin adına sevindim Allah'ım hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.. eve göndermesi ilginç sancın çıkmamış ama yine de göz altında tutabilirlerdi şimdi sen gece boyu gözünü kırpamazsın
Sagol cnm sancım çok degildi gunüm de dolmadigiı icin gidebilirsin dedi bugün gittim tekrar3 cm olmuş nöbetçi Dr istersen yatıralım dedi suniyle devamını getirelim dedi ben istemedim daha gunüm dolmadı diye bakalım hayırlısı yarın tekrar gidicem ins
Sagol cnm sancım çok degildi gunüm de dolmadigiı icin gidebilirsin dedi bugün gittim tekrar3 cm olmuş nöbetçi Dr istersen yatıralım dedi suniyle devamını getirelim dedi ben istemedim daha gunüm dolmadı diye bakalım hayırlısı yarın tekrar gidicem ins
kızlar malum bebeğimden dolayı ne zamandır giremiyorum topiğe. doğum yapanlara var yine. polyana, 48ve58 okuyup da şu an hatırlayamadığıö geçmiş yapamadığım diğer kızlaaaar:) hepinize geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...
ben normal doğum yaptım .doğumhanedeki ıkınma kısmı değil de sancı çekerken çok kötüydüm.sabah 5 de kanamam oldu gittik hastaneye öğlen birbuçukta geldi Ahmedim :) bebeğim doğana kadardı bütün eziyet .o geldiği anda dikiş atılırken bile gıkım çıkmadı ki normalde en ufak bi şeye dayanamam. hep oğlumdaydı gözüm sonra hemen yanak yanağa getirdiler bizi daha ben dikilirken tam o anda bebişim kısa süreliğine ağlamayı kesti göz göze bakıştık :)) ben hep yavrum yavrum diyodum çok heyecanlıydı ya hep aklıma geliyo hala...
hala doğum yapmamışlara tavsiyem mecbur kalmadıkça normla doğumdan korkmayın.tamam sancı çekmek çok zor ama o doğduğu ana inanın değiyor...
kızlaar emzirme döneminiz nasıl geçiyor?emzirmek harika bir duygu ama meme ucu çatlaklarıyla nasıl başediyorsunuz?,emzirmeye alıştıkça biraz geçti ama sıkıntı var yine de
bu arada oğlum 3kilo420 gr ve 48 cm doğdu...şimdi de kilo almaya başladı bile. bugün 9 günlük olduk :)) biraz uzattım farkındayım sık sık giremeyince toptan yazayım dedim:))
doğumu bekleyenlere kolay doğumlar olsun inaşallah...... bebişlerine kavuşanlara da sütünüz bol olsun :))))))
Sagol canim evet nefes tekniklerini baya okudum ins o esnada unutmam :) bende guzel haberler vermeyi bekliyorum sizlere cnm :)Hayırlısıyla al canım kucağına. Sancıların artınca burnundan derin derin nefes alıp ağzından ver, rahatlarsın canım. Haberlerini bekliyoruz.
kızlar malum bebeğimden dolayı ne zamandır giremiyorum topiğe. doğum yapanlara var yine. polyana, 48ve58 okuyup da şu an hatırlayamadığıö geçmiş yapamadığım diğer kızlaaaar:) hepinize geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...
ben normal doğum yaptım .doğumhanedeki ıkınma kısmı değil de sancı çekerken çok kötüydüm.sabah 5 de kanamam oldu gittik hastaneye öğlen birbuçukta geldi Ahmedim :) bebeğim doğana kadardı bütün eziyet .o geldiği anda dikiş atılırken bile gıkım çıkmadı ki normalde en ufak bi şeye dayanamam. hep oğlumdaydı gözüm sonra hemen yanak yanağa getirdiler bizi daha ben dikilirken tam o anda bebişim kısa süreliğine ağlamayı kesti göz göze bakıştık :)) ben hep yavrum yavrum diyodum çok heyecanlıydı ya hep aklıma geliyo hala...
hala doğum yapmamışlara tavsiyem mecbur kalmadıkça normla doğumdan korkmayın.tamam sancı çekmek çok zor ama o doğduğu ana inanın değiyor...
kızlaar emzirme döneminiz nasıl geçiyor?emzirmek harika bir duygu ama meme ucu çatlaklarıyla nasıl başediyorsunuz?,emzirmeye alıştıkça biraz geçti ama sıkıntı var yine de
bu arada oğlum 3kilo420 gr ve 48 cm doğdu...şimdi de kilo almaya başladı bile. bugün 9 günlük olduk :)) biraz uzattım farkındayım sık sık giremeyince toptan yazayım dedim:))
doğumu bekleyenlere kolay doğumlar olsun inaşallah...... bebişlerine kavuşanlara da sütünüz bol olsun :))))))
Bizimki meme ucunu tutmuyor, ben ilk günden beri 2-3 saatte bir elektrikli makineyle sağıp veriyorum ona rağmen çatlaklar oluştu. Bi ara kopacaklar sandım. Üstelik Lanolin sürüyordum.
Ben çözümü süt verme sonrası göğüs ucunu havalandırmada ve göğüs pedlerini kullanmamakta buldum. Kızlar göğüs uçları pedlerde hiç hava almıyor, sürekli ıslak kaldıkça daha çok çatlıyor.
Ben artık üstündeki sütle kurumasına izin verip, sütyenin içine bez parçası koyuyorum, böylece hep kuru kalıyorlar. Artık daha iyi durumdalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?