Asilamayi da mi anestezi ile yaptirdn ben canim hic yanmadi hatta hissetmedim bile ama ben kendimi hic kasmadim yumdum gozumu rahat biraktm kendimiValla canm seni korkutmak istemeBAG ama hsg de çektirdim 3 kez aşılama da oldim hsg yi de aşılama lari da anestezi ile yaptrdm uyandıktan sonra bile ağrı kesici iğneler yaptırdım eğer işlem sırasında panik yaparsan kasarsan kendini daha kötü olur o yüzden ii düşün nasıl yaptırmak istediguni
ama hsgnin acitmasinin sebebi verdikleri ilacti o resmen icimi parcaladi asilamada sperm acitmazkiValla canm seni korkutmak istemem ama hsg de çektirdim 3 kez aşılama da oldim hsg yi de aşılama lari da anestezi ile yaptrdm uyandıktan sonra bile ağrı kesici iğneler yaptırdım eğer işlem sırasında panik yaparsan kasarsan kendini daha kötü olur o yüzden ii düşün nasıl yaptırmak istediguni
Hayatım ilaç değil tazikli sıvı acıtıyor bence , ilaç yakma falan yapmıyor .ama hsgnin acitmasinin sebebi verdikleri ilacti o resmen icimi parcaladi asilamada sperm acitmazki
asilamadami oyle tazikli bir sekilde veriliyor pekiHayatım ilaç değil tazikli sıvı acıtıyor bence , ilaç yakma falan yapmıyor .
Hayatım ilaç küçük bir şişe , sperm küçük bir tüp . Ama sonuçta eylem aynı eylem . Bence gayet basitti ama tabi acı eşiği , doktorun el becerisi hepsi etkili .asilamadami oyle tazikli bir sekilde veriliyor peki
Ben muayene de dahi korkan biriyim o yüzden anestezi ile yaptırdım hepsini asilamadan sonra ayildigimda Catalin orda kanli bez vardı o görünce tekrardan ii ki anestezi aldım dedim benim acıyor nedense kendimi çok kastigim için sanırımama hsgnin acitmasinin sebebi verdikleri ilacti o resmen icimi parcaladi asilamada sperm acitmazki
Onuda anestezi ile yaptırdım malesef uyandığımda acayip sancim vardı Dr sancinin olmasi daha ii diyor ama ben dayanamadm ağrı kesici serum takıldı 4 5 saat yattım hastndeAsilamayi da mi anestezi ile yaptirdn ben canim hic yanmadi hatta hissetmedim bile ama ben kendimi hic kasmadim yumdum gozumu rahat biraktm kendimi
Tutmadı malesef inşallah bu tutmuştur bu kez çok umitliym Rabbim hayırlısı ni versin tabi önce ama aşılama yaptirdigim andan itibaren bebeğim varmış gibi davranyrm çünkü diğerlerinde sadece birgün dinlendim ve pek umidim yoKTÜ suan kendimi hamile gibi hissdyrm bu kez de böyle bi psikoloji ile hazirlandim hayırlısı artikDiğer asilamalarin tutmadimi? Ümidini kaybetme allahtan umit kesilmez
bize de aşılamanın ertesi gününden itibaren bir hafta boyunca gün aşırı beraber olun dediKizlar Dr bana asilamadan sonra birlikte olun hergün dedi ama biz hiç birlikte olmadık şimdi korkuyorum acaba tutmaz mi die
bende hiç bir belirti yok cnm, ne agrı ne sızı bişe yokAsilama yaptırıp bekleyenler hamilelik belirtiniz varmi?Nasıl hissediyorsunuz? Ben bazen var diyorum bazen yok
seninki hamilelik belirtisi gibi duruyor inşallah da öyledir cnm. bende ne akıntı ne sancı bişe yok. 7. günüm benim cnmBenim Karnım şiş hergün gaz sıkıntısı var sarı sulu bir akinti geliyor ayakta gezinince kasik agrisi var uykum geliyor nerdeyse hergün gündüz uyuyorum. rosella senin kaçıncı günün benim 12
bana doktorum 14. gün gebelik testi günün, o gün test yap dedi. varsa çıkar regl olmamıs olursan yaptır benceDoktor adetin geçerse gel dedi salı günü 14 gitsem mi karar veremedim olumsuz sonuç olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?