Agzindan olur insallah canim...Teste belli olur zaten sizinlede paylasirim dualarinizi eksik etmeyincanım benim arkadasım 2 gün yerleşme kanaması gördü aynı regl şeklinde yoğun, regl oldum diye ağlarken hamile olduğunu öğrendik, inşallah seninki de öyledir, umudunu kaybetme
Allah yardımcın olsun cnm. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..Agzindan olur insallah canim...Teste belli olur zaten sizinlede paylasirim dualarinizi eksik etmeyin
canım test sonucun belli olmadımıAgzindan olur insallah canim...Teste belli olur zaten sizinlede paylasirim dualarinizi eksik etmeyin
yok canım 12 de ama hissediyorum ki regli bucanım test sonucun belli olmadımı
kötü düşünme yinede güzel haberlerini bekliyoruz cnmmyok canım 12 de ama hissediyorum ki regli bu
Hiç umudum yok ama yinede teşekkür ederim desteğiniz ve iyi dilekleriniz için...kötü düşünme yinede güzel haberlerini bekliyoruz cnmm
hala varmı canım kanaman normal regl gibimiyok canım 12 de ama hissediyorum ki regli bu
var canım var..Ağrı sızı yok, hiçbir regli belirtisi yok ama kanama var.Üstüne birde ofiste inanılmaz ergin saçma birgün.Ya sabır diyorumhala varmı canım kanaman normal regl gibimi
Inşallah yerleşme kanamasidir canim ya sonucu yaz muhakkak.var canım var..Ağrı sızı yok, hiçbir regli belirtisi yok ama kanama var.Üstüne birde ofiste inanılmaz ergin saçma birgün.Ya sabır diyorum
cnm sonuç çıktı mı merakla bekliyorum6 GÜN VAR CANIM
canım sağlık olsun inşAllah önümüzdeki ay olurMaalesef kızlar negatif...Bu ay pek uğurlu bir ay değil sanırsam
üzülmemeye çalış cnm zor biliyorum ama... bu kadar kişiden birimizinki bari tutsaydı...Maalesef kızlar negatif...Bu ay pek uğurlu bir ay değil sanırsam
Benim ki ne dersem yapacak durumda çok şükür.Yaşın gençse bekle.Ben 33, eşim 37 yaşında.Kısmet işte güzelim herşeybende eşimi tüp bebek için ikna etmeye çalışıyorum ama yaşımız geñç olur deyip duruyo beni deli ediyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?