ayy canım hayırlı uğurlu olsun bende böyle haber vermek istiyorum yaaa kız hemen belirtileri yaz bide belirtiler kaç gün önce başladı
5 gün geçtiyse idrar testinde hemen belli olur canım
koş bi test al gel yap hemen
Ayy ewet bize anlat herseyi bide bat ın ne zamandı senin bakim hatırlamadım baktım göremedimdee..
herseyi anlat bize bakimmm
ebson tatlımmm sende ne var ne yok bakimmmmm :44:
Kasık ve bel aqrısı dışında belirti yok cnm buda her ay reql öncesi oluyor
hayırlısı olsun cnm...
tatlım yeni bat tarihini yeni topiqe yazabilirmisin ordan ekleyelim olurmu
yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrr ayy çok duygulandımmm çok mutlu oldum senin adına tebrikelr hayatımmmmmmmmm
hadi hayırlısı olsun canım hemen listemize büyük bir onurla ekliyorum
tebrikler canımmm........
ne olsun kız sabırsız bi şekilde bekliyorum işte 23 eylülü
Tesekkurleeer darisi basina canim :)
canımm tebrikler yaa süpersin
tebrik ederım canım..darısı bekleyenlerın basınabelırtılerın nerlerdı??
Evet canım sabah namaza kalktığımda yaptm testi çok şükür çift çizgiyi gördüm hemen doktora gittim vajinal muayenede keseyi göremedi daha çok erken dedi kan verdim sonucu bi yarım saate çıkar.. İnşallah hevesim kursagmda kalmaz ya:nazar
tebrik ederım canım..darısı bekleyenlerın basınabelırtılerın nerlerdı??
heyecanlandım bende sankı benım basıma gelmıs gıbı...tebrik ederım..adetın kac gün gecmıstı
Canim pek bi belirtim olmadi acikcasi hatta adet olucakmisim gibi sancim vardi hep oyuzdn cok umitli degildim pek...
Kan sonucunu da aldiiiiiiiimcok sukur bebis vaaaar sonuc 211 cikmis darisi basiniza kizlar tezzzzzz zamanda sizin bebislerinizde size kossun artiiik :)
Yemin ediyorum gunler gecmek bilmiyo sanki yaaaa sinirlerim bozuluyo artıkkk hiç biş te yapasım gelmiyo otur oturrr
benimkide otur bişi yapma zaten bekle dio dedim kolaysa sen bekleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?