Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nanuk senin test icin cok erken beklemelisin..ama asilamada tutmasi cok nadir umitlenmemek lazim
benim 3 yol once ilk asilamam tutu ve bir kizim var ama bu sefer tutmadi sanirim cunkuyerlesme kanamasi olsa kesilirdi simdiye oof bidaha deniycez dr pazartesi tekrar kan ver dedi

Canim bnde iki gun erken oldum doktoruna sor belli olmaz Allah tan umit kesilmex

meltem_ce canim hayirlisi diyoruz bir iki ay kendin dene benim doktorum hic bir sey onermefi ilaclar alt yapiyi olusturdu dedi biraz deneyin defi umufunu kaybetme hayirlisiyla kavusacagiz bebislerimize

canim kismet Rabbim ol derse hepsi bahane Rabbim boynumuzu bukuk birakmiyck insAllah hepimiz guzel haberlerimizi yazcagiz birbirimzee

Cok erken tahlil icin biraz beklemelisin hic degilse 12.gune kadar

Yine bir negatif sonuç allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Ben bu ay stres uzak deniyecem illa olacak diye beklemiycm gecen tahlil icin bir doktora gittigimde bana dediki kendini buna sartlandirirsan daha cok beklersn cunku stred butun vucudunu sarmis akisina birak anini yasa dusununce dogru soyluyor kizlar hamilelik icin eslerimize yaklasiyoruz...artik start veriyorumm:))

sırf bu yüzden istifa ettim :) stressiz bir ay beni bekler :)

Kafadan cikarmak yalnizca bunu dusunerek beraber olmamak lazim...ama uygulamak zor, o zaman bebek gelecek arkadaslar...

[QU="kiymetlimiz, post: 42869759, member: 672253"]Ben bu ay stres uzak deniyecem illa olacak diye beklemiycm gecen tahlil icin bir doktora gittigimde bana dediki kendini buna sartlandirirsan daha cok beklersn cunku stred butun vucudunu sarmis akisina birak anini yasa dusununce dogru soyluyor kizlar hamilelik icin eslerimize yaklasiyoruz...artik start veriyorumm:))[/QUOTE]
:) inş cnmmm salı günü inşallah 3. aşılamam olacak inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız

:) inş cnmmm salı günü inşallah 3. aşılamam olacak inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız[/QUOTE]
Ins canim tekrar hatirlat dua edelim sana Rabbim yar ve yardmcin olsunn insAllah

günaydın kızlar.. bir kaç gündür giremedim, nasılsınız, güzel haberleri olanlar vardır inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

günaydın kızlar.. bir kaç gündür giremedim, nasılsınız, güzel haberleri olanlar vardır inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Günaydın canım..Zayepten güzel haber gelir dedim o da olmadı Bu ay pek şanslı gelmedi bize,inşallah önümüzdeki ay güzel şeyler yazabileceğiz.Ben bugün soğan kürüne başlayacağım, eşimde keçiboynuzu...Birde bunları deneyelim bakalım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…