• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar..
Benim amh sonucum 8.4 memorialde yaptirdim max deger 14 yaziyor.. asilama dusunuyorum ama ohss riskinden dolayi korkuyorum.. benimle ayni durumda olan var mi aranizda
cnmmm ne yumurta varmış sende valla 60 yaşında menopoza girersin sen:)maşşallah peki adet düzensizliği felan varmı?

Beraber yapıcaz testleri ozaman canım :KK66: inşallah meleklerimiz bizimledir :) bugün kuzenimin üçüzleri olacağını öğrendim çok sevindim... Rabbim bizi de sevindirsin inşallah
Canim senn asilamn kacinci gun oldu

Merhaba arkadaslar....1.5 yillik evliyiz mart ayinda kimyasal gebelik yasadim...bu ay butun tahliller rahim filmi vs hepsi yapildi doktorum adetim ikinci gununde igne tedavisine basladik...bugun 4.gunu ignemin bugun biraz kasik agrim oldu ve bundan sonraki ilerleyis nedir tecrubeli arkadslar bilgilendirebilurmi?

Merhaba arkadaslar....1.5 yillik evliyiz mart ayinda kimyasal gebelik yasadim...bu ay butun tahliller rahim filmi vs hepsi yapildi doktorum adetim ikinci gununde igne tedavisine basladik...bugun 4.gunu ignemin bugun biraz kasik agrim oldu ve bundan sonraki ilerleyis nedir tecrubeli arkadslar bilgilendirebilurmi?
Kontrole cagirmadimi canim seni dr benm dr igneye basladiktan 1 hafya sonra kontrole cagiriyo yumutyanin durumana gore igwnwnin dozunu arttiryor yada aynen devam diyro sonra 2 gunde bir kontrole cagiriyo yumurtalr buyuynce catlatma ignesi oluyorm 36 saat sonrada asilama yada iliski oluuor

Merhaba kizlar..
Benim amh sonucum 8.4 memorialde yaptirdim max deger 14 yaziyor.. asilama dusunuyorum ama ohss riskinden dolayi korkuyorum.. benimle ayni durumda olan var mi aranizda
Doktorun ona gore doz ayari yapiyor canm ben ilk asilaman tuttu 1 yumurtayla 2. Asilanam 5 yumurtyla tutmamisti mesela
korkma ohss riskine karsi dusuk doz baslatip sk sk kontrole cagiriyorlar

Kacinci haftalarda canim gecmis olsun test yaptrdnmi
benm zorla oluyir kolayca dusuyor malasef
ilki 8 hafatalıktı kalp atışı felan vardı ikinciside kimyasal gebelik tüm testler yapıldı cnm 2 yıla yakındır uğraşıyorum meğerse sorun eşimdeymiş 3.derece varikosel miş sperm değerleri kötü:( kimse de demedi düşüklerde sperm yaptırın die başka bi sebeple tesadüfen öğrendik:(

Benim 5 belirti varni sende hic benn ilk asilamam tuttugunda 7. Gunden itiberen baslamiti belirtim bugun hafif batma oluyor kasigimda ama umutlanmaya korkuuorm
Var canım ama umutlanmak istemiyorum... Göğüslerim 2 gündür şiş ve sızlıyor, iştahım arttı, idrara çıkmam sıklaştı, mide bulantısı var özellikle sabah kalktığımda 2 gündür, kasık ağrılarım var ama çok yoğun değil...sırt üstü ayaklarımı uzatıp yatamıyorum karnım kasılıyor, toplanma ihtiyacı duyuyorum... çatlatma iğnesinden dolayı olabilir bu etkiler diye çok ümitlenmek istemiyorum... Geçen aşılamada çok üzüldüm... Rabbim inşallah nasip eder...

ilki 8 hafatalıktı kalp atışı felan vardı ikinciside kimyasal gebelik tüm testler yapıldı cnm 2 yıla yakındır uğraşıyorum meğerse sorun eşimdeymiş 3.derece varikosel miş sperm değerleri kötü:KK43: kimse de demedi düşüklerde sperm yaptırın die başka bi sebeple tesadüfen öğrendik:KK43:
Gecmis olsun canm allah birdaha yasatmasin ayi acilari cok zor senibcik iyi anliurm

Var canım ama umutlanmak istemiyorum... Göğüslerim 2 gündür şiş ve sızlıyor, iştahım arttı, idrara çıkmam sıklaştı, mide bulantısı var özellikle sabah kalktığımda 2 gündür, kasık ağrılarım var ama çok yoğun değil...sırt üstü ayaklarımı uzatıp yatamıyorum karnım kasılıyor, toplanma ihtiyacı duyuyorum... çatlatma iğnesinden dolayı olabilir bu etkiler diye çok ümitlenmek istemiyorum... Geçen aşılamada çok üzüldüm... Rabbim inşallah nasip eder...
Hamilelk belirtin var canm insallah tutmustr. benmde sk idrara cikmak ve hafif kasigimda ignelenmem var ama erken daha heveslenmiyrm benn bugun basladi birde gogus ucunu elimle hafif sikinca aciyor ama benm diger hamilelkermde gogus agrim olmadi

Back
X