tubişşşşşşş hadi kalk test yap öldük kıss meraktan
amin canım hadi inşallahh topiqe gelen herkes bu ay hamiş olurr
ya evet canım yaa..sabahtan beri yeni doktoruma ulaşamıyorum..sanki gidince hemen göbüşüme bebişimi koyucak..deliye döndüm resmen...Allahım kimseyi bekletmesin daha fazla...
evet arkadaşlar yardımcı olacak herkesten cevap bekliyorum.
9 aydır bekliyoruz. ve muhtemelen bu ayda olmayacağı için eşimle doktora gideceğiz. şimdi
- doktora adetim bittikten sonra mı yoksa bazı yerlerde yazdığı gibi adetin 3. günü mü gitmeliyim?
- eşimle beraber gitmeme gerek var mı ?
- yoksa o direkt olarak ürolojiye mi gidecek ??
- ilk defa doktora gideceğim. dolayısıyla eğer adetin 3. günü gidersem doktor alttan mı muayene edecek?? ona göre hazırlıklı olmak lazım.
off amma da sordum ha :)) tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. hadi elbirliği yapalım :)) gelsin artık bu bebiş . yaş 34 valla :))
günaydın kızlar bugün uyuya kalmışım iş yerine daha yeni geldim 9 da gelmem gerekirken
senacım naber ne yapıyorsun
günaydın cnm
benim 2 gündür adet sancılarım başladı demiştim hani...dün akşamdan beri sol kasıqımdan belime doqru vuruyor...büyük ihtimalle üşütüyorum çünkü hala hava sıcak diye atlet giymiyorum..açık saçık geziyorum evin içinde..dün akşamda baya üşüdüm...sabahta ayakalrım üşüyordu çorap giydim...bata 4 gün var reql olunca yeni bir doktora gidicem..hayırlısı bakalım..
Kızlaaaaaaar.
konu sahibine.:
bende kırmızıları yedim
listeye ekleyebilirsin
yeni bat artıkekim ayına inşallahh
öptüm hepinize
herkese bol şans:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?