Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

benide oraya alın:))
10 ekim yeni bat

Ayyy ayyyy hayırlııı olsun tatlımmm sabah mmı test yaptınnn

Evet canım sabah namaza kalktığımda yaptm testi çok şükür çift çizgiyi gördüm hemen doktora gittim vajinal muayenede keseyi göremedi daha çok erken dedi kan verdim sonucu bi yarım saate çıkar.. İnşallah hevesim kursagmda kalmaz ya :nazar

Ayyyy inşallahhh canmm benimmmm cok sevindimmm
Maşallahh sana güsel haberlerini beklyoruzzz tatlımm

kızlar şu iğne testini yaptımm,düngeceden beri duruyordu demin baktım hiiiiiiiiiiiiçç kararma yok aynı duruyorr iğnee ( bata 7gün kaldı

bebek için bi belirti yokmu canım daha adet olmadan neden ümidi kestin ki
Kasık ve bel aqrısı dışında belirti yok cnm buda her ay reql öncesi oluyor
konu sahibine.:

bende kırmızıları yedim
listeye ekleyebilirsin
yeni bat artıkekim ayına inşallahh

öptüm hepinize
herkese bol şans:)))
hayırlısı olsun cnm...
benide oraya alın:))
10 ekim yeni bat
tatlım yeni bat tarihini yeni topiqe yazabilirmisin ordan ekleyelim olurmu
bebiş geliyoooooooor
yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrr ayy çok duygulandımmm çok mutlu oldum senin adına tebrikelr hayatımmmmmmmmm

hadi hayırlısı olsun canım hemen listemize büyük bir onurla ekliyorum

ayy canım hayırlı uğurlu olsun bende böyle haber vermek istiyorum yaaa kız hemen belirtileri yaz bide belirtiler kaç gün önce başladı

Ayy ewet bize anlat herseyi bide bat ın ne zamandı senin bakim hatırlamadım baktım göremedimdee..
herseyi anlat bize bakimmm

ama ya ben senden çok umutluydum canım hamilesin gibi geliyordu bana hep

ebson tatlımmm sende ne var ne yok bakimmmmm :44:

bana yardımcı olurmusunuz
ben uc gun antıbıyotık ıgne kullandım ama adetım 5 gun gecıktı cocuk ıcın calısmalar yaptık acaba hamılemıyım nolur bı cevap verım bana

bana yardımcı olurmusunuz
ben uc gun antıbıyotık ıgne kullandım ama adetım 5 gun gecıktı cocuk ıcın calısmalar yaptık acaba hamılemıyım nolur bı cevap verım bana

eczaneden bi test alıp yapsan ya canm çok kolay bi şekilde sonuc alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…