Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek ilac var sulandirilip kullaniliyor ben 75 kullandim 1.5 kutu yetti bana 2. De daha artti. 9 gun kullandim canim. 3 kutuya raporlu olarak 390 tl verdik ama raporsuz kutusu 400mus sanirim eczaci oyle dedi. Brnde klomen de kist yapmamıştı canım buda yapmaz insallah. Asilamamin daha 7. Günü ilk asilamam istedigin her soruyu sorabilirsin:)Teşekkürler cevap verdiginiz icin..bir kutuda kac tane var acaba..fiyat nasil? Nekadar ve nasil kullanilmali? Kist yaptimi? Nasil faydasi oldu? Yan etki yaptımi? Çok sordum kusura bakmayin..ama klomen bende kist ve aşırı kanama yaptığı icin gözüm korktu
su an her sey yolunmda dımı kendını nasıl hıs edıyorsun ıyı sın dımı:İnsallah gidecegim cnim
Her kutuda 1 tane mi var? 9 gün mü kullandiniz? 3 kutu 390 ise 9 kutu cok pahali olmazmi? Kafam karisti..Teşekkürler cevaplariniz icinTek ilac var sulandirilip kullaniliyor ben 75 kullandim 1.5 kutu yetti bana 2. De daha artti. 9 gun kullandim canim. 3 kutuya raporlu olarak 390 tl verdik ama raporsuz kutusu 400mus sanirim eczaci oyle dedi. Brnde klomen de kist yapmamıştı canım buda yapmaz insallah. Asilamamin daha 7. Günü ilk asilamam istedigin her soruyu sorabilirsin:)
Yok yok canim :) 1.5 kutuyu 9 gun kullandim kucuk şurup gibi düşün sisenin icinden doktorun dedigi miktari kullanıyorsunHer kutuda 1 tane mi var? 9 gün mü kullandiniz? 3 kutu 390 ise 9 kutu cok pahali olmazmi? Kafam karisti..Teşekkürler cevaplariniz icin
insallah baslarsiniz canim bende bir adet olsam sevincem ya delircem bit turlu gelmiyor 2 gun leke oldu durdu ufffffffffffff kafayai yemek uzreym(((((((((((((günaydın kızlar benim regl geliyo galiba çok belim bide kasıklarım ağrıyo bare gelse biran öncede çalışmalara başlasak:))
yerleşme kanaması olmasın o lekelenme canım test yaptınmı hiçinsallah baslarsiniz canim bende bir adet olsam sevincem ya delircem bit turlu gelmiyor 2 gun leke oldu durdu ufffffffffffff kafayai yemek uzreym(((((((((((((
yok bitanem ya 40 gun once dusuk yasadm kurtaj oldum zaten ondan boyle bekliyorum adetimi gunumuze bak ya adeti bayram gibi bekliyer hale geldikyerleşme kanaması olmasın o lekelenme canım test yaptınmı hiç
geçmiş olsun inşAllah biran önce adet olursunda sende çalışmalara başlarsın canımyok bitanem ya 40 gun once dusuk yasadm kurtaj oldum zaten ondan boyle bekliyorum adetimi gunumuze bak ya adeti bayram gibi bekliyer hale geldik![]()
saq ol canim Amin insallahgeçmiş olsun inşAllah biran önce adet olursunda sende çalışmalara başlarsın canım
Canım sen kaçıncı gün test yaptırmıştın?Bugün benim tam bir hafta oldu ama hiçbir belirtim yokgeçmiş olsun inşAllah biran önce adet olursunda sende çalışmalara başlarsın canım
bir hafta da hemen belirti olmaz heralde cnm, bozma moralini.. benim bugün test günüm korkumdan test bile yapamıyorumCanım sen kaçıncı gün test yaptırmıştın?Bugün benim tam bir hafta oldu ama hiçbir belirtim yok![]()
bugün benim 13. günüm canım ama testler negatif sen moralini bozma bence daha 1 hafta olmuş çok erken canımCanım sen kaçıncı gün test yaptırmıştın?Bugün benim tam bir hafta oldu ama hiçbir belirtim yok![]()
ayy nasıl dayanıyosun canım bi tane yapsana testbir hafta da hemen belirti olmaz heralde cnm, bozma moralini.. benim bugün test günüm korkumdan test bile yapamıyorum![]()
negatif olacagına o kadar eminim ki cnm, o yüzden hiç yapasım gelmiyorayy nasıl dayanıyosun canım bi tane yapsana test
bir hafta da hemen belirti olmaz heralde cnm, bozma moralini.. benim bugün test günüm korkumdan test bile yapamıyorum![]()
Kızlar Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ne bileyim içim bir tuhaf, olmamış gibi...Aşılamanın 4. günü böbrek ağrısı yüzünden tahlil yaptılar, o ara beta hcgye bakıldı 2.9 çıktı...Çatlatma iğnesi sonrası daha yüksek olması gerekmezmiydi?bugün benim 13. günüm canım ama testler negatif sen moralini bozma bence daha 1 hafta olmuş çok erken canım
sen moralini yüksek tut duanı et cnm, Allah hayırlısını nasip eder inşallahKızlar Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ne bileyim içim bir tuhaf, olmamış gibi...Aşılamanın 4. günü böbrek ağrısı yüzünden tahlil yaptılar, o ara beta hcgye bakıldı 2.9 çıktı...Çatlatma iğnesi sonrası daha yüksek olması gerekmezmiydi?
İnşallah tatlım, Allah hakkımızda hayırlısını kolay yoldan nasip eder inşallah.Senden de güzel haberler bekliyoruz canım...sen moralini yüksek tut duanı et cnm, Allah hayırlısını nasip eder inşallah