• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar benmde 2. aşılamam bugün 11.günüm ama adet ağrısı gibi ağrılarım var sanki tutmadıı :(

ben ozel hastanede tedavı olucam onlar cıkarmadı ama devlette arastırma hastanesınde çıkarıp ılaçları alırsanız olur dedıler bızde bı tanıdık vardı doktor arastırma hastanesınde çıkardık tahlıl sonuçları hsg sonucu ve nufus kayıt ornegıyle çıkarıolar ılaçlar 1300 tuttu bız toplam 380 odedık baya dustu yoksa alamazdm smdı 750 tl asılama ıcın verıcem sadece sen nasıl aldın??
cnm ben yumurta geliştirme ilaçlarından almadm kendi olusan yumurtamla yapıldı. 750 asılamaya verdm, 100 lira da çatlatma iğnesi ve vajınal jele verdm 850 tuttu

Canım bende özel hastanede oluyorum doktorum aşılama ya geçiyoruz dedigi gun cikarti verdi raporu hiç beklemedik yani
bende medicana da yaptırdm sordm rapor çıkartıyor musunuz diye biz veremiyrz devlet hastanesinden almanz lazm dedi

Faydasini görürseniz lütfen buraya yazin..benim esime o ilac fayda vermedi

Hadı ya tabıkı bılgı verırım bende faydalı olacagını dusunmuyorum hıc umutlanamıyorum nedense esınız ne kadar kullandı benım esıme dr ıı ay kullan dedı benım esımde varıkosel de yok dusukluguın sebebını bılmıyourz

Back
X