- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ARKADAŞLAR;
bu topikte hepimiz çok güzel dostluklar edindik...bölünmeyelim diye bat tarihi geçen arkadaşlar için ekim topiqimizi Rabbimizin izniyle açmış bulunmaktayım..
bat tarihi geçen arkadaşlarımız isterlerse ekim topiqine hemen geçebilirler yada ay sonuna kadar burda kalıp ekimde başlayabililer...
hepimiz için hayırlı uqurlu olsun kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...idik-arkadaslarr-insallahhh.html#post26403084
Hadi yaa hayırlısı olsun güzelimm bizimde 4 gun sonra akıbetimiz belli olucakk:26:
bebiş geliyoooooooor
hadi bakalım hayırlısı az kalmış.. 4 gün sonra ak mı kara mı kırmızı mı belli olcak
Ayyy ayyyy hayırlııı olsun tatlımmm sabah mmı test yaptınnn
Evet canım sabah namaza kalktığımda yaptm testi çok şükür çift çizgiyi gördüm hemen doktora gittim vajinal muayenede keseyi göremedi daha çok erken dedi kan verdim sonucu bi yarım saate çıkar.. İnşallah hevesim kursagmda kalmaz ya:nazar
bebiş geliyoooooooor
ekleyelim cnm bat kaçtı
benide oraya alın:))
10 ekim yeni bat
Daha önceden yazmıştım canım
BAT ım bugün
:)))
Kırmızı kart yiyeceğimi düşünüyordum ama hiç bir belirti yok
Kasık ve bel aqrısı dışında belirti yok cnm buda her ay reql öncesi oluyorbebek için bi belirti yokmu canım daha adet olmadan neden ümidi kestin ki
hayırlısı olsun cnm...konu sahibine.:
bende kırmızıları yedim
listeye ekleyebilirsin
yeni bat artıkekim ayına inşallahh
öptüm hepinize
herkese bol şans:)))
tatlım yeni bat tarihini yeni topiqe yazabilirmisin ordan ekleyelim olurmubenide oraya alın:))
10 ekim yeni bat
yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrr ayy çok duygulandımmm çok mutlu oldum senin adına tebrikelr hayatımmmmmmmmmbebiş geliyoooooooor
Evet canım sabah namaza kalktığımda yaptm testi çok şükür çift çizgiyi gördüm hemen doktora gittim vajinal muayenede keseyi göremedi daha çok erken dedi kan verdim sonucu bi yarım saate çıkar.. İnşallah hevesim kursagmda kalmaz ya:nazar
ayy canım hayırlı uğurlu olsun bende böyle haber vermek istiyorum yaaa kız hemen belirtileri yaz bide belirtiler kaç gün önce başladı
ama ya ben senden çok umutluydum canım hamilesin gibi geliyordu bana hep
yemezsin kız inşallah
bebiş geliyoooooooor
bana yardımcı olurmusunuz
ben uc gun antıbıyotık ıgne kullandım ama adetım 5 gun gecıktı cocuk ıcın calısmalar yaptık acaba hamılemıyım nolur bı cevap verım bana
ben uc gun antıbıyotık ıgne kullandım ama adetım 5 gun gecıktı cocuk ıcın calısmalar yaptık acaba hamılemıyım nolur bı cevap verım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?