Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Kızlar selam bende varım histeroskopi oldum. Reglime 2 3 gun var. Gecikmezse bu regliyle 3. Transferime hazirlanicam daha önce 1 negatif 1 kimyasal 1 transfer iptalim var şuana kadar. 2 negatiften sonra cift embriyoya hak kazandım bütün arkadaşlara simdiden hayırlı olsun. Insallah hepimiz pozitifi alabiliriz.

İnşallah canım hoşgeldin Allah'ım bu yolda giden çocuk hasreti ceken tüm insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin

Burda en kıdemlimiz E Enid canım şuan transfer olmuş bekliyor bizlerde gün sayıyoruz

Burda en kıdemlimiz E Enid canım şuan transfer olmuş bekliyor bizlerde gün sayıyoruz
Hayirli olsun insallah pozitifler uçuşur

kısaca yazayım kendi surecimi belki diger arkadaşlar yorumda bulunur. Bizde problem pkos amh 14.56 ydi. 50 yumurta toplandi 29 döllendi 11 tane donduruldu. Yasim genç diye pgtden doktorum hic bahsetmedi bile. 5. Gun 5ab kalite transferim yumurta toplamadan 2 regli sonra yapay siklus yapildi direkt negatif. 2. Transferi dogal olarak planlamak istedik femara verdi düşük doz ganolf ile fakat yumurtlar cevap vermedi iptal oldu. 2. Transfer icin tekrar yapaya döndük tekrar ilaçlar kullanıldı derken 5. Gun 4bb kalite embriyom transfer edildi. Ekstra olarak embriyo glue ve transferden itibaren 5 gun kullanma sartiyla prednol(bağışıklık baskilayici) kullandim 10. Gun 18.33 degerle öğrendim ve tabi cok düşük olduğu icin kimyasal gebelik oldu. 12. Gun degerim 5.81 e düştü. Bunun üzerine doktorum degerlerim tam sifirlanmadan hormon istedi prolaktin tsh unsilin hpv gibi yükseldiğinde dusuge sebep olacak hormonlar. Hepsi normaldi. Sorunu bulamadık. Kandan kromozom analizi yaptırdık o da normal geldi esiminde benimde. Doktorum birde rahime bakalım dedi onuda yaptık Histeroskopi rahime cizik atıldı. Hersey normal. Anormal hic birsey bulunamadı. Sonra Histeroskopiden 3 gun gecti ve lekelenme olan kanamam arttı doktorum kontrol etti ve kanama alanını bulamadı neden olduğunu anlayamadi ilk defa yaşadığını ve rahimin içinden geldiğini söyledi. Belki bir damara denk gelmis olabilir dedi ama yinede kanama alanı ultrasonda gorunmedi herseye cok dikkat ettim dedi bir takım ilaclar verdi pihtilasma icin. Kullandim ve kanamam kesildi. Hersey normal suanlik. Bu sefer 4bc 5. Gun embriyosu 2 tane konulacak. Şimdi ise regli bekliyorum benim surecim böyle.

Biraz sancılı süreçlerden geçmişsiniz Geçmişler olsun 5. gün 4bc gayet güzel bence. 2 tane olması da şansınızı arttırıyor. İnşallah güzel haberlere

Kuzucum katil hücreye bakıldı mı peki

Suyunu iç canım ihmal etme kendini k.k kaptiripta unutma .bu arada ben böyleyim genel olarak ilaç beslenmegibi şeylerde dayanamam sürekli hatırlatırım bu sayfadaki transfer olanlar yandı benden suyunu içi der dururum koruyucu bir yapım var bende böyleyim işte E Enid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…