atlantacım bat günümüz aynı var mı belirti vs canım... bu ay ne bacak ne karın ağrısı yaşadım yumurtlama günüm de 5 gün önce geçti... ben belirti istemiyorum zaten bu ay ama dün akşamdan beri inadına yapar gibi vücudum belirti üretiyor...benimle derdi neyse...
eee bu ay nasıl durumlar canım
Kızlar ben geldim... Akşam hafif bir ağrım oldu sol tarafımda, çok değildi ama merak ettim Beta HCG değerimi, biz de acile gittik, BAT'a 8 gün var ya (19 Eylül) , varsa gebelik çıkar nasılsa diye, bir de Mart ayında erken düşük yaşamıştım, varsa yine öyle birşey olmasın diye endişelendiğim için gittik hastaneye. Kan sonucum 0,6 çıktı, yani negatif. Sonra acil doktoru yukarı servise nöbetçi kadın doğum uzmanı doktora yolladı, vajinal ultrasonla muayene oldum, yumurtalıklarım iyi durumdaymış, onunla ilgili bir durum yokmuş... Doktora sordum adetime var daha, gebelik varsa o gün geldiğinde görülebilir mi diye, evet dedi, adetinizden 1 hafta geçince tekrar ölçtürebilirsiniz dedi. Ama benim ümidim kalmadı bu ay için. Çünkü ovulasyon günüm 30 Ağustos idi, döllenmiş olsaydı eğer bugün mutlaka çıkardı ufak seviyede de olsa...Anlayacağınız benim bu aydan ümidim kesildi artıkAma sizlerin güzel sonuçlarını listeye eklemeye devam edeceğim. Bu arada iğne testi geçenkinde sadece ucu siyahtı, bugünkü iğne ise hiç değişmemiş, aynı parlaklığında, koyduğumda nasılsa öyleydi. Yani iğne testi sonuçlarınız da doğrudur muhtemelen...
ben 4 yillik evliyim.agustos 1,bu ay 2.denememiz.
hayirlisi!
bat 21 eylul
e doktor kesin yok dememişki olabilir demiş niye koyverdin hemen
görüşemiyoruz nasılsın canım durumlar nasıl eşin geldi mi?
Doktor benim erken yumurtladığımı bilmiyor ki, bazıları normal ya da geç yumurtluyor, dolayısıyle döllenme gecikebiliyor bundan dolayı adetten sonra çıkıyor pozitif. E benimki öyle olmadığına göre, benim yumurtanın çoktan döllenip kanda çıkması gerekirken çıkmadığına göre bundan sonra da çıkmayacak demektir yani. Maalesef ki durum bu işte canım
selam kızlar.bende halen gelen giden yok.
sabah test yapıcam.bakalım bebiştenmi gecikiomuş yoksa başka bir sebeptenmi.
hayırlısı Allah'tan.
dua edin olurmu? müslüman,müslümanın duasına herzaman muhtaçtır.
şimdiden Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?