Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilamayi da mi anestezi ile yaptirdn ben canim hic yanmadi hatta hissetmedim bile ama ben kendimi hic kasmadim yumdum gozumu rahat biraktm kendimi

ama hsgnin acitmasinin sebebi verdikleri ilacti o resmen icimi parcaladi asilamada sperm acitmazki

ama hsgnin acitmasinin sebebi verdikleri ilacti o resmen icimi parcaladi asilamada sperm acitmazki
Hayatım ilaç değil tazikli sıvı acıtıyor bence , ilaç yakma falan yapmıyor .

Ya acikcasi hicbirseyden korkmuyorum artik acisa neolacakki okadar yipraniyoruz yeterki bebeklerim tutunsunnnnn

asilamadami oyle tazikli bir sekilde veriliyor peki
Hayatım ilaç küçük bir şişe , sperm küçük bir tüp . Ama sonuçta eylem aynı eylem . Bence gayet basitti ama tabi acı eşiği , doktorun el becerisi hepsi etkili .

Ben muayene de dahi korkan biriyim o yüzden anestezi ile yaptırdım hepsini asilamadan sonra ayildigimda Catalin orda kanli bez vardı o görünce tekrardan ii ki anestezi aldım dedim benim acıyor nedense kendimi çok kastigim için sanırım

Evet
Asilamayi da mi anestezi ile yaptirdn ben canim hic yanmadi hatta hissetmedim bile ama ben kendimi hic kasmadim yumdum gozumu rahat biraktm kendimi
Onuda anestezi ile yaptırdım malesef uyandığımda acayip sancim vardı Dr sancinin olmasi daha ii diyor ama ben dayanamadm ağrı kesici serum takıldı 4 5 saat yattım hastnde

Diğer asilamalarin tutmadimi? Ümidini kaybetme allahtan umit kesilmez
Tutmadı malesef inşallah bu tutmuştur bu kez çok umitliym Rabbim hayırlısı ni versin tabi önce ama aşılama yaptirdigim andan itibaren bebeğim varmış gibi davranyrm çünkü diğerlerinde sadece birgün dinlendim ve pek umidim yoKTÜ suan kendimi hamile gibi hissdyrm bu kez de böyle bi psikoloji ile hazirlandim hayırlısı artik

Asilama yaptırıp bekleyenler hamilelik belirtiniz varmi?Nasıl hissediyorsunuz? Ben bazen var diyorum bazen yok

Kizlar Dr bana asilamadan sonra birlikte olun hergün dedi ama biz hiç birlikte olmadık şimdi korkuyorum acaba tutmaz mi die

Benim Karnım şiş hergün gaz sıkıntısı var sarı sulu bir akinti geliyor ayakta gezinince kasik agrisi var uykum geliyor nerdeyse hergün gündüz uyuyorum. rosella senin kaçıncı günün benim 12

Doktor adetin geçerse gel dedi salı günü 14 gitsem mi karar veremedim olumsuz sonuç olmasından korkuyorum

Benim Karnım şiş hergün gaz sıkıntısı var sarı sulu bir akinti geliyor ayakta gezinince kasik agrisi var uykum geliyor nerdeyse hergün gündüz uyuyorum. rosella senin kaçıncı günün benim 12
seninki hamilelik belirtisi gibi duruyor inşallah da öyledir cnm. bende ne akıntı ne sancı bişe yok. 7. günüm benim cnm

14 . gün idrardami yapsam cikarmi bide benim 5 yumurtam vardı esim zaten ucüz istiyor. bende bir tane buldun ucüz istiyosun diyorum

kızlar benimde bulantı ile baş dönmem oldu sabah bide akıntım var kasıklarımın ağrısı hiç geçmedi korkuyorum kist oluştu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…