hadi ya üzüldüm cnm, gerçekten uğursuz geldi bu ay, inşallah diğer ay güzel haberler alırız:)Günaydın canım..Zayepten güzel haber gelir dedim o da olmadıBu ay pek şanslı gelmedi bize,inşallah önümüzdeki ay güzel şeyler yazabileceğiz.Ben bugün soğan kürüne başlayacağım, eşimde keçiboynuzu...Birde bunları deneyelim bakalım.. :)
Selam canim hamd olsun Allah a iyim guzel haberler yakindir insgünaydın kızlar.. bir kaç gündür giremedim, nasılsınız, güzel haberleri olanlar vardır inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canim asilamadan.sonra adetimde bnde ayni oldum cok.sanci cektim ve biteli iki gun oldu halen.kasik agrim varkızlar kızlar nerelerdesiniz bugün adetimi 6. günü ama çok kasık ağrılarım var yürürken oturup kalkarken acayip ağrıyo bide aşağıya kramplar giriyo çok fazla doktorumda izinli pazartesiye kadar inşallah kist falan oluşmamıştır
2. Gun ağrır gecerdi ilk 4 gun ağrısi oldu bu sefer adetimin ilaclar etkiliyor demek kikızlar kızlar nerelerdesiniz bugün adetimi 6. günü ama çok kasık ağrılarım var yürürken oturup kalkarken acayip ağrıyo bide aşağıya kramplar giriyo çok fazla doktorumda izinli pazartesiye kadar inşallah kist falan oluşmamıştır
İnş.cnm bizde mutlu mutlu haberler alırız Allahın izniyle...Yaaa allahım inşallah yüzümüze bakacak cnm çok üzülmeyeye çalış olur mu
İnş. Bizlerede nasip olucak birgün umutsuZluk yok herkez için hayırlısı olur inş...Ayy uzulme canim ya. Birimizdende iyi haber ciksin bu kadar mi kotu hicbirimizinki tutmadimi yaa
Canim asilamadan.sonra adetimde bnde ayni oldum cok.sanci cektim ve biteli iki gun oldu halen.kasik agrim var
valla kızlar 4 gün oldu adetim biteli hala ağrılarım var öyle hafif gidip gelende değil çok ağrıyo yaa pazartesi doktora gidicem o zaman anlıcaz bakalım neden oluyo bu ağrılar2. Gun ağrır gecerdi ilk 4 gun ağrısi oldu bu sefer adetimin ilaclar etkiliyor demek ki
valla canım ben bıraktım tedaviyi artık aşılamada bi daha yaptırmam sonuçta ha ilişki olmuş ha aşılama bana göre ikiside aynı yani 3 ay doktora gitmicem daha sonra eşimi kandırabilirsem tüp bebek istiyorumKizlarr ne yaptınız ? Başladınız mi yeni tedaviye
Yok cnm biraz kafsmi dnliycmKizlarr ne yaptınız ? Başladınız mi yeni tedaviye
Hayırlısı olsun canımYok cnm biraz kafsmi dnliycm
Hayırlı olsun. .2 hafta sonra sonuc belli olur.eger adet olmasan kan tahlili yaptir gebelik testi kanda daha iyi belli olurKimsecikler yokmuuuu
Evet olmassam inş kanda baktırcam lütfen dua edin bana ben hep ediyorum benimle birlikte isteyen herkeze diyeHayırlı olsun. .2 hafta sonra sonuc belli olur.eger adet olmasan kan tahlili yaptir gebelik testi kanda daha iyi belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?