Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

tubiloshcum,senden cok ben merak ediyorum,yap artık şu testi yaa,hemen yaz buraya tamammı?inşallah Rabbim gönlüne göre versin tatlımm..

Üzülme canım eğer öyleyse yalnız değilsin, Ekim topiğinde bekliyor olacağım seni..

hadi canım ya, yarın güzel haber alalım senden inşaallah..

Kızlar ya bu ay saldım çayıra mevlam kayıra modundayım.boşverdim yani...yumoş günlerini hesapladım ama canım istemediği zaman uygulamadım.olmazsa da fazla uğraşmadım dicem.bir ay olsun kendimiz için yaşayalım..süresini bilmediğimiz bir problemimiz var ve en güzel yaşlarımızı heba ediyoruz.evliliklerimiz de sınavdan geçiyor yok yere..belki bazılarınız benim eşim bana destek oluyor çok anlayışlı problem yaşamıyoruz falan diyor..ama külliyen yalan...problem mutlaka yaşanıyor.benim eşim de dünyanın en anlayışlı insanı ama artık isyan etmeye başladı.her ay yumurtlama dönemi hesaplamandan,vücudunu dinleyip belirti aramandan bıktım dedi.her adet dönemimi krize dönüştürmem onu çok üzüyormuş.düşündüm de aslında haklı hem de çok haklı dile kolay tam 30 aydır aynı şarkıyı söylüyorum..kısacası kızlar bırakın belirti aramayı,aranınca bir sürü bulunur mideniz de bulanır başınız da döner..bunlar ilk aşamada tamamen psikolojik.gelin birbirimize destek olalım bu kötü günleri güzelliklerle atlatalım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

27 eylül bat .. Merhaba =) Ben hala yumurtlama dönemindeyim :) 8-13 arası diyodu.. deniyoruz.. 2 kez hamile kaldım 2 sinide kaybettim. biri 25 haftalık erken doğum diğeri 9 ay önce düşük.. ikiside adet tarihim geçtikten 10 gün sonra görünmüştü idrar testinde.. 27 eylül dedim ama ekimde belli olur ne olduğu muhtemelen. (gecikirse tabi) son düşük hikayemden sonra bırakmıştım burayı ama insanın aklında hep bu konu olunca ister istemez sürekli bundan bahsetmek istiyor :) e herkesin kafası kaldırmaz bunu en güzeli burda yazmak isteyen okur istemeyen pas geçer .. hepimize bol şans.. hamile olanlar tebrikler ..

Günaydın kızlar son 3gune girmiş bulunuyorum.kendimi dinlememeye çalışıyorum.Allahtan okullar açıldı.anasinifi ogretmeniyim.cocuklarla güle oynaya biraz da olsa geçiyor vakit.evde olsam kafayı sıyrılmaya başlamıştım herhalde))

aynen ben de canım... senin okul başladı benim de seminer var... dışarı çıkmıyodum bütün yaz pc başında psikolojim bozulmuştu... kafam dağılıyor okula gidince bir bakıma da...

sağol canım idare eder. 15 gün gelemedi. benim yumurtlama zamanım falan geçti. koca ayda 2 kere birlikte olmuş olacağız yani. hamile kalmam imkansız yani. canım çok sıkkın. sen nasılsın
olsun canım hiç olmamasından daha iyidir en azından sen imkansız desen de ümit var bence... inşallah yumurtlama gününe denk gelmiştir biliyosun Allahın işi belli olmaz canım... canını da fazla sıkma.. bende de belirtiler var ama hayal kırıklığına uğramamak için takmamaya çalışıyorum son 8 günüme girdim... gögüslerim ağrılı ve su toplamış gibi felaket şişti adet belirtisidir diye düşünüyorum...

hayal kırıklıgına ugramassın ınsallah. bu gıbı belırtıler oluyormus dediler. zaman gectikce daha da cok belırtı olursa anlarsın umarım

Er veya gec cıkacak dıye düsünüyorum sımdı cıkmassa 3 gün sonra bellı olacak..ama yınede seytan dürtüyo..test yap ne olcak sonuc bellı zaten ha oldu ha olmadı
sen bilirsin çok merak ediyosan yap tabii... ah o şeytan yok mu... bilmez miyim.. seni 3 gün kala dürtüyo ya ben.. ? evde 1 tane test var daha 8 gün var ama benide dürtüyo yap diyo... ama son güne kadar yapmıycam tabii...

hayal kırıklıgına ugramassın ınsallah. bu gıbı belırtıler oluyormus dediler. zaman gectikce daha da cok belırtı olursa anlarsın umarım

yok canım zaten hayal kırıklığına uğramıycam çünkü her ay hemen hemen aynı belirtiler oldu ve bu ay beklenti içinde değilim... yine de sağolasın canım

cok ıyı anlayabılıyorum..sanırım su an elımdle bı test olsaydı coktan yapmıstım :d sence 3 gün kala bıseyler cıkarmı. gösterbılen testler varmıdır acaba bı bılgın varmı

canım ben seni çok eski zamanlarda bi forumda hamileyim diye yazdığını okumuştum yanlışmı hatırladım.inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım.

doğrudur canım hamile kaldım ama 6 haftalıkken gebelik bozuldu kese oluştu kalp atışlarını beklerken olmadı.. inşallah canm rabbim tüm isteyenlere versin..[/QUOTE]

üzüldüm canım geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebekler almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…