- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Öyle canim tabi Rabbim ne zaman kismet edecek bakalim. Bu sefer hayırlı gebelikle sonuçlandırsin Rabbim insalalh. Sizin sıkıntınız neydiBen iki senelik evliyim...1,5 senedir deniyorum.mart ayinda hamile.kaldim ama.kimyasal gebelik oldu ogrenmemle kaybetmem.bir oldu takinti hale geldi artik bu ay ovalasyon testi deniycm umudumu kaybetmiyorum Rabbim.naip.edecek bn hasta olmama ragmen acabami dedim...sende umutsuzluga kabilma Rabbimin mucizesi canim ol derse olur...
İstanbul canım...
Esimin sperm hareketinde sknti vardi basta ama suan iyi yani sebebsiz gibi vakti var diyoruz ama denemeye devam sizin neydi skntiÖyle canim tabi Rabbim ne zaman kismet edecek bakalim. Bu sefer hayırlı gebelikle sonuçlandırsin Rabbim insalalh. Sizin sıkıntınız neydi
Bende istanbuldayim.nerde yapildi asilamanİstanbul canım...
Ben kayseri canım sen
Istanbul canm haberdar olalim birbirimizden destek.cok onemliBen kayseri canım sen
Esimde bende ameliyat evreleri geçirdik suan da hareket ve sayı sıkıntısı henüz ilaç kullanmaya devam ediyor.Esimin sperm hareketinde sknti vardi basta ama suan iyi yani sebebsiz gibi vakti var diyoruz ama denemeye devam sizin neydi sknti
Oyle canim kimseyle konuşulmuyor burda birbirimizi anlayabiliyoruz şükür.Istanbul canm haberdar olalim birbirimizden destek.cok onemli
Kadıköy,Çağıner Hastanesi Timuçin bey'de canım...Bende istanbuldayim.nerde yapildi asilaman
Canim benim.esimede varikosl baslangici dediler... esim.azim etti keciboynuzunu kaynatip icti bide vitamin kullandi kola,meyvesuyunu birakti suan sayilar iyi bu ayda biraz badem ceviz felan yedrcem dahada iyi olur hersey dogadan dene faydasini.goreceksinEsimde bende ameliyat evreleri geçirdik suan da hareket ve sayı sıkıntısı henüz ilaç kullanmaya devam ediyor.
Aynen canimmm....Rabbim yuzumuzu guldurcek.ins umudumuzu kybetmk yokOyle canim kimseyle konuşulmuyor burda birbirimizi anlayabiliyoruz şükür.
Immm bn avrupa yakasnda medipolde yaptrdmKadıköy,Çağıner Hastanesi Timuçin bey'de canım...
Ağzından olsun canım inşallah... :)Aynen canimmm....Rabbim yuzumuzu guldurcek.ins umudumuzu kybetmk yokmeltem_ce ve senden 4 gun sonra guzel haberleri bekliyorummm stres yapmayin tamammi
Insallah canim ya dua et bize :) esimde ameliyat oldu varikoselden. Keçiboynuzu na bizde baslayalim inşallahAynen canimmm....Rabbim yuzumuzu guldurcek.ins umudumuzu kybetmk yokmeltem_ce ve senden 4 gun sonra guzel haberleri bekliyorummm stres yapmayin tamammi
Basla canim bide multivitamin alin onlari icsin Buyuklerin duasi olsun.ins canmInsallah canim ya dua et bize :) esimde ameliyat oldu varikoselden. Keçiboynuzu na bizde baslayalim inşallah
Basini yika yada banyo et..sonra Alnına ve ensene viks sür. .bende böyle yaparımkızlar bir şey soracağım..Sabahtan beri şiddetli baş ağrım var, majezik içsem geçer ama ya bebek varsa diye içmeye de korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım?
Tatlım maalesef ofisteyimBasini yika yada banyo et..sonra Alnına ve ensene viks sür. .bende böyle yaparım
Canim parol icebilirsin bnde migren var bnde oyle yaptim gecmistiTatlım maalesef ofisteyimKeşke evde olsam,çoktan duşumu almış uyuyor olurdum ama mesainin bitmesine daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?