Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim test yaptirmismiydin kacinci gunun aşılama dan sonra
yaptırmadım cnm, normalde adete bir hafta kala test yapmaya baslardm bu defa söz verdim kendime günüm gelince adet olmazsam yapıcam diye o yüzden yapmadım:) asılama günümü de sayarsam 13. günüm. pazartesi test günüm. senin ne kadar var

Yok canım baktirdik doktor esin kurt gibi maşallah diyor sen de suç diyor herseyi kafana takma diyor
sorun yoksa rahat bırak cnm kendini neden takıyorsun, sen kafana taktıkca beyin olmaması yönünde hormon salgılıyormus. ben ne yapayım eşimin sperm hareketi ve morfolojisi az, bende 3cm boyutunda çikolata kisti var, üstüne birde yumrta rezervim de az çıktı

Canim cikolata kisti gidiyor bir sure sonra benimde vardı bitti kendiliğinden ya işte benim huyu kurusun hersey beynimi yiyor

Canim cikolata kisti gidiyor bir sure sonra benimde vardı bitti kendiliğinden ya işte benim huyu kurusun hersey beynimi yiyor
doktorum sendeki kist tedaviye çok dirençli, yumurta rezervinde az oldugu için kisti tedavi etmek yerine seni bir an öce çocuk sahibi yapmaya çalışalım dedi cnm

doktorum sendeki kist tedaviye çok dirençli, yumurta rezervinde az oldugu için kisti tedavi etmek yerine seni bir an öce çocuk sahibi yapmaya çalışalım dedi cnm
Ama ben tedavi olmadn gitti kendiliğinden kayboldu evet normalde çikolata kistin tedavisi yok tek kaybolması çocukla oluyor ama benimki nasıl gitti bilmiyorum canım inşallah en kisa zamanda çocuk sahibi oluruz da bunlar dert olmaz bize benim kuzenim cikolta kişiyle hamile kaldı ve onun ki baya bi buyuktu

Ay nasıl gobegim ağrıyor kizlar neden böyle oldu şimdi yaa ufff acaba ne oluyor keşke evimde ultrason aletim olsada Heran baksam suan ne durumda ne asamadyim die eşim diyor ki sen hamile kalınca eve bi ultrason aleti almak lazım sen her saniye ay ne oldu dersn merak edersin hastnye tasinirz diyor ay bi hayırlısı ile sağlıklı hamile kalsaydik

Benim 7. günüm canim valla cok zor duruyorum test yaptırmamak için hayırlısı yla bebislerimizi alırız inşallah kucagimiza. Kaçıncı aşılamandi canim

Canim benim igne gonaj fydi 1 bucuk kutu kullandim

Teşekkürler cevap verdiginiz icin..bir kutuda kac tane var acaba..fiyat nasil? Nekadar ve nasil kullanilmali? Kist yaptimi? Nasil faydasi oldu? Yan etki yaptımi? Çok sordum kusura bakmayin..ama klomen bende kist ve aşırı kanama yaptığı icin gözüm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…