Hayirlisi olsun canm inşallah tutarButun.kontroller yapildi canim bu gece insAllah catlatm.ignesi yapilacak carsamba gunude asilama olacak dua edin nolur
canım 75 vuruyorum çarşamba aşılama olcakInsallah kavusursun bebegine:) kac milim kullanıyorsun igneyi beni yarın 8. gun cagirdi kontrole de bayram tatili geliyor ya yetismezse diye korkuyorum baya
Ben gece 12 de vurulmuştum sabah 11 de aşılama yapılmıştı senin saatini değişik hesaplamış doktorun . Hayırlsı olsun canımkızlar bugün kontrolüm vardı gittim doktor yarın öğlen 12 gibi çatlatma iğneni vurdur çarşamba sabahıda 10 da aşılamanı yapıcaz dedi Allahın izniyle inşAllah
banada tuhaf geldi sağol canım hakkımızda hayırlı neyse o olsunBen gece 12 de vurulmuştum sabah 11 de aşılama yapılmıştı senin saatini değişik hesaplamış doktorun . Hayırlsı olsun canım
Ama yumurtana göre karar vermiştir Hayatım . Biz doktordan iyi bilecek değiliz :) öyle dediyse Öyledirbanada tuhaf geldi sağol canım hakkımızda hayırlı neyse o olsun
Arkadaşım ben bir kere aşılama oldum midem iğne olunca bulanıyordu . Bu ay tekrar olucam yine iğneler midemi bulandırıyor.Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum bu bnm 2. aşılamam aşılamamında 8. günündeyim sizce bu günlerde mide bulantım olması normal mi iğnenin etkisi mi ilkinde böyle olmamıştı hatta onda hep olumsuz bakıyordum ama şimdi içimde bir umut oldu
bide benim menagon 2 toz bir sıvı karıştırıyorlar bu sefer. dozu arttı iyice hem bacağım ağrıyor hem midem bulanıyor.yaa bilmiyorum bu iğneler ilaçlar mahvediyor bizi bence
allah yardımcımız olsun cnm ne diyeyim ki inşallah güzel sonuçlar alırız inşallah daha fazla beklemek zorunda kalmayızbide benim menagon 2 toz bir sıvı karıştırıyorlar bu sefer. dozu arttı iyice hem bacağım ağrıyor hem midem bulanıyor.
Boşa gitmez arkadaşım , yumurtanı yeterli bulmuşlar ki aşılama yapmışlarslm kızlar bende dün aşılama yaptırdım ama ben kendi doğal gelişen yumurtamla yaptırdm öncesinde yumurta geliştirmek için birsey kullanmadım ama herkese tumurta geliştirecek birşeyler vermişler okuduğum kadarıyla. acaba benim bu aşılama boşa mı gitti ki
Bizim haziranda çok kötüydü sperm değerlerimiz 18 milyondu ama bu ay ilaç içti eşim . Aşılama olunca kesin miktarı öğrenirsem sana söylerim .inşallah boşa gitmemiştir. sizde yıkama sonrası ne kadar hareketli sperm cıktı. bizde 11 milyn hareketli sperm le yapıldı. Az mı yeterli mi bilemedim.
yıkamadan sonra ki hareketli kısım mı 18 milyonduBizim haziranda çok kötüydü sperm değerlerimiz 18 milyondu ama bu ay ilaç içti eşim . Aşılama olunca kesin miktarı öğrenirsem sana söylerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?