Yine merhaba
29 agstda bebegimin tansiyonu yukseldigi icin( plasenta yaslanmasina bagli) 34 haftayi doldurdugum gun sezaryanla alindi.
Kizim hala kuvozde ve ne zaman cikacagi belli degil,sorunlari gecince verecekler tabiki.
Cok zor bi durum,dikisli halim 2 kez gitmeye calisiyorum.eve donerken yalniz,onsuz,kokusu elimde...
Hersey bos,cantasi tulumu emzigi,o kadar biberon aldim her biri baska marka,10cc bile kusuyor.
Yine merhaba
29 agstda bebegimin tansiyonu yukseldigi icin( plasenta yaslanmasina bagli) 34 haftayi doldurdugum gun sezaryanla alindi.
Kizim hala kuvozde ve ne zaman cikacagi belli degil,sorunlari gecince verecekler tabiki.
Cok zor bi durum,dikisli halim 2 kez gitmeye calisiyorum.eve donerken yalniz,onsuz,kokusu elimde...
Hersey bos,cantasi tulumu emzigi,o kadar biberon aldim her biri baska marka,10cc bile kusuyor.
Yine merhaba
Yine merhaba
37 haftamdayım kızlar ..haftaya 38 olucam acaba beden temizliğimi yapsammı diyorum...muhtemel doum tarihi 20 eylül gözüküyor fakat erkende olabiir belli olmaz..normal yapıcam inşş bir akislik olmazsa ne dersiniz bu konuda ?rabbim bebeğimizi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşşş..
bu arada 36 haftamda doktora gittim bebeğin kilosu 2580 di az geldi bana ama doktor haftasına göre ii dedi sizn göürşleriniz neler[/Q
canım ben de bugün 36+0 dayım 37 ye girdim yani. önümüzdeki cumartesi temizliğimi yapmayı düşünüyorum pazartesi de doktora gitcem .artık çatı muayenesi yapabilir diye düşünüyorum hazır olayım da rahat edeyim bari. zaten ondan sonra 2 hafta falan kalıyo en fazla 3 hafta .o sürede az çıkar çok sorun olursa da en son üstünden bir daha geçtiririm diye düşünüyorum. benim oğluşum da 36.haftada 2700 dü.bence senin bebeğinin de kilosu gayet normal çünkü benimkine 1 hafta önden gidiyo tosuncuk olabilir dedi:) doğuma kadar en az 1 kilo daha alır dedi.. heralde senle hemen hemen aynı haftalarımız ama benim muhtemel doğum tarihim 30 eylül.seninki nasıl 20 eylül oluyo? benim son adet tarihim 25 aralık.seninki kaç?
benim kisi 15 aralık son adet tarihim tatlım 20 eyül gösterio ultrason doktorda öyle dedi ama tabi erken yada geçde olabilri doğuma belli olmaz paylaştığın bilgiler için tşke derim
Yine merhaba
meraba kızlar... ğramaz oldu kimseler, doğum yaptılar belki de...
denizyeşili, bende de var öyle, korku ve heyecan karışımı. doğaldır herhalde
meraba kızlar... ğramaz oldu kimseler, doğum yaptılar belki de...
denizyeşili, bende de var öyle, korku ve heyecan karışımı. doğaldır herhalde
sonunda bebişimin kıyafetlerini yıkadım akşama da ütüleyip yerleştirdim mi tamamdır.son günlerde ben de bebişim her an gelcekmiş gibi hissediyorum . ama daha eksiklerimiz var. banyo malzemelerini almadık henüz.küvet , şampuan vs.. hıı bi de emzik, biberon falan da almadık gerçi onun acelesi yok heralde. kendiniz için göğüs ucu pedi, kremi, göğüs pompası aldınız mı? krem kullanın doğumdan önce diyolar çok işe yarıyomuş. yara ve sızlama oluıyomuş çokher gün aklıma ufak tefek bi ihtiyaç geliyo.kızlaaar sizin hazırlıklar tamam mı???
benim hazırlıklar bitti, sadece hasta bezi almadım,arkadaşım vericekti ama unuttu sanırım, alırım bi ara :) emzik,biberon ben de almadım, emziğe alıştırmayı düşünmüyorum zaten,almıycam o yüzden, biberon da hemen lazım olmaz sanırım, emzirmeye zorlarız, ya da mama tarzı şeyler işte emene kadar. banyo malzemelri aldık, küveti, küvet hamağı, pişik kremi, yenidoğan ıslak mendili,şampuanı ve sabunu var.onları sonradan da halledersiniz, hemen yıkanmıyormuş bebişler göbek bağlarının düşmesi bekleniyormuş 1 hafta civarı sürermiş. göğüs ucu pedi aldım. bepantene kullanıyorum göğüslerim ve vücudum için, bebek olunca kantoron yağı var,annem yapmıştı, sanırım onu kullanıcam, doktora danışarak.
bebeğin beşiğini de yıkadım, portatif beşiklerin iine bişey aldınız mı? gerek yok, battanye de serebilirsiniz dediler ama ne bileyim...
Kızlar mrb..!bugün kontrolüm vardı,kızım 2700 gr olmuş ve doğum şeklini almış..doktorum 2 hafta sonra yine görüşücez dedi tabi ben 2 hafta daha dayanabilirsem,sanki 2 haftaya kadar gelicek gibi geliyo yaramaz kızım.. zaman geçtikçe de elimde olmadan stresim artıyo,çok düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil bazı şeyler.. benim gibi olan varmı kızlar..:18:
Kızlar mrb..!bugün kontrolüm vardı,kızım 2700 gr olmuş ve doğum şeklini almış..doktorum 2 hafta sonra yine görüşücez dedi tabi ben 2 hafta daha dayanabilirsem,sanki 2 haftaya kadar gelicek gibi geliyo yaramaz kızım.. zaman geçtikçe de elimde olmadan stresim artıyo,çok düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil bazı şeyler.. benim gibi olan varmı kızlar..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?