Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim yok yaaa buraadan hep okuyorum ama bana hic bisey vermediler 20 dk kadar yattiktan sonra normal hayatina devam et dediler dikkat et falan uada su ilaci kullan demediler benimde kafam takildi bodaha gidonce soricam

canım ben de doktora söyledim bence gerek yok ama duymuşsun kafan takılmasın yazayım dedi yani kesinliği yok her doktor yazmıyor zorla yazdırdım bende :)

merhaba kızlar ağustos topiğini açtım ama bende eylüle kaldım.bugün iğnelere başlıyorum kısmetse.akşam puregon 300 ilk dozunu vurucam 75lik olarak 4 gün kullanıp tekrar gitcem doktora sizde durumlar nedir?

selam kızlar 31 ağustosta aşılama yaptırdım eylüle giriyor benimkide :))) inşallah 15 eylülde hayırlı sonuçlar alırım :)

merhaba kızlar ağustos topiğini açtım ama bende eylüle kaldım.bugün iğnelere başlıyorum kısmetse.akşam puregon 300 ilk dozunu vurucam 75lik olarak 4 gün kullanıp tekrar gitcem doktora sizde durumlar nedir?

Slm canim hosgeldin ben 29unda yaptirdim ilk asilamamdi bakalim bekliyoruz sanaada sorunsuz sonucu poziyif bir asilama diliyorum hepimiz ins burada olumlu sonuclarimizi paylasiriz ama tabiki okuduysan biliyosunsur ben pek guvenmiyorum bu asilamaya genelde tutmuyo

Hosgeldin canim zaten bende 29unda yaptirdim insallah guzel sonuclar aliriz hayirlisiyla senin ilk denemenmi

ilk denemem çok heyecanlıyım :))) umutsuz olma sakın.olmasa bi daha bi daha.ama ben umutluyum :))

evet canım bol bol okudum olumsuz sonuçlar bugün gitiğimde de 3 kişi 2 aşılama yaptırmış tutmamış biri tüp bebekle tutmuş 8 haftalık hamile diğeri de tüp bebeğe geçmiş ilaçlara başlıcak aşılamadan benmde pek umudum yok.hakkımızda hayırlsı

Merhaba bayanlar öncelikle inşallah Allahın izniyle bebişlerinize kavuşursunuz. Ekim ayında bende aşılama düşünüyorum nerede yapacağıma karar vermedim sizler nerede yaptırdınız aşılamalarınızı ve maliyeti nedir.Şimdiden teşekkürler.

ilk denemem çok heyecanlıyım :))) umutsuz olma sakın.olmasa bi daha bi daha.ama ben umutluyum :))

Cok sukur en azindan umudumuz var canim durumu imkansiz olanlar var bizim olma ihtimalimiz var en azindan ama asilamaya pek guvenim yok benim vd zor bir surec biliyosun ins cok aramayiz bebelerimizi

Bu bir asama canim tup bebekte ilk seferde tutacak diye bisey yok biliyosun ama bize dusen mucadele etmek benim bir tanidigim 10. Tup bebekte hamile kaldi oyuzden mucadeleyi hic bizaman birakmamak lazim

Amin canim ins cumlemize tatirsin bu duyguyi kisa zamanda ben istanbul zeynep kamile gidiyorum oranin tup bebegini cok ovuyorlar birinci tutmasa bile ikinci mutlaka tutuyor diyolardi uzaktan gelenler vardi hem devlet oldugu icin ucret odenmiyor

Amin canim ins cumlemize tatirsin bu duyguyi kisa zamanda ben istanbul zeynep kamile gidiyorum oranin tup bebegini cok ovuyorlar birinci tutmasa bile ikinci mutlaka tutuyor diyolardi uzaktan gelenler vardi hem devlet oldugu icin ucret odenmiyor

Çok teşekkür ederim canım.Tüp bebek için 3 kez aşılama denemek gerekiyor galiba sen denedin mi?

Ayyy canim senin ez kalmis belirti falan varmi heycanlimisin yada

canım bugün 11.günümde forumda 8. gün bile kan testinde sonuç alanları okuyunca dayanamadım bende yaptım malesef sonuç:1,33mgibib bir değer çıktı ilk etapta çok umutsuzdum ve olumsuza alıştırmıştım kendimi ama zaman geçtikçe umutlanıyosun elinde olmadan bugün sonucu alınca malesefff hayal kırıklığı ve gözyaşıhenüz regl olmadım ama değerin artacağını düşünmüyorum umarım sizin sonuçlarınız iyi olur..

Çok teşekkür ederim canım.Tüp bebek için 3 kez aşılama denemek gerekiyor galiba sen denedin mi?
Yok canim ilk denemem bu daha onumde ikitane daha var ama kimiside ikiden sonra gecebililirsin diyor bakalim bidahakine sorucam bende sen nekdardir istiyosun olmuyo sorun ne bellimi

Canim cok uzuldum senin adina ama bak yalniz degilsin mesela bende bikacgune katilcam sana biloyosun zaten asilamayla olacak is olsaydi bukadar zaman olurdu oyle dusun bi bizim sinavimiz ve cabalamak zorundayiz ins coookta fazla beklemeyiz canim uzulme sakin

Yok canim ilk denemem bu daha onumde ikitane daha var ama kimiside ikiden sonra gecebililirsin diyor bakalim bidahakine sorucam bende sen nekdardir istiyosun olmuyo sorun ne bellimi

Bizim sorunumuz ilk başlarda erkek kaynaklıydı eşimde varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür değerler normal gebelik için uygun hale geldi benimde yumurtalıklarda bir sorun yok ağustosda rahim filmimide çektirdim görünen bir sorun yok şu an ama beklemek istemiyoruz önümüzdeki ay aşılama deneyelim diyoruz ön araştırma yapıorum.Nasıl memnunmusun ben hep özelle devlet arasında kalıyorum.

Cok sukur en azindan umudumuz var canim durumu imkansiz olanlar var bizim olma ihtimalimiz var en azindan ama asilamaya pek guvenim yok benim vd zor bir surec biliyosun ins cok aramayiz bebelerimizi

evet canım o yüzden duayla sabırla inançla bekleyelim inşallah.

desteğin için teşekkürler canım zor bi süreçteyiz allah hepimizin yardımcısı olsun mutlu son hepimize yakın olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…