23 eylül canım ama özellikle sol kasığımın az üstünde ağrı hissediyorum bazen aniden bi batma oluyor çok canım acıyor
Kızlar dua edin bana bugün son gün yaaaa
Mide yanması ve hafif bel ağrısından birde göğüslerimde hassasiyetten başka bir belirti yok
canım sanada dua edicem rabbim hayırlısı ile hepimize nasip etsin bebişlerimizi
anlayabılıyorum..bendede aynı sorunlar var benım 15 eylül..sabırla beklıyoruz
Allah razı olsun canım
Test alsam aslında çıkar
yumurtlama tarihim erken ve yumurtlama döneminde sadece 1 kez oldu
alabilirsen yap bi şimdi
bu sabah 6 da uyandım evde 1 tane test var acaba yapsam mı yapmasam mı diye çekmeceyi açtım sonra daha çok var deyip geri kapattım zor dayanıyorum valla canım
bu sabah 6 da uyandım evde 1 tane test var acaba yapsam mı yapmasam mı diye çekmeceyi açtım sonra daha çok var deyip geri kapattım zor dayanıyorum valla canım
aynı dertten bendede var..benım günüm yakın olmasına rahmen tedirginim
bu yüzden evde test bulundumamak lazım
ayyy benimkinnde doğum gunu bu ay bende süpriz yaparım diorum ama ne biliyimm:44:
bide kızlar bişi sorcamm bende normalde adet öncesi sendromu falan olmaz öle kasık ağrıları falan göğüs hassasiyeti falan
sadece adetimin ilk gunu kasıkklarım ağrırı..
şimdi ara ara ağrı oluyo acaba psikolojıkmı diorum adetten m diorum sonraa yoo benm adet öncesi hiç ağrı olmaz diorummm
kafamın içi kazan gibi anlıcanızz offff diorumm
canım akıntın ne durumda
normalde eğer hamileysen akıntın olması gerekiyormuş bende var ama benim adet önceside oluyor gerçi :))
ay artık şu adet tarihi gelsede hamile olduğumuzu öğrensek
kan testi mi yaptırdın
doğru diyorsun kız en iyisi ben onu yarın yapım da bitsin test
insallah beklıyoruz yaaa dayanamıyorum valla nerdeyse gıdıp bı test yapacam: D :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?