Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah yardımcımız olsun , Allah yüzümüze baksın

kızlar bugün kontrolüm vardı gittim doktor yarın öğlen 12 gibi çatlatma iğneni vurdur çarşamba sabahıda 10 da aşılamanı yapıcaz dedi Allahın izniyle inşAllah

kızlar bugün kontrolüm vardı gittim doktor yarın öğlen 12 gibi çatlatma iğneni vurdur çarşamba sabahıda 10 da aşılamanı yapıcaz dedi Allahın izniyle inşAllah
Ben gece 12 de vurulmuştum sabah 11 de aşılama yapılmıştı senin saatini değişik hesaplamış doktorun . Hayırlsı olsun canım

banada tuhaf geldi sağol canım hakkımızda hayırlı neyse o olsun
Ama yumurtana göre karar vermiştir Hayatım . Biz doktordan iyi bilecek değiliz :) öyle dediyse Öyledir

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum bu bnm 2. aşılamam aşılamamında 8. günündeyim sizce bu günlerde mide bulantım olması normal mi iğnenin etkisi mi ilkinde böyle olmamıştı hatta onda hep olumsuz bakıyordum ama şimdi içimde bir umut oldu

Arkadaşım ben bir kere aşılama oldum midem iğne olunca bulanıyordu . Bu ay tekrar olucam yine iğneler midemi bulandırıyor.

slm kızlar bende dün aşılama yaptırdım ama ben kendi doğal gelişen yumurtamla yaptırdm öncesinde yumurta geliştirmek için birsey kullanmadım ama herkese tumurta geliştirecek birşeyler vermişler okuduğum kadarıyla. acaba benim bu aşılama boşa mı gitti ki

Boşa gitmez arkadaşım , yumurtanı yeterli bulmuşlar ki aşılama yapmışlar

inşallah boşa gitmemiştir. sizde yıkama sonrası ne kadar hareketli sperm cıktı. bizde 11 milyn hareketli sperm le yapıldı. Az mı yeterli mi bilemedim.

Kizlar benm 13.gun eger adet olmazsam 15.gunn kan testi verecgm 2 gundr hafif kasik ve bel agrim var

inşallah boşa gitmemiştir. sizde yıkama sonrası ne kadar hareketli sperm cıktı. bizde 11 milyn hareketli sperm le yapıldı. Az mı yeterli mi bilemedim.
Bizim haziranda çok kötüydü sperm değerlerimiz 18 milyondu ama bu ay ilaç içti eşim . Aşılama olunca kesin miktarı öğrenirsem sana söylerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…