Kızlar ben geldim... Akşam hafif bir ağrım oldu sol tarafımda, çok değildi ama merak ettim Beta HCG değerimi, biz de acile gittik, BAT'a 8 gün var ya (19 Eylül) , varsa gebelik çıkar nasılsa diye, bir de Mart ayında erken düşük yaşamıştım, varsa yine öyle birşey olmasın diye endişelendiğim için gittik hastaneye. Kan sonucum 0,6 çıktı, yani negatif. Sonra acil doktoru yukarı servise nöbetçi kadın doğum uzmanı doktora yolladı, vajinal ultrasonla muayene oldum, yumurtalıklarım iyi durumdaymış, onunla ilgili bir durum yokmuş... Doktora sordum adetime var daha, gebelik varsa o gün geldiğinde görülebilir mi diye, evet dedi, adetinizden 1 hafta geçince tekrar ölçtürebilirsiniz dedi. Ama benim ümidim kalmadı bu ay için. Çünkü ovulasyon günüm 30 Ağustos idi, döllenmiş olsaydı eğer bugün mutlaka çıkardı ufak seviyede de olsa...Anlayacağınız benim bu aydan ümidim kesildi artıkAma sizlerin güzel sonuçlarını listeye eklemeye devam edeceğim. Bu arada iğne testi geçenkinde sadece ucu siyahtı, bugünkü iğne ise hiç değişmemiş, aynı parlaklığında, koyduğumda nasılsa öyleydi. Yani iğne testi sonuçlarınız da doğrudur muhtemelen...
selam kızlar.bende halen gelen giden yok.
sabah test yapıcam.bakalım bebiştenmi gecikiomuş yoksa başka bir sebeptenmi.
hayırlısı Allah'tan.
dua edin olurmu? müslüman,müslümanın duasına herzaman muhtaçtır.
şimdiden Allah razı olsun.
sevgili anne ve anne adayları gününüz aydın olsun bol bebişli günler
canım yukarıdada belirttiğim gibi bu ay belirti yoktu taa ki dün akşama kadar adete 9 gün var senin kaç gün var?
aynen ben de canım... senin okul başladı benim de seminer var... dışarı çıkmıyodum bütün yaz pc başında psikolojim bozulmuştu... kafam dağılıyor okula gidince bir bakıma da...Günaydın kızlar son 3gune girmiş bulunuyorum.kendimi dinlememeye çalışıyorum.Allahtan okullar açıldı.anasinifi ogretmeniyim.cocuklarla güle oynaya biraz da olsa geçiyor vakit.evde olsam kafayı sıyrılmaya başlamıştım herhalde))
benım 3 günüm daha var canım bırkac belırtı oluyor ama ümitlenmek ıstemıyorum bosa
az kalmış canım sabret... bünyen negatifi kaldıramayacaksa da test yapma sakın şimdiden...
olsun canım hiç olmamasından daha iyidir en azından sen imkansız desen de ümit var bence... inşallah yumurtlama gününe denk gelmiştir biliyosun Allahın işi belli olmaz canım... canını da fazla sıkma.. bende de belirtiler var ama hayal kırıklığına uğramamak için takmamaya çalışıyorum son 8 günüme girdim... gögüslerim ağrılı ve su toplamış gibi felaket şişti adet belirtisidir diye düşünüyorum...sağol canım idare eder. 15 gün gelemedi. benim yumurtlama zamanım falan geçti. koca ayda 2 kere birlikte olmuş olacağız yani. hamile kalmam imkansız yani. canım çok sıkkın. sen nasılsın
olsun canım hiç olmamasından daha iyidir en azından sen imkansız desen de ümit var bence... inşallah yumurtlama gününe denk gelmiştir biliyosun Allahın işi belli olmaz canım... canını da fazla sıkma.. bende de belirtiler var ama hayal kırıklığına uğramamak için takmamaya çalışıyorum son 8 günüme girdim... gögüslerim ağrılı ve su toplamış gibi felaket şişti adet belirtisidir diye düşünüyorum...
sen bilirsin çok merak ediyosan yap tabii... ah o şeytan yok mu... bilmez miyim.. seni 3 gün kala dürtüyo ya ben.. ? evde 1 tane test var daha 8 gün var ama benide dürtüyo yap diyo... ama son güne kadar yapmıycam tabii...Er veya gec cıkacak dıye düsünüyorum sımdı cıkmassa 3 gün sonra bellı olacak..ama yınede seytan dürtüyo..test yap ne olcak sonuc bellı zaten ha oldu ha olmadı
hayal kırıklıgına ugramassın ınsallah. bu gıbı belırtıler oluyormus dediler. zaman gectikce daha da cok belırtı olursa anlarsın umarım
sen bilirsin çok merak ediyosan yap tabii... ah o şeytan yok mu... bilmez miyim.. seni 3 gün kala dürtüyo ya ben.. ? evde 1 tane test var daha 8 gün var ama benide dürtüyo yap diyo... ama son güne kadar yapmıycam tabii...
yok canım zaten hayal kırıklığına uğramıycam çünkü her ay hemen hemen aynı belirtiler oldu ve bu ay beklenti içinde değilim... yine de sağolasın canım
canım ben seni çok eski zamanlarda bi forumda hamileyim diye yazdığını okumuştumyanlışmı hatırladım.inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım.
kızlar benide listenize eklermisiniz bat 26 eylül
Arkadaslar benıde eklermısınız BAT 15 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?