Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
Arkadaslar persembe gunu asilamam oldu bugun 3. Gunum mevcut konulara baktim ama genelde sonuc negatif ilk asilamam kendimi cok umitlendirmek istemiyorum zzaten konulari okuyunca iyice emin oldum

Amin canim sagol hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sen duydunmu asila ile gebe kalan cok az dimi

Ben de eylülde ilk kez aşılama yaptıracağım...Biraz korkuyorum açıkçası. Yaptıran arkadaşlar ağrılı bir işlem mi,yardımcı olabilir misiniz? Bir de doktor hapla yumurta büyütüleceğini söyledi iğne ile daha mı etkili oluyor??

Amin canim sagol hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sen duydunmu asila ile gebe kalan cok az dimi

valla hep pozıtıf dusun dıyolar ya.anlamıyorum benım ıkı arkadasımda asılama yaptırdı ve olmadı sımdı tup bebek tedavısı goruyolar.bende doktoruma hemen tup bebek ıstedım ama ıtıraz ettı asılama olmadan olmaz dedı.Hyırlısı dıyorum butun asamaları tek tek gecıyorum bebegıme kavusmak ıcın ...

hayırlısı olsun canım.ben 4 eylulde asılama olucam hersey yolunda gıderse.2. asılamam olucak agrısız bı ıslem.muayene oluyomus gıbı hc hıssetmıyosun tabı kendını kasmaman lazım .Bana ıgne verdı cunku yumurtalarım buyumedı hapla hatta suan 150 vuruyorum senın durumuna gore hap vermıstır doktor yanı yaşın ve yumurtalıgın calısmasına bakıyo.Umarım bebegıne kavusursun canım.

Çok sağol semigves gerçekten içimi rahatlattın.Çok gerilmiştim korkudan.Teşekkür ederim.İnşallah hemen kavuşuruz bebeklerimize hepimiz de.Çok üzülüyorum ama hayırlısı diyelim..

Evet canim illa o uc asilamayi yaptirmak zorunda kaliyoruz ama eminimki ucude tutmicak cok dusuk bir ihtimal dedigin gibi bende bunu tup bebege giden bir asama olarak goruyorum oyleki bugun dorduncu gunum ve acaba oldumu diye dusunmuyorum bile hatta bununla ilgili bi konu actim asilamasi tutanlar yazsin diye :))) tek cvp yok dusun.

arkadaşlar aşılama nasıl oluyor az bilgi verebilir misiniz???

Canim regly iki uc uada dorduncu gunu gidiyosun muayene ile bakiyolar ve ilaca baslaman gereken guni ve ilac tarifini yapiyolar ilaca basladiktan bir hafta sonra tekrar gidiyorsun yumurtalari yeterli buyukluge geldiyse catlatma igneni vur su zaman gel diyolar bazilari ertesi gun bazisi bi soraki gun cagiriyo esin sabahtan gidip sperm veriyo cunki yikama islemi yapilmasi gerekiyo sonra sen gidip muayene olur gibi enjekte ediyolar sadece o rahimi acmak icin takilan sey biraz sikinti verebilir ama cok degil

canım çok sağol yarın dr gidecem bakalım ne diyecek adetimin 4 günü :44:

inşallah canım ben aşılamadan sonra progestron ve e vitamini içmeye başladım sen de kullanıyor musun

Canim yok yaaa buraadan hep okuyorum ama bana hic bisey vermediler 20 dk kadar yattiktan sonra normal hayatina devam et dediler dikkat et falan uada su ilaci kullan demediler benimde kafam takildi bodaha gidonce soricam

inşallah canım ben aşılamadan sonra progestron ve e vitamini içmeye başladım sen de kullanıyor musun

Canim yok yaaa buraadan hep okuyorum ama bana hic bisey vermediler 20 dk kadar yattiktan sonra normal hayatina devam et dediler dikkat et falan uada su ilaci kullan demediler benimde kafam takildi bodaha gidonce soricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…