Asilama yaparken hic acimamisti ama rahim filni icin cok aciyor diyor herkes korktum bendeBen narkozsuz oldum bence narkkek yok ama kendiniz bilirsiniz . Aşılama olayının aynısı
Hayatım aynı işlem birinde ilaç birinde eşinin spermi enjekte ediliyor . Ben narkoza karşıyım olayı daha büyük hale getiriyor benim 10 dakikada bitti . Sadece aletler Rahime yerleşirken bence aşılamadada rahim filmindede acıyor .Asilama yaparken hic acimamisti ama rahim filni icin cok aciyor diyor herkes korktum bende
Geçmiş olsunBen çektirdim narkozlu kanamam da oldu narkozda bayagi etkiliyormus uyaninca yarım saat cirpindim temiz çıktı benim
canım ben geçen sene rahim filmi çektirdim burda yazılanları görünce o kadar korktum ki ağlayarak gittim filmi çektirmeye ama inanırmısın hiç bişey anlamadım eğer çektirceksen ki inşAllah gerek kalmaz bu ay gelir bebişin ecomar da çektir kesinlikle tavsiye ederimAsilama yaparken hic acimamisti ama rahim filni icin cok aciyor diyor herkes korktum bende
canım ben geçen sene rahim filmi çektirdim burda yazılanları görünce o kadar korktum ki ağlayarak gittim filmi çektirmeye ama inanırmısın hiç bişey anlamadım eğer çektirceksen ki inşAllah gerek kalmaz bu ay gelir bebişin ecomar da çektir kesinlikle tavsiye ederim
Aynen hayatım sadece aletler yerleşirken biraz kötü ama gerisinde bişey yok ben aşılama olucam bu hafta aynısı . Narkoz öyle herşeye alınmaz . Bende burda okuyup korkmuştum . Ben her ay adet olunca daha çok sürünüyorumAynen katiliyorum canim. Bende 3 ay once cektirdim. Sanki ayak yada koluna film cektirmekten hicbir farki yok. Yani ben hicbisekilde aci cekmedim. Ama aynen burda yazilanlari okuyup gitmistim cok aciyor bayilan oluyor diye bi strese sokmustu beni eşimide daraltmistim ogun ne kadar gereksizmis. Kim rahim filmi cektirecekse korkmasin narkoz almayin bosu bosuna. Her ay adet sancisina dayanan biz kadinlar rahim filmi de neymis :) :)
ben kesınlıkle oyle durunmuyorum hsg cektırelım 2 ay oldu ınanılmaz acı cektım kı anlatamam acayıp kanamam oldu hayatımın en kotu gunuydu kımseyı korkutmak ıstemem banada cok rahat dedıler ve oluyordum resmen kı çok fazla adet agrısı ceken bırıyım ben acıllık olurum ama bu cok degısık bır agrıydı anestezili olmadıgıma bın pısman oldum eger gercekten asılama bunun kadar acıtıyorsa korkarımAynen hayatım sadece aletler yerleşirken biraz kötü ama gerisinde bişey yok ben aşılama olucam bu hafta aynısı . Narkoz öyle herşeye alınmaz . Bende burda okuyup korkmuştum . Ben her ay adet olunca daha çok sürünüyorum
Asilama hic acitmiyor korkma. Benim hic bi adamasinda canim yanmadiben kesınlıkle oyle durunmuyorum hsg cektırelım 2 ay oldu ınanılmaz acı cektım kı anlatamam acayıp kanamam oldu hayatımın en kotu gunuydu kımseyı korkutmak ıstemem banada cok rahat dedıler ve oluyordum resmen kı çok fazla adet agrısı ceken bırıyım ben acıllık olurum ama bu cok degısık bır agrıydı anestezili olmadıgıma bın pısman oldum eger gercekten asılama bunun kadar acıtıyorsa korkarım
zaten hsg de o ıcıne gonderılen ılaç agrı yapıyor oyuzden asılama yapmaz ama korkma yaparsanda bence anestezi yaptır yada uyustursunlar ınsallah gerek kalmazAsilama hic acitmiyor korkma. Benim hic bi adamasinda canim yanmadi
Hayatım doktorun el kabiliyeti çok önemli deneyim ve tecrübeside .mesela benim annem rahimden biyopsi verdi doktor kadın beceremedi ve annemi mahvetti . Başka doktor çağırdı o hemen yaptı .ben kesınlıkle oyle durunmuyorum hsg cektırelım 2 ay oldu ınanılmaz acı cektım kı anlatamam acayıp kanamam oldu hayatımın en kotu gunuydu kımseyı korkutmak ıstemem banada cok rahat dedıler ve oluyordum resmen kı çok fazla adet agrısı ceken bırıyım ben acıllık olurum ama bu cok degısık bır agrıydı anestezili olmadıgıma bın pısman oldum eger gercekten asılama bunun kadar acıtıyorsa korkarım
Valla canm seni korkutmak istemem ama hsg de çektirdim 3 kez aşılama da oldim hsg yi de aşılama lari da anestezi ile yaptrdm uyandıktan sonra bile ağrı kesici iğneler yaptırdım eğer işlem sırasında panik yaparsan kasarsan kendini daha kötü olur o yüzden ii düşün nasıl yaptırmak istediguniben kesınlıkle oyle durunmuyorum hsg cektırelım 2 ay oldu ınanılmaz acı cektım kı anlatamam acayıp kanamam oldu hayatımın en kotu gunuydu kımseyı korkutmak ıstemem banada cok rahat dedıler ve oluyordum resmen kı çok fazla adet agrısı ceken bırıyım ben acıllık olurum ama bu cok degısık bır agrıydı anestezili olmadıgıma bın pısman oldum eger gercekten asılama bunun kadar acıtıyorsa korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?