bi tane aldım pazardan 7,5 lirayaRica ederim cnm ne demek..en iyisi çarşı pazar aslında,çeşit çeşit modeller bulursun..
ay canım gerçekten nem olmadığı için çok şanslısın ben burda yapış yapış dayanamıyorum artık banyoyla kanka olduk resmen... allahım çook sıcakk...evet canım pijama ve eşofman takımları sende almalısın inan çok ihtiyaç oluyomuş...
selam kızlar alışveriş listesi yaptım bende prensesim için ancak baya kabarık çıktı :)))
merhaba kızlar, hepimizin hayırlısıyla doğumu olur inşallah...
gerçekten bebek için alışveriş bize de pahalıya patladı . daha bi de doğum masrafı olucak,allahım sağ salim olsun da.
gülayengin, hayırdır neden yattın hastanede? ben de riskli gebeyim, diyabet hastasıyım 10 yıllık...
amin canım...şükür riski atlatmışsın, bi daha olmaz inş 38.ç hftaya kadar. bayram flan hiç bişeyin tadını çıkaramıyorumben valla, yoruluyorum,ayağım şişiyoroturunca da, son ayı da atlatsaydık bi.canım ağrı ile gitmiştik acile, yatış verdiler açılma var, erken doğum riski dediler.bayramı hastane de geçirdim maalesef. tek sevindirici şey o gördükleri şey kistmiş rahmin dışında bunu da şükür. çok korktum doğarsa diye . daha küçücük ... senin de çok dikkat etmen lazım ,allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah
bende eylül annesi olucam Rabbimin izniyle inş..dün kontrolüm vardı 34 haftadayım kızımın kilosu 2.345 ..ama 2 hafta geriden gelıyo dedi doktorum..38 . haftasında sezeryanla alınıcak plesantası aşağıda olduğu için rahimi kapatmış..olsun sağlıklı doğsunda sezeyanda olsa sorun yok benim için. birde çok az kilo almışsınız ben şuana kadar 22 kilo aldımçantamıda hazırladım ama eksik çok hala beşiğini alıcam bugün bitane beyendim sanırım onu alıcam..bende 2 takım hastane çıkışı bitakımda tulum koydum..kendme 2 takım pijma kızıma ağız bezi çorap battaniye bebek bezini ıslak mendilini koydum biberona felandagerek yok zaten emmezse hastaneden veriyolarmış..ama yinede alabilirim yanıma pipirik işte böyle kızlar bakalım hayırlısıyla inş doğumumda zamanında olur..27 eylül dendi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla bu arada babası tek isim istiyo 2 isim koymam dedi benimde sevdiğim iki isim var biri Elif diğeri Ela hangisini koyarsan koy ama tek isim olsun edi eşim sizce hangisi daha güzel bn karar veremiyorum:44:hepimize hayırlı doğumlar inş sağ salim gelsin bebişlerimiz
bende adanada yaşıyorum ve sıcağı sevmeyen insanlardanım ama mecbur katlanıyor insan klimalarda olmasa halimiz harap hayırlısıyla atlatsaydık şu ayıda kavuşsaydık meleklerimizebi tane aldım pazardan 7,5 lirayabi tane de daha güzellerinden alayım, nasılsa kısa sürelik bunlar,evde giyilecek sonuçta sonradan. ucuzu da olur :) yeni, taşındık da biz,masraf ettik biraz, o yüzden tutumlu olmaya çalışıyorum malum :)
evet canım nem çok kötü bişey, biz de daha önceden k.maraştaydık da nem burdan fazlaydı,hele adana offf oralarda nasıl yaşıyolar anlamıyorum. burda bodrum bile geceleri serin oluyor, çok sıcak olursa klimamız var, ben de sıcağa gelemeyenlerdenim, klimasız olmuyor o yüzden. serin serin oturuyorum şimdi evde :) az daha sabret sen de, hamilelikte daha zor oluyor sıcaklar, 1 ay sonra daha iyi olur inşallah ... bakiyim bi netten nasıl bişeymiş bu pijama eşofman...
bende adanada yaşıyorum ve sıcağı sevmeyen insanlardanım ama mecbur katlanıyor insan klimalarda olmasa halimiz harap hayırlısıyla atlatsaydık şu ayıda kavuşsaydık meleklerimize
merhaba arkadaşlar,
hepimize hayırlı doğumlar inşallah:) 36+4 teyim. artık çok zorlanıyorum.. epey ağır hissediyıorum kendimi.yatakta sağa sola dönmek büyük işkence.eğer bi aksilik olmazsa 24 eylülde gelecek prensimiz.
bebek şekeri verecek olanlar hastaneye götürecek misiniz? usul nedir acaba. hastanede çikolata dağıtırız diye düşünüyorum. şekerleride eve gelenlere ve mevlidinde vereyim diyorum...? ama bu konuda net değilim çok..
birde bebiş için hazırladığım hastane çantasına 3 takım hastane çıkışı koydum. ayrıca ilave tulum bady falan koymama gerek varmıdır?ıslak mendil, bez, ağız mendili,biberon, emzik, ilave çorap, dalin hazır alt açma, çarşaf, vs.. koydum.
kendim içinde; 3 gecelik,1 sabahlık , çorap, havlu, orkid, taç, 5 takım kilot ve atlet, 2 emzirme sütyeni, göğüs pedi ve kremi, tarak, ayna, temiz poşet ( hatta kirli çamaşırlar için büyük mavi çöp poşetlerinden ve buzdolabı poşetide de aldım bir miktar)
hastane çok yakın olduğu için puset vs gibi çıkışta lazım olacak şeyleri çıkacağımız gün getirecek eşim. umarım eksik kalmamıştır.kaldıysada şansımıza artık o gün hazır edeceğiz mecburen :)
amiral merabalar, sana da hayırlı doğumlar inş. eksik yok gibi, daline gerek var mı onu düşünüyorum, bebekler göbek bağı düşene kadar yıkanmazmış, yaklaşık 10-15 gün dediler bana, bezle falan silinirmiş, yine de bulunsun nolcak :)
bebek şekeri işini ben napıcamı bilmiyorum, mevlüt otutmıycaz sanırım biz, öle bişey konuşulmadı. kaç tane yaptırıcaksınız kızlar şekerden?
37 haftamdayım kızlar ..haftaya 38 olucam acaba beden temizliğimi yapsammı diyorum...muhtemel doum tarihi 20 eylül gözüküyor fakat erkende olabiir belli olmaz..normal yapıcam inşş bir akislik olmazsa ne dersiniz bu konuda ?rabbim bebeğimizi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşşş..
bu arada 36 haftamda doktora gittim bebeğin kilosu 2580 di az geldi bana ama doktor haftasına göre ii dedi sizn göürşleriniz neler[/Q
canım ben de bugün 36+0 dayım 37 ye girdim yani. önümüzdeki cumartesi temizliğimi yapmayı düşünüyorum pazartesi de doktora gitcem .artık çatı muayenesi yapabilir diye düşünüyorum hazır olayım da rahat edeyim bari. zaten ondan sonra 2 hafta falan kalıyo en fazla 3 hafta .o sürede az çıkar çok sorun olursa da en son üstünden bir daha geçtiririm diye düşünüyorum. benim oğluşum da 36.haftada 2700 dü.bence senin bebeğinin de kilosu gayet normal çünkü benimkine 1 hafta önden gidiyo tosuncuk olabilir dedi:) doğuma kadar en az 1 kilo daha alır dedi.. heralde senle hemen hemen aynı haftalarımız ama benim muhtemel doğum tarihim 30 eylül.seninki nasıl 20 eylül oluyo? benim son adet tarihim 25 aralık.seninki kaç?
37 haftamdayım kızlar ..haftaya 38 olucam acaba beden temizliğimi yapsammı diyorum...muhtemel doum tarihi 20 eylül gözüküyor fakat erkende olabiir belli olmaz..normal yapıcam inşş bir akislik olmazsa ne dersiniz bu konuda ?rabbim bebeğimizi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşşş..
bu arada 36 haftamda doktora gittim bebeğin kilosu 2580 di az geldi bana ama doktor haftasına göre ii dedi sizn göürşleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?