Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

tatlım yap belli günü yok ben 13 gün varken yaptım kap kara oldu

iyide adete 13 gün varken karardıysa bukadar erken gebelik belli olmazki.yani kanda bile çıkmaz ama iğne kararmış demekki doğruluk payı yok.sanıırım idrardaki asit miktarıyla alakalı.senin idrarın asitli kararmış diğer arkadaşın o kadar asitli değil kararmamış.valla şaşırdım şimdi.

canım doğru olduğuna inanmıyorum ben sadece vakit geçsin diye oyalanıyoruz işte böyle şeylerle

Evet o ümit hiç bitmiyor..

Kırmızılar gelsede üzülmiyecem ama böyle arada derede kalmak sinir bozucu..Yarın doktor çözer bu işi

canım aynı stresi bende yaşıyorum hatta 2 yıldır heray bir ümitle bekliyırum ve bu ay soğan suyunu bende yaptım.Kesinlikle moralini bozmak istemiyorum ama okuduğum kadarıyla soğan suyu adeti bazen birkaç gün geciktiriyormuş ayda erken olabiliyormuşsun.

tabiki canı gönülden istiyorum senin gecikmen inş. bebektendir.Ama adet olursanda kendini fazla üzme tamam mı

herkesin yumurtalarının catlama zamanını bilmediğim için ama suana kadar yapanların coğunun hamişlik haberini aldık tubilosh ta iğne testini yapmıştı kararmıştı sonra idrar testi yaptı negatif sonra bekle bekle kırmızılar gelmeyince tekrar test yaptı bu sefer çift cizgiyi gördü Allah ın izniyle ....işin acıkcası biras kendimizi oyalıyoruz biras da gerceklik payına bakıyoruz

adet olursam üzülmiyecem zaten..Yeterki şu kistlerden kurtulayım..Regl olmamakta geriyo insanı..Bu belirsizlik kötü

adet olursam üzülmiyecem zaten..Yeterki şu kistlerden kurtulayım..Regl olmamakta geriyo insanı..Bu belirsizlik kötü

Kötü tabi yaa insanın dengesini bozuyo bekle bekle...
ama herseyden önemlisi senin inşallah gecikmen bebektendir .
ama rakadaşında dediği gibi adet olursanda üzülmee hiç sağlık en başta gelmeli

canım selam nasılsın?
yha yanlış yazmışın da düzelteyim dedimdi,
ben adetten önce yaptım iğne testini,idrar testiyle aynı gün yaptım iğne de kararmamıştı,idrar da negatifti.

adet geçtikten sonra karardı.bekledim biraz daha,yine yaptım yine karardı.sonra testte pozitif çıkmıştı.

bu arada sen daha test yapmadın dimi kuzu?
inşallah sevindirici haberlerini yakın zamanda alırız.
bende yarın kan testini tekrarlayayım diyorum.

o saman idrar testi yapıp negatif iğne testi yapıp pozitifi gören biri olarak inşallah doğruluk payı vardır hayırlısıylada tubilos gibi hamile olurum

Anammm benim hatlarım karmakarışık olmuş demekkii...
Yok ben daha yapmadım canm adetimi beklicem en sağlıklısı öyle olcak bukadar zamandır bekliorum sunun surasında 3 gunum kaldı
ama sana bişi diim ağzımın içi camur gibi camurr
beklemedeyim anlıcan tubişim inşallah bende güzel haberler veririm:18:

Kötü tabi yaa insanın dengesini bozuyo bekle bekle...
ama herseyden önemlisi senin inşallah gecikmen bebektendir .
ama rakadaşında dediği gibi adet olursanda üzülmee hiç sağlık en başta gelmeli

Bugün regl olmazsam yaın doktorda çıkacak sorun.Tek üzüntüm hormon testi yaptıramıyacak olmam

kurtulursun inş. ondan sonrada kendine incir eşine keçi boynuzu takviyesi sonra bir bakmışsın o ay çift çizgi

Kistler duruyorsa bir soğan kürü daha yapacam..Ama kurtulmuşsam kistlerden yapacam incir kürünü..Eşimin spermleri normalden daha hızlı çıktı ona bişey yapmaya gerek yok galiba :)

az önce kadın doğumdan randevu aldım. pazartesi gidicem. 9 ay oldu denemeye başlayalı. bi gideyim bakalım ne halt var ben de. adetim 23 eylül ama öncesinde yine de doktora gitmek istedim. bi baksın bakalım. offfff of hakkımızda hayırlısı.....

yaaa kaç gündür giremiyorum hamileler artmış...sende dimii tubiloshh ay ne güzel yaaa sayır birden artmış huhuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…