• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim arkadasım 2 gün yerleşme kanaması gördü aynı regl şeklinde yoğun, regl oldum diye ağlarken hamile olduğunu öğrendik, inşallah seninki de öyledir, umudunu kaybetme
Agzindan olur insallah canim...Teste belli olur zaten sizinlede paylasirim dualarinizi eksik etmeyin

Üzüldüm elbette ama hep başından beri sağlıklısı hayırlısı olsun dedik.Demek ki vakit saat şu an değilmiş.İnşallah güzel haberler gelir bu ay içinde.Benim ilk aşılamamdı ve sanırsam son olacak.Daha önce doğal yolla kalmıştım, belki yine kalırım.Ya da en kötüsü tüp bebek deneriz.Şu an istediğim tek şey çıkıp sokaklarda dolaşmak hiçbir şey düşünmeden.Teşekkür ederim herkese :)

bende eşimi tüp bebek için ikna etmeye çalışıyorum ama yaşımız geñç olur deyip duruyo beni deli ediyo yaa

bende eşimi tüp bebek için ikna etmeye çalışıyorum ama yaşımız geñç olur deyip duruyo beni deli ediyo yaa
Benim ki ne dersem yapacak durumda çok şükür.Yaşın gençse bekle.Ben 33, eşim 37 yaşında.Kısmet işte güzelim herşey

Back
X