bekle kız azıcık daha sen yumurtlayalı kaç gun oldu bakim adetine 11 gun var dimi yanlış bilmiyorumm??
Merhabalarrrr
Ya bu sabah sağ kasığıma sancı girmeye başladı daha çok var gerçi bat 23 ama neden olabilir acaba????
yumurtlama olduktan kac gün sonra ıdrar testinde cıkar sonuc bılıyormusun canım
üşütmüş olabilirsin yada erken yumurtluyosan bebişde olabilir dicem ama kesin bişi söliyemem tabii
yumurtlama olduktan kac gün sonra ıdrar testinde cıkar sonuc bılıyormusun canım
Ben bebiş olmasını istiyorum
Tabi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin gerçi yumurtladım geçtiğimiz haftasonu bakalım inş bebişim benimledir:)
bekle kız azıcık daha sen yumurtlayalı kaç gun oldu bakim adetine 11 gun var dimi yanlış bilmiyorumm??
arkadaşım şüpheli ilişkiden 3 gün sonra kanda çıkıyor. tabii hamilelik varsa...
kanda 12yada 15 gunde cıkıomuşta idrarda cıkması daha cok zaman alıyomuşş idrar testi için adet gununuzun gecmesi ni bekleyin do hep doktorlarr şöle 2-3 gun kala yaparsın en iyisi garanti olur
evet canım doğru biliyorsun
3 gün var adetıme zaten
Kızlar ben dayanamayacam gidip test alacam eczaneden bekleyin beniiiiii
ben ebson la karıştıdım tarihleri sanırsamm
ozamn sen bilirsin yawrumm
yap istersen testini:18::18::18::18:
Adet tarihin ne zaman
HCG değerine bakılırsa kesin negatif değil
kızlar ben test yaptım negatif çıktıı az önceeee.... ama yedekte bi testım daha var 1 hafta sonra olmazsam yıne yapacammmm geç yumurtlamış olabilirimmm ben çunku adet oldugumu sandımm ama olmadım kesik kesik geldi gittiii ya adet olucam bu hafta yada tekrr test yapacam herşeyın hayırlısı...
kızlar selam,kusura bakmayın erken gelemedim.nette problem vardı.
veeeeeeeeeeeee işte testimin resmiii yorum sizinn :)
Eki Görüntüle 508581
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?