Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende ağustosta aşılama yaptıracaktım ama malesef haftasonu kistimin geçmediğini öğrendim, aşılama malesef kist geçmeden mümkün değil doktorum eylülde yapalım aşılamayı dedi ama ben istemiyorum dedim, benim artık hiç inancım umudum kalmadı aşılama yaptırmaktanda bu ruh halim sebebiyle vazgeçiyorum, ne güzel diyorsunuz inançla umutla diye ben artık bunları hiç hissedemiyorum, yedi yıldır sürekli aynı dertle uğraşmak beni yordu her ay yada 3 ayda bir aynı kapıdan aynı kötü haberle çıkmak zor, demekki benim pilim bu kadarmış umarım hepinizin güzel haberlerini alırız, arasıra okurum bende durumlarınızı burdan hepinize mutlu sonlar diliyorum arkadaşlar belki bir gün umudumu diriltmeyi başarırsam bende gelirim aranıza hoşçakalın

Canim yapma boyle sakin mucadeleyi birakma ben ne insanlar tanidim burada normal hayatimda rahmi olamayanlr yumurtaliklari olmayanlar yinede umut edip cabaliyorlardi bende kist aldirdim aralik ayinda benimde heran yenileme tehlikem var ama mucadele edicezki sonunda mukafatimizi alalim toparla kendini olurmu

Aslinda fena sayilmaz canim tavsiye edebilirim asilamada cok sans olmadigi icin ucretsiz olmasi daha mantikli diye dusunuyorum tup bebege gecincede kesinlikle ozelden daha fazla guveniyorum bak neguzel sizde sans daha fazla ama kendini strese sokma sakin bu cok onemli canim bende cikolata kistim vardi onu aldirmistim cok yapisiklik yaptigi icin sanirim sonrasindada olmadi normal yollarla oyle iste ilk asilama sonucumu bekliyorum hayirlisi ins

Bende zeynep kamile gidiyorum muameleden hiç memnun değilim.ama ücretsiz oluşu beni oraya bağlıyor biraz da.evleneli 3 yıl olmadı bu yüzden tüp e geçmek için daha çok beklemem gerekiyor. haftaya ilk aşılamamı olacam inş iğnelere başladım bi aksililik çıkmazsa haftaya olur aşılamam. ilki tutmazsa 2.yide denicem orda ama tüp için özel olarak geçmeliyim zeynep kamilde yoksa özele mi gitmeliyim bilmiyorum çok kararsızım.aşılama da fazla ümit olmadığı için şimdiden tüp ü düşünüyorum.

bu bizim sınavımız ve bu sınavı başarıyla bitireceğimize inanmalıyız öncelikle.pes etme gibi bi lüksün yok arkadaşım elinden ne geliyorsa yapmalısın hem kendin hemde eşin için.çok zor bir süreç hepimiz biliyoruz.çok ağladığım zırladığım oluyor çocuğum hiç olmıcak diye düşündüğümde ama 1 gün yıkılıp kendimi harap edip sonra ayağa kalkıyorum.bununla savaşmak zorundayız.tabi ki Allah ım ne zaman nasip ederse o zaman olacak ama öncelikle Allah a sığınmalıyız ne gelirse ondan geliyor lütfen pes etme zamanı geldiğinde olacaktır herşeyde vardır bir hayır birbirimizi en iyi biz anlarız bir gün hepimiz dolaşıcaz böyle Allah ın izniyle

destek olmaya çalıştığınız için sağolun ama ben 7 yıldır bu kistlerle boğuşuyorum dile kolay yedi yıl dört ay onbeş gündür aynı kabus her ay aynı telaş üç ameliyat sayısız tedavi, iki gün uğraşıp pes emiş değilim ama dün benim için kırılma noktasıydı sanki tam bişeyleri aşmaya çalışıyorum aşılamaya adım atmaya çalışıyorum ama hep aynı duvar dikiliyor önüme allah size yaşatmasın pes etmek de denmez ama bu durum ben çok yordu hep savaşmak hiç durmadan savaşmak zor , biliyorum benden daha zor durumda olanlar var bu ay psikiyatriye gidip yardım almak istiyorum kaybettiğim umudumu yeniden bulmak kendimi yine toparlayabilmek için artık destek almam şart ama inşallah bende bir gün kendimi yeniden toplar aranıza karışırım ve inşallah siz hepiniz yeni anneler topiğinden beni selamlarsınız inşallah beni de dualarınızda unutmayın lütfen allah yardımcımız olsun

Temennilerin kabul dualarindan olsun ins seninle beraber bak bende kist aldirdim cok sukur simdilik yeniden cikmadi ama cikonca ameliyat dusunmuyorum cunku amelyat yumurta rezervlerini azaltiyor bidaha ameliyat olma o kistle yaptir asilamalarini baska doktora git bikere sonra tup bebege gecersin ama mutlaka doktorunu degistir canim

Canim bence kader hemsirre cok iyi tamam ozel bir ilgi yok ama deneyim var ve ben asilama sirasi alirken tup bebek icin gelenlerle konustum bi cok yakinlari baska yerlerde ugrasip hamile kalamayip bi en gec ikinci denemede hamile kalmislar istelik ozel yerler ikinci ucuncu tup bebek parasi almak icin bilerek yapmayabiliyorlar orada boyle bir durumda yok

Canım inşallah olur ilk denemede tutturanda çok Allah yardımcın olsun.Zeynep kamilde tavsiye edeceğin bir doktor var mı peki?

Canım inşallah olur ilk denemede tutturanda çok Allah yardımcın olsun.Zeynep kamilde tavsiye edeceğin bir doktor var mı peki?

Canim ins tutar cok ugrasmayiz asilamada oyle doktor secme sansi yok ama tup bebegi arastirmadim onu arastiricam eger gerek kalirsa

canim ins tutar cok ugrasmayiz asilamada oyle doktor secme sansi yok ama tup bebegi arastirmadim onu arastiricam eger gerek kalirsa

tüp bebek servisinde yaptırıyorum işlemlerimi hiç infertiliteye gitmedim şuan iğneleri kullanıyorum. Tüp bebekte de seçme şansın yok. Kenan sofuoğlu ilgileniyor ultrasonları o yapıyor tüp bebek servisinde.

laboratuvar ortamı iyi değil diyorlar aklım çok karışıyor.özelde de eurofertil var altunizade de onu iyi diyorlar.gerçi daha ilk aşılama yapılacak tutmazsa 2.de zeynep kamilde yaptırırım ama oda olmazsa tüp için rapor vermiyorlar evliliğimin 3 yılı doldurması lazım ne yapsam bilmiyorum

Benimde daha iki yil oldu zaten onumde iki asilama daha var ozamana kadar gecer bir yil laboratuar ortami iyi olmayabilir cunko coook eski bir hastane ama senin tup bebeginin tutmamasi onlara bir cikar saglamaz yada asilamanin ozeller boyle degil ama

Kızlarrr aranızda hem kilolu hem de pkolu olan var mı? Boşa mı çabalıyorum?? Bunalımdayım (

ben kiloluyum canım hemde çok :) dr. bu konuda bişey sölemedi sadece hamilelik sürecinin iyi geçmesi için zayıfla demişti.

RENK11 Canım çook rahatlattın beni teşekkür ederim.Herkes pko'yu yenmen için zayıflaman lazım diyor.Ama olmuyo işte tedaviye başladığımdan beri şiştim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…