- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende özel hastanede oluyorum doktorum aşılama ya geçiyoruz dedigi gun cikarti verdi raporu hiç beklemedik yanihayırlı olsun cnm. bu rapor nerden nasıl cıkarılıyor cnm birde özel hastane de kullanılabiliyor mu
Canım bende özel hastanede oluyorum doktorum aşılama ya geçiyoruz dedigi gun cikarti verdi raporu hiç beklemedik yani
cnm ben yumurta geliştirme ilaçlarından almadm kendi olusan yumurtamla yapıldı. 750 asılamaya verdm, 100 lira da çatlatma iğnesi ve vajınal jele verdm 850 tuttuben ozel hastanede tedavı olucam onlar cıkarmadı ama devlette arastırma hastanesınde çıkarıp ılaçları alırsanız olur dedıler bızde bı tanıdık vardı doktor arastırma hastanesınde çıkardık tahlıl sonuçları hsg sonucu ve nufus kayıt ornegıyle çıkarıolar ılaçlar 1300 tuttu bız toplam 380 odedık baya dustu yoksa alamazdm smdı 750 tl asılama ıcın verıcem sadece sen nasıl aldın??
cnm ben yumurta geliştirme ilaçlarından almadm kendi olusan yumurtamla yapıldı. 750 asılamaya verdm, 100 lira da çatlatma iğnesi ve vajınal jele verdm 850 tuttu
bende medicana da yaptırdm sordm rapor çıkartıyor musunuz diye biz veremiyrz devlet hastanesinden almanz lazm dediCanım bende özel hastanede oluyorum doktorum aşılama ya geçiyoruz dedigi gun cikarti verdi raporu hiç beklemedik yani
devlette yaptırırsan karsılıyor sanırm özelde karsılamıyorSigorta karşılamıyor mu masraflarin bir kismini?
bende medicana da yaptırdm sordm rapor çıkartıyor musunuz diye biz veremiyrz devlet hastanesinden almanz lazm dedi
tutanlarda da genelde o agrılardan oluyormus cnm bozma moraliniarkadaşlar benmde 2. aşılamam bugün 11.günüm ama adet ağrısı gibi ağrılarım var sanki tutmadıı![]()
ilaçları ucuza almak için cıkarılıyor. ben henüz cıkarmadm o yuzden fazla bilgiye sahip değilim cnmRaporun adi ne? Ne icin çıkarılıyor.
Memorialde oluyorum canim kayserideyim sen canımHangı hastahanede yaptırdınız asılamanız hangı ıldesınız
Memorialde oluyorum canim kayserideyim sen canım
ben adanadayım canım medlıne gıdıyorum suan esım tedavı gordugu ıcın ben beklemedıyım ılacı bıtecek ekımde test yaptıracagız
Eşiniz ne icin ilac kullaniyor? Adi ne?
proxeed plus kullanıyor sabah aksam ac karnına ben yanında kecıboynuz ozu kuru ıncır ve cevızde vermeye basladım bu ay
Faydasini görürseniz lütfen buraya yazin..benim esime o ilac fayda vermedi
Hayirli sonuclar olir insallah canımben adanadayım canım medlıne gıdıyorum suan esım tedavı gordugu ıcın ben beklemedıyım ılacı bıtecek ekımde test yaptıracagız