Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tabıkıde yazarım zaten kendım kımseye anlatmayarak bunalıyorum salı gunu yumurta toplama ıslemı yapılacak ayy sankı yanlıs karar vermısım gıbı ıcım skılıyor dırekt tup bebek yapmakda
maddi olanagın varsa bence direk tüp bebek daha mantıklı, aşılamaya bir sürü para veriyrz boşa gidiyormus gibi geliyor bana

maddi olanagın varsa bence direk tüp bebek daha mantıklı, aşılamaya bir sürü para veriyrz boşa gidiyormus gibi geliyor bana
cokda maddı olanagım var denılemez asılamaya 750 ıstedıler ılac harıc tup bebek 5000 sonucta kredı cekcektık oyuzden umutlu olmak zorundayım herkes gıbı defalarca deneyemem maddıyat yuzunden

cokda maddı olanagım var denılemez asılamaya 750 ıstedıler ılac harıc tup bebek 5000 sonucta kredı cekcektık oyuzden umutlu olmak zorundayım herkes gıbı defalarca deneyemem maddıyat yuzunden
inşallah ilk seferinde tutar da zorlanmazssınız cnm hem maddi hem de manevi

Arkadaşlar aşılamadan sonra kanama olmasi normalmi? Kanama ne kadar sürer. Asilamadan sonra progestan kullanilmalimi? Kac gün sonra nezamana kadar kullanilmali? Klomifen yerine 5 gun igne yaptirmak dahami iyi? Klomifen kist yapiyor..ignenin adi ne acaba?

Bilenler cevap verebilirmi?

Kizlar benim bugün adet günüm henüz olmadım arada sancim geliyor suan da akıntı var inşallah tutar bu kez

Asilamadan ne kadar süre sonra kanama oldu bende hiç olmadı progestan i da hemen veriyor ve başlıyor hemen ilaca klomifen dediğin ilacı da bilmiyorum cnm

asılamadan sonra kanama lekelenme seklinde olması normal cnm, progesteronu da asılamanın oldugu günden itibaren 15 gün boyunca kullanıyorsun bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor, tutunursa da düşmesini engelliyor o yüzden kullanılmalıymıs.. diğer dediğin ilaç hakkında bir bilgim yok doktorum vermedi

Asilamadan ne kadar süre sonra kanama oldu bende hiç olmadı progestan i da hemen veriyor ve başlıyor hemen ilaca klomifen dediğin ilacı da bilmiyorum cnm
kanama herkeste olmuyor zaten cnm, bana doktorum lekelenme seklinde kanaman olursa panik yapma normal ama sende olacagını zannetmiyorum rahmin temiz dedi ve de olmadı zaten kanamam, demek ki senin ki de temizmiş cnm

Kizlar benim bugün adet günüm henüz olmadım arada sancim geliyor suan da akıntı var inşallah tutar bu kez
inşallah olmaz da hamişsindir cnm. benim de pazartesi günü olmam lazım ama akıntım falan yok adet olacağım heralde

inşallah olmaz da hamişsindir cnm. benim de pazartesi günü olmam lazım ama akıntım falan yok adet olacağım heralde
Akıntın olmaması daha ii değil mi canim inşallah sende olmazsn benimde pazartesi günü test günüm tabi bugün yarin regl olmazsam

Akıntın olmaması daha ii değil mi canim inşallah sende olmazsn benimde pazartesi günü test günüm tabi bugün yarin regl olmazsam
bende anlamadım cnm ya bütün hamile kalaNlar belirtilerinde akntı diyor, bende de hi birşey yok. bi göğüs ağrım vardı o da geçiyor, benim göğüs ağrım geçtikten bir gün sonra genelde regl oluyorum, o yüzden umutsuzum

Bende akıntı olunca korkuyorum acaba olmadı mı die benim de normalde yumurtlama zamanım da normal akıntım olur bu kez şu zaman a kadar sarı akıntı lar oluştu şimdi de iki kez kahve akıntı lar geldi sonrada çok hafif kan şimdi bişey yok ama belim çok ağrıyor geçen ayda böyle gece hafif kahve akıntım oldu gece sine regl olmuştum şimdi de korkuyorum Rabbim dualarımız i kabul etsin canım inşallah hakkimizda hayırlısı olur ben aşılama yaptirdigim günden bu yana göğüslerim kocaman oldu ve ağrı var bakalım artık sende skma canini belki bu kez böyle tutuck İnsallaaaahhhhhhhh

Bende akıntı olunca korkuyorum acaba olmadı mı die benim de normalde yumurtlama zamanım da normal akıntım olur bu kez şu zaman a kadar sarı akıntı lar oluştu şimdi de iki kez kahve akıntı lar geldi sonrada çok hafif kan şimdi bişey yok ama belim çok ağrıyor geçen ayda böyle gece hafif kahve akıntım oldu gece sine regl olmuştum şimdi de korkuyorum Rabbim dualarımız i kabul etsin canım inşallah hakkimizda hayırlısı olur ben aşılama yaptirdigim günden bu yana göğüslerim kocaman oldu ve ağrı var bakalım artık sende skma canini belki bu kez böyle tutuck İnsallaaaahhhhhhhh

inşallahh cnm ya moral oldun valla gece gece. sizin sıkıntınız neydi, neden dolayı bebiş olmuyor

Canım benim tek yumurtam var ama o problem değil
inşallahh cnm ya moral oldun valla gece gece. sizin sıkıntınız neydi, neden dolayı bebiş olmuyor
Doktorlarim stresten diyor ben herseyi çok kafama takarm ama herseyi o yüzden olmuyor başka skntmZ yok ki normal yumrtam oluşuyor catliyor ama stres diyrlar

Canım benim tek yumurtam var ama o problem değil

Doktorlarim stresten diyor ben herseyi çok kafama takarm ama herseyi o yüzden olmuyor başka skntmZ yok ki normal yumrtam oluşuyor catliyor ama stres diyrlar
eşinde baktırdı mı, benim eşimin sperm hareketi az biz de o yüzden olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…