Amin canim sagol hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sen duydunmu asila ile gebe kalan cok az dimi
Ben de eylülde ilk kez aşılama yaptıracağım...Biraz korkuyorum açıkçası. Yaptıran arkadaşlar ağrılı bir işlem mi,yardımcı olabilir misiniz? Bir de doktor hapla yumurta büyütüleceğini söyledi iğne ile daha mı etkili oluyor??
valla hep pozıtıf dusun dıyolar ya.anlamıyorum benım ıkı arkadasımda asılama yaptırdı ve olmadı sımdı tup bebek tedavısı goruyolar.bende doktoruma hemen tup bebek ıstedım ama ıtıraz ettı asılama olmadan olmaz dedı.Hyırlısı dıyorum butun asamaları tek tek gecıyorum bebegıme kavusmak ıcın ...
arkadaşlar aşılama nasıl oluyor az bilgi verebilir misiniz???
slm kızlar ben de dünk ilk aşılamamı yaptım çok heyecanlıyım
Canim hakkinda hayirlisi olsum ins tutar
Canim regly iki uc uada dorduncu gunu gidiyosun muayene ile bakiyolar ve ilaca baslaman gereken guni ve ilac tarifini yapiyolar ilaca basladiktan bir hafta sonra tekrar gidiyorsun yumurtalari yeterli buyukluge geldiyse catlatma igneni vur su zaman gel diyolar bazilari ertesi gun bazisi bi soraki gun cagiriyo esin sabahtan gidip sperm veriyo cunki yikama islemi yapilmasi gerekiyo sonra sen gidip muayene olur gibi enjekte ediyolar sadece o rahimi acmak icin takilan sey biraz sikinti verebilir ama cok degil
hayırlısı olsun canım .ınsallah 12 gun sonra bıze duymak ıstedıgımızı sölersın .slm kızlar ben de dünk ilk aşılamamı yaptım çok heyecanlıyım
canım çok sağol yarın dr gidecem bakalım ne diyecek adetimin 4 günü :44:
inşallah canım ben aşılamadan sonra progestron ve e vitamini içmeye başladım sen de kullanıyor musun
arkadaşlar benim 10.günüm bende beklemedeyim hepimiz için hayırlısı olur inş...
inşallah canım ben aşılamadan sonra progestron ve e vitamini içmeye başladım sen de kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?