• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkürler cevap verdiginiz icin..bir kutuda kac tane var acaba..fiyat nasil? Nekadar ve nasil kullanilmali? Kist yaptimi? Nasil faydasi oldu? Yan etki yaptımi? Çok sordum kusura bakmayin..ama klomen bende kist ve aşırı kanama yaptığı icin gözüm korktu
Tek ilac var sulandirilip kullaniliyor ben 75 kullandim 1.5 kutu yetti bana 2. De daha artti. 9 gun kullandim canim. 3 kutuya raporlu olarak 390 tl verdik ama raporsuz kutusu 400mus sanirim eczaci oyle dedi. Brnde klomen de kist yapmamıştı canım buda yapmaz insallah. Asilamamin daha 7. Günü ilk asilamam istedigin her soruyu sorabilirsin:)

Tek ilac var sulandirilip kullaniliyor ben 75 kullandim 1.5 kutu yetti bana 2. De daha artti. 9 gun kullandim canim. 3 kutuya raporlu olarak 390 tl verdik ama raporsuz kutusu 400mus sanirim eczaci oyle dedi. Brnde klomen de kist yapmamıştı canım buda yapmaz insallah. Asilamamin daha 7. Günü ilk asilamam istedigin her soruyu sorabilirsin:)
Her kutuda 1 tane mi var? 9 gün mü kullandiniz? 3 kutu 390 ise 9 kutu cok pahali olmazmi? Kafam karisti..Teşekkürler cevaplariniz icin

günaydın kızlar benim regl geliyo galiba çok belim bide kasıklarım ağrıyo bare gelse biran öncede çalışmalara başlasak:))

günaydın kızlar benim regl geliyo galiba çok belim bide kasıklarım ağrıyo bare gelse biran öncede çalışmalara başlasak:))
insallah baslarsiniz canim bende bir adet olsam sevincem ya delircem bit turlu gelmiyor 2 gun leke oldu durdu ufffffffffffff kafayai yemek uzreym(((((((((((((

yerleşme kanaması olmasın o lekelenme canım test yaptınmı hiç
yok bitanem ya 40 gun once dusuk yasadm kurtaj oldum zaten ondan boyle bekliyorum adetimi gunumuze bak ya adeti bayram gibi bekliyer hale geldik :110:

bir hafta da hemen belirti olmaz heralde cnm, bozma moralini.. benim bugün test günüm korkumdan test bile yapamıyorum:KK43:

bugün benim 13. günüm canım ama testler negatif sen moralini bozma bence daha 1 hafta olmuş çok erken canım
Kızlar Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ne bileyim içim bir tuhaf, olmamış gibi...Aşılamanın 4. günü böbrek ağrısı yüzünden tahlil yaptılar, o ara beta hcgye bakıldı 2.9 çıktı...Çatlatma iğnesi sonrası daha yüksek olması gerekmezmiydi?

Kızlar Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ne bileyim içim bir tuhaf, olmamış gibi...Aşılamanın 4. günü böbrek ağrısı yüzünden tahlil yaptılar, o ara beta hcgye bakıldı 2.9 çıktı...Çatlatma iğnesi sonrası daha yüksek olması gerekmezmiydi?
sen moralini yüksek tut duanı et cnm, Allah hayırlısını nasip eder inşallah

Back
X