Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

ben 9 aydır deniyorum. ilk aylarda çok takıntılıydım. hemen gidip kan testi yaptırıyordum. çoğu laboratuar adet günü geçince yapalım diyor ama ben 6 ay boyunca adetime 10-12 gün varken yaptırdım. sonuç negatifti ve kan testi hiç yanılmadı. yani gebelik varsa düşük bir değer çıksa bile belli oluyor. kesinlikle 1'in üzerinde çıkıyor.

Tubiimmmmmmm ayyy kurban olurum ben yaaaa yaşasınnnnnn
cok merak ediyodum sabahtan berii bekliodum içimden bir histe hep güzel haber alıcamızı sölüyoduu
Rabbime şükürler olsunkiiii bebişin seninlerrr....
Ne kadar mutlu oldum anlatamammm sana .....

bitanem benim yaaa
darısı başına inşallahhhhhhhh
inşallah senin bebişin de seninledirr

gözün aydın arkadaşım. çift çizgi görmek harikaaaaa. darısı herkesin başına... sen kaç aydır deniyordun ?? tedavi falan mı gördün ??

amin canım inşallahhh
ilk ayım canım.
ve 2. bebişim rabbimin izniyle :)
darısı tüm isteyenlere inşallah

tubiloshh hayırlı olsun ..... çok sevindimmmmmmmmmm
darıbı hepimizin başına inşallahhhh

İğne testiii ewettt hahahhahah
doğruymuş inşallah bendede doğru olurr

valla okadar sevindimkii hiç suanda ğne testi falan düşünemiyorumm

benim 1,20 çıktı pazartesi günü .ilk defa yaptırdım daha. adetimde 5 gün gecikti. hamile olabilirmiyim sence

kızlar selam,kusura bakmayın erken gelemedim.nette problem vardı.
veeeeeeeeeeeee işte testimin resmiii yorum sizinn :)

Eki Görüntüle 508581

canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. sağlıklı, sıhhatlı bir evlat nasip etsin. sıkıntısız bir gebelik yaşatsın sana.

anlat bizede bişeler. yumurtlama döneminemi denk getirdin. kaç günde bir birlikte oldun. belirtiler nelerdi. yaz bakalım.

tatlım sana da hayırlı olsun sanırım sen de çift çizgi görmüşün bugün :)
kan sonucunu merakla bekliyorum.rabbim sağ salim kucagımıza almamızı nasip eder inşallahh

Evet canim cok sukur :) darisi diger arkadaslarin basina.. Ben kan tahlili de yaptirdim 211 cikti kanda da pozitif sonuc aldim cok sukur :))

ay şekerim hayırlı olsun darısı bizlere olsun maşallah aynı günde 2 bebiş haberii aldık

Allah Razı olsun canım benim.
inşallah yakın zamanda da senin güzel haberini alırız tatlım

İğne testiii ewettt hahahhahah
doğruymuş inşallah bendede doğru olurr

valla okadar sevindimkii hiç suanda ğne testi falan düşünemiyorumm

inşallah canım inşallahhhh

evet tatlım senden de alalım belirtileri

canım ben sürekli aynı şeyi söylüyordum,ne adet nede hamilelik belirtim yok die.
sadece bi ağızda tatsızlık ve ara ara kasıklarda ağrı okadar.
ama dün akşam aynaya baktıgımda farkettim ki tüm alt kirpiklerim xxxx şeklinde birbirine girmiş
ki sürekli makyaj yapan biriyim.rimelli kirpikler bile etkilenmiş birbirine girmiş
oğlumda da olmuştu aynı şey.
birde akıntı var okadar...
Rabbim hepimize kolay hamilelikler versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…