- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Geçmiş olsun. .aklıma başka sey gelmiyor. .ya hamileysem düşüncesiyle bende ilac icmiyorum..papatya cayi bulabilme imkani varsa icin..Tatlım maalesef ofisteyimKeşke evde olsam,çoktan duşumu almış uyuyor olurdum ama mesainin bitmesine daha çok var
Zararı olmaz değil mi?Canim parol icebilirsin bnde migren var bnde oyle yaptim gecmisti
Teşekkür ederim canım,papatya çayı düşüğe sebep olur diye duymuştumGeçmiş olsun. .aklıma başka sey gelmiyor. .ya hamileysem düşüncesiyle bende ilac icmiyorum..papatya cayi bulabilme imkani varsa icin..
Rica ederim. Bilmiyordum. .ben nane cayi düşük ypar diye duydumTeşekkür ederim canım,papatya çayı düşüğe sebep olur diye duymuştum
Yok canm olmazZararı olmaz değil mi?
Ewet ihlamur disinda butun.bitki caylari zararliRica ederim. Bilmiyordum. .ben nane cayi düşük ypar diye duydum
Yok canim ya adet olmadim sabah klinige gidip kan testi yaptirdim malesef kesin olarak olumsuz oldugunu ogrendim napalim kismet insallah diger kizlarin ki tutarda bizede morel olurhadi ya üzüldüm cnm, regl mi oldun
Canım kaçıncı günündeydin sen?Yok canim ya adet olmadim sabah klinige gidip kan testi yaptirdim malesef kesin olarak olumsuz oldugunu ogrendim napalim kismet insallah diger kizlarin ki tutarda bizede morel olur
14.gunumdu canim insallah seninki olumlu olurCanım kaçıncı günündeydin sen?
hiç öyle hissetmiyorum ama inşallah dediğin gibi olur canım.Dün akşamdan beri çok başım ağrıyor,normalde böyle bir ağrı pek olmaz.Ofisteki kızlarda gebelik belirtisi olduğunu iddia ediyorlar ama hiç umutlanmak istemiyorum14.gunumdu canim insallah seninki olumlu olur
Ewet canim cikar gecmis olsun.calismalara devamkızlar bişey sorucam ultrasonla karından bakılınca kist varsa belli olurmu acaba bugün kontrolüm vardıda karından baktı kalınlaşma var ama adet olucaksan ondandır dedi çünkü 6 gün geçmiş dedi tekrar test yapalım dedi yaptık ama yine 0.100 çıktı
Uzulme canimmm dua et Rabbim tez zamanda yuzumuzu guldurecek inşAllahYok canim ya adet olmadim sabah klinige gidip kan testi yaptirdim malesef kesin olarak olumsuz oldugunu ogrendim napalim kismet insallah diger kizlarin ki tutarda bizede morel olur
sağol canım hayırlısıEwet canim cikar gecmis olsun.calismalara devam
Bende çok dua ediyorum Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere inşallah ya bende bugün bi arkdsm hamile olduğunu öğrendim yumurtlama takip testi almış adını tam hatirlamyrm ama layd ili biseydi bende onu almayi düşünüyorumKizlar bu ay ben ovalasyon testi kullancam...clearblu markali kullananlar cok memnun adetin bes gunude corek otu+bal+tarcin karisimi yiyecm bu ayda oyle deniyecem ins dogal yoldan gelir bebislerimiz tek tek isim bilmiyorum ama toplu hepinize dua ediyorum..Rabbim kabul etsin.inşAllah
canım panik yapma belki yerleşme kanamasıdırGünqydın kızlar...Bugün asilamanin 11. günü ve güne kanama ile basladım.Yataktan kalkar kalkmaz aktı ama benim rutin regli kanamam gibi degil.Zaten herhangi bir regli belirtiside yok.Çok korkuyorum, saat 10 gibi dr. Aramayı düşünüyorum.Ne olabilir ki sizce bu?Ve ise gitmek zorundayım.Allah su mubarek gun hepimiz icin hayirlisini versin
Cok yogundu...Yerlesme kanamasi lekelenme seklinde olur diye biliyorum.Belkide reglidir, ilaclardan dolayı bünye sapıttığı için böyle olmustur.Simdi ise giderken bir kan testi yaptiracagim sonucuyla beraber doktora gidecegim, hayırlısı artık canımcanım panik yapma belki yerleşme kanamasıdır
canım benim arkadasım 2 gün yerleşme kanaması gördü aynı regl şeklinde yoğun, regl oldum diye ağlarken hamile olduğunu öğrendik, inşallah seninki de öyledir, umudunu kaybetmeCok yogundu...Yerlesme kanamasi lekelenme seklinde olur diye biliyorum.Belkide reglidir, ilaclardan dolayı bünye sapıttığı için böyle olmustur.Simdi ise giderken bir kan testi yaptiracagim sonucuyla beraber doktora gidecegim, hayırlısı artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?