Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Adetinin 2. gününde gideceksin geç kalma bitanem.

Hos geldin canim.. bende bu yolda daha yeniyim ama benim bildigim asilama hiz sorunu olanlara oneriliyor cunku spermler yikanilarak hizlandiriliyor bizim de ileri hiz %9 yavas hareketli %35 yikaninca bunlarin toplami %90 oluyo..

Hos geldin canim.. bende bu yolda daha yeniyim ama benim bildigim asilama hiz sorunu olanlara oneriliyor cunku spermler yikanilarak hizlandiriliyor bizim de ileri hiz %9 yavas hareketli %35 yikaninca bunlarin toplami %90 oluyo..
Aşılamada iyi spermler ayrılıyor . Hareketli ve iyi olanlar enjekte ediliyor.

Hoşbuldum canım bende aşılama kimlere yapılır diye bakarken hep hareket sorunları olanlarada yapılıyor diye okumustum bende öyle duymustum bugun okudularımı görunce hayal kırıklıgına ugradım resmen ama sayenızde ıyıyım suan bızım 2 saatın sonunda hızcok kotu ılerı hızlı %0 hareketlı %5 yerınde hareketlı %10 hareketsız %85 yıkama sonrasına bakılmadı sizin durumunuz nedir nasıl ilerliyorsunuz

Canim esinde varikrosel var mi baktirdiniz mi baktirmadiysanz mutlaka baktirin.. yikama sonrasina her yer bakmiyo biz memorial de baktirmistik tatlim..
Benim ohss riskim var..asilamaya cesaret toplamaya calisiyorum daha tedaviye baslamadik.. sehir disindan nasil gidip gelicem onlari dusunuyorum.. calismasam hemen tedaviye baslarim kafam rahat olur ama calisirken kafam hic rahat degil

kizlar ben aranizda yeniyim Allah hepimizin yardimcisi olsun bende adet olmayi bekliyorum gunum 1gun gecdi adet oluca asilama icin gidicem

Bakıldı canım varikosel yok çok şükür ama düşüklüğün sebebini bilmiyoruz dün ilaçların yenısını aldık ilaveten keçiboynuzu özü de aldım inşallah faydası olur...bir cesaret güzelim bir adım atıp yola çıkarsak Rabbim kolaylığını verir evet çalışınca zor bende çalışıyorum izin istemesi sıkıntı oluyor ama ne yapalım mecbur

Hosgeldin tatlim.. nerde tedavi olucaksin
hosbuldum canim ankarada ankalife yaptircam benim iki kizimvar ikinciyide orda yaptirdim ilk asilamada tutu onun icin tekrar o rayi tercih ettim aslinda kasim ayinda yaptirmayi dusunuyodum ama icimden bi ses bu ay yaptir diyor ama hastalanamadim

Merhaba aranıza yeni katildim.2 gündür karından igne kullaniyorum. Sali günü takibe gideceğim cok korkuyirum ilkte asilamamamiz tutar insallah. Asilam adetin kaçıncı günü yapılıyor

Merhaba aranıza yeni katildim.2 gündür karından igne kullaniyorum. Sali günü takibe gideceğim cok korkuyirum ilkte asilamamamiz tutar insallah. Asilam adetin kaçıncı günü yapılıyor
Herkesin yumurta gelişimine göre aşılama günü Değişiyor mesela ben 10. gün oldum tutmadı.

Herkesin yumurta gelişimine göre aşılama günü Değişiyor mesela ben 10. gün oldum tutmadı.
Digerinde tutar insallah sağlıkla evlatlarımızi aliriz kucagimiza:)) Sali gunu kontorole çağırdı doktorum 8. günüm oluyor o zaman heran yapabilir öyle mi. Birde aşılamadan sonra dikkat edilmesi gerekenler var mi ?

Başarısız Olduğum için şimdi sana ne desem :) doktor kontrolde karar verir yumurtalarına bakarak . İstediği düzeye gelince çatlatma iğnesi verir . 36 saat sonra aşılaman olur . Ben aşılamadan sonra dinlenmedim. Sen eğer çalışmıyorsan bolca dinlen .

Çalışıyorum bende izin almaya çalışacağm. Tekrar yaptıracakmisin aşılama

Valla 2. Aşılama Yada tüp bebek karar veremedim ama birisi olacak mutlaka . İlginç bir şekilde doğal yolla olmuyor herşey normal olmasına rağmen .
Olur insallah ya en yakın zamanda streste cok etkiliyormus olup olmamasını sorunun yoksa ondan olabilir Rabbim yardımcımız olsun :)

Olur insallah ya en yakın zamanda streste cok etkiliyormus olup olmamasını sorunun yoksa ondan olabilir Rabbim yardımcımız olsun :)
Teşekkür ederim canım . Evet stres bende oldukça fazla 4 yıllık evliyiz gelen geçen laf sokuyor önümüz bayram .aşılamadan sonra yat hastanede ben ayağa kalkınca aktı belki tutmamasında etkili olmuştur . İşten izin alabilirsen evdede dinlen . Ayrıca biri burda Yazmış ultrasyon ile bakarak aşılama yapmışlar .

Bende 3 yıllık evliyim :) tamam canim işten izin almaya çalışacağım tavsiyene uyarak doktoruma sordum izin alayım mi gerek yok dedi tam kafama da yatmamisti açıkcası :) bu ay arami verdin cok soru soruyorum demi :))

canim benim yaptigim seyler yattim sadece zorunlu islerimi yaptim cok uzun sureli ayakda kalmadim agir kaldirmadim yuksekden bisey alnak icin falan uzanmadim tutu ilk asilsnamda simdi tekrar bi asilama yaptiricam adet olmayi bekliyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…