Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14.gunumdu canim insallah seninki olumlu olur
hiç öyle hissetmiyorum ama inşallah dediğin gibi olur canım.Dün akşamdan beri çok başım ağrıyor,normalde böyle bir ağrı pek olmaz.Ofisteki kızlarda gebelik belirtisi olduğunu iddia ediyorlar ama hiç umutlanmak istemiyorum

kızlar bişey sorucam ultrasonla karından bakılınca kist varsa belli olurmu acaba bugün kontrolüm vardıda karından baktı kalınlaşma var ama adet olucaksan ondandır dedi çünkü 6 gün geçmiş dedi tekrar test yapalım dedi yaptık ama yine 0.100 çıktı

Ewet canim cikar gecmis olsun.calismalara devam

Yok canim ya adet olmadim sabah klinige gidip kan testi yaptirdim malesef kesin olarak olumsuz oldugunu ogrendim napalim kismet insallah diger kizlarin ki tutarda bizede morel olur
Uzulme canimmm dua et Rabbim tez zamanda yuzumuzu guldurecek inşAllah

kızlar karnım sanki 4 aylık hamile gibi şişti taş gibi oldu ama adet olamadım hala doktorda pazartesine kadar bekleyelim dio nie adet söktürücü vermiyoki yaa

Bende çok dua ediyorum Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere inşallah ya bende bugün bi arkdsm hamile olduğunu öğrendim yumurtlama takip testi almış adını tam hatirlamyrm ama layd ili biseydi bende onu almayi düşünüyorum

Günqydın kızlar...Bugün asilamanin 11. günü ve güne kanama ile basladım.Yataktan kalkar kalkmaz aktı ama benim rutin regli kanamam gibi degil.Zaten herhangi bir regli belirtiside yok.Çok korkuyorum, saat 10 gibi dr. Aramayı düşünüyorum.Ne olabilir ki sizce bu?Ve ise gitmek zorundayım.Allah su mubarek gun hepimiz icin hayirlisini versin

canım panik yapma belki yerleşme kanamasıdır

canım panik yapma belki yerleşme kanamasıdır
Cok yogundu...Yerlesme kanamasi lekelenme seklinde olur diye biliyorum.Belkide reglidir, ilaclardan dolayı bünye sapıttığı için böyle olmustur.Simdi ise giderken bir kan testi yaptiracagim sonucuyla beraber doktora gidecegim, hayırlısı artık canım

canım benim arkadasım 2 gün yerleşme kanaması gördü aynı regl şeklinde yoğun, regl oldum diye ağlarken hamile olduğunu öğrendik, inşallah seninki de öyledir, umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…