Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok Hayatım çok soru sorman beni mutlu eder :) bugün Novaart Mehmet hoca ile 2. Aşılamaya başladım. İşten 2 gün izin alsan bile iyi olur

Kizlar bugun 10. Gunm belirti yok gibi
Diger 2 gebeligimde belirtim olmustu ama henuz erken olabilir diyorum birde hergebelik ayni olmaz degilmi cok umutsuzum aslinda umut etmeye korkuyorum

Kizlar bugun 10. Gunm belirti yok gibi
Diger 2 gebeligimde belirtim olmustu ama henuz erken olabilir diyorum birde hergebelik ayni olmaz degilmi cok umutsuzum aslinda umut etmeye korkuyorum
Peki sana bsy sorabilirmiyim ağrın oldu mu salı günü aşılama oldum ama ağrılarım çok ara ara oluyor kasık ağrısı bacak ağrısı sanki ilkinde böyle olmamıştı

Peki sana bsy sorabilirmiyim ağrın oldu mu salı günü aşılama oldum ama ağrılarım çok ara ara oluyor kasık ağrısı bacak ağrısı sanki ilkinde böyle olmamıştı
İlk hamilegmde kasik agrim olmusu 7. Gun baslamsti

kızlar bende dün kontrole gittim 11. günüm yumurtam 14.5 mm olmuş doktor iğnene devam et dedi pazartesi tekrar gel dedi sizce ne zaman aşılamam olur

kızlar bende dün kontrole gittim 11. günüm yumurtam 14.5 mm olmuş doktor iğnene devam et dedi pazartesi tekrar gel dedi sizce ne zaman aşılamam olur
Eğer istenilen boyuta geldiyse p.tesi çatlatma iğnen olur akşam sanırım çarşamba da aşılamam

Yok Hayatım çok soru sorman beni mutlu eder :) bugün Novaart Mehmet hoca ile 2. Aşılamaya başladım. İşten 2 gün izin alsan bile iyi olur
tesekkur ederim canim :) ignelere mi başladın ben de yarın kontrole gidecegim gun belli olunca alayım izin insaalh

Insallah kavusursun bebegine:) kac milim kullanıyorsun igneyi beni yarın 8. gun cagirdi kontrole de bayram tatili geliyor ya yetismezse diye korkuyorum baya

Insallah kavusursun bebegine:) kac milim kullanıyorsun igneyi beni yarın 8. gun cagirdi kontrole de bayram tatili geliyor ya yetismezse diye korkuyorum baya
Hayatım bende 11 eylülde adet oldum bende aşılamam yetişmezse bayram tatiline diye korkuyorum çünkü sehirdısına gitmem lazım . Ama olumlu düşünelim benim ilk aşılamam 11. günde olmuştu.

tesekkur ederim canim :) ignelere mi başladın ben de yarın kontrole gidecegim gun belli olunca alayım izin insaalh
Evet hayatım cumartesi iğneye başladım . Çarşamba kontrole gidicem. 24 eylüle kadar yetişmesi lazım çünkü şehirdışında olcm.

Butun.kontroller yapildi canim bu gece insAllah catlatm.ignesi yapilacak carsamba gunude asilama olacak dua edin nolur

Canim benim.hayirli olsun tebrik ediyoum.fua et bizede carsamba gunu asilama olacak ins yuzumuzu guldurecek guzel hayirli haberi aliriz...asilamami yaptrdn.sen

Canim benim.hayirli olsun tebrik ediyoum.fua et bizede carsamba gunu asilama olacak ins yuzumuzu guldurecek guzel hayirli haberi aliriz...asilamami yaptrdn.sen
Evet canım aşılama yaptırdım bugün kesin sonucumu bekliyorum kan verdim akşama netleşecek artık... Perşembe kan değerim 5.1 çıkmıştı... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah canım... Psikolojik olarak zor bir süreç benim bu ikinci aşılamamdı inşallah ilk seferde gelir bebişin :)

Hayirlisi olsun canim yol sıkıntı olmaz herhalde demi bende sehir dışına çıkacağım da
Valla Hayatım yol sıkıntı olmaz hele bir yapsak Hayırlısı ile aşılamayı. Ağırlık kaldırmayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…