selam. dün yazdıklarını okudum. galiba en net cevabı senden alıcam. nolur şu iğne testini adetten kaç gün önce yapmak gerekiyor söyler misin ????
dün akşam yaptım arkadaşım. iğneler pırıl pırıldı sabah. adetime 10 gün var....
canım çok üzülme yanlız değilsin benimde 2 yıl oldu dahada ne kadar olacak alalh biliyor.İnş. cenab_ı mevlam artık hiç kimseyi fazla bekletmeden bebeklerine kavuşturur
tatlım yap belli günü yok ben 13 gün varken yaptım kap kara oldu
iyide adete 13 gün varken karardıysa bukadar erken gebelik belli olmazki.yani kanda bile çıkmaz ama iğne kararmış demekki doğruluk payı yok.sanıırım idrardaki asit miktarıyla alakalı.senin idrarın asitli kararmış diğer arkadaşın o kadar asitli değil kararmamış.valla şaşırdım şimdi.
Evet o ümit hiç bitmiyor..
Kırmızılar gelsede üzülmiyecem ama böyle arada derede kalmak sinir bozucu..Yarın doktor çözer bu işi
iyide adete 13 gün varken karardıysa bukadar erken gebelik belli olmazki.yani kanda bile çıkmaz ama iğne kararmış demekki doğruluk payı yok.sanıırım idrardaki asit miktarıyla alakalı.senin idrarın asitli kararmış diğer arkadaşın o kadar asitli değil kararmamış.valla şaşırdım şimdi.
canım aynı stresi bende yaşıyorum hatta 2 yıldır heray bir ümitle bekliyırum ve bu ay soğan suyunu bende yaptım.Kesinlikle moralini bozmak istemiyorum ama okuduğum kadarıyla soğan suyu adeti bazen birkaç gün geciktiriyormuş ayda erken olabiliyormuşsun.
tabiki canı gönülden istiyorum senin gecikmen inş. bebektendir.Ama adet olursanda kendini fazla üzme tamam mı
adet olursam üzülmiyecem zaten..Yeterki şu kistlerden kurtulayım..Regl olmamakta geriyo insanı..Bu belirsizlik kötü
adet olursam üzülmiyecem zaten..Yeterki şu kistlerden kurtulayım..Regl olmamakta geriyo insanı..Bu belirsizlik kötü
herkesin yumurtalarının catlama zamanını bilmediğim için ama suana kadar yapanların coğunun hamişlik haberini aldık tubilosh ta iğne testini yapmıştı kararmıştı sonra idrar testi yaptı negatif sonra bekle bekle kırmızılar gelmeyince tekrar test yaptı bu sefer çift cizgiyi gördü Allah ın izniyle ....işin acıkcası biras kendimizi oyalıyoruz biras da gerceklik payına bakıyoruz
herkesin yumurtalarının catlama zamanını bilmediğim için ama suana kadar yapanların coğunun hamişlik haberini aldık tubilosh ta iğne testini yapmıştı kararmıştı sonra idrar testi yaptı negatif sonra bekle bekle kırmızılar gelmeyince tekrar test yaptı bu sefer çift cizgiyi gördü Allah ın izniyle ....işin acıkcası biras kendimizi oyalıyoruz biras da gerceklik payına bakıyoruz
canım selam nasılsın?
yha yanlış yazmışın da düzelteyim dedimdi,
ben adetten önce yaptım iğne testini,idrar testiyle aynı gün yaptım iğne de kararmamıştı,idrar da negatifti.
adet geçtikten sonra karardı.bekledim biraz daha,yine yaptım yine karardı.sonra testte pozitif çıkmıştı.
bu arada sen daha test yapmadın dimi kuzu?
inşallah sevindirici haberlerini yakın zamanda alırız.
bende yarın kan testini tekrarlayayım diyorum.
Kötü tabi yaa insanın dengesini bozuyo bekle bekle...
ama herseyden önemlisi senin inşallah gecikmen bebektendir .
ama rakadaşında dediği gibi adet olursanda üzülmee hiç sağlık en başta gelmeli
kurtulursun inş. ondan sonrada kendine incir eşine keçi boynuzu takviyesi sonra bir bakmışsın o ay çift çizgi
hmm canm bende yapıcam ama daha adetme varr gnume yanii senn gunune gectmı yoksa daha varmıı ???
bebiş geliyoooooooor
canım selam nasılsın?
yha yanlış yazmışın da düzelteyim dedimdi,
ben adetten önce yaptım iğne testini,idrar testiyle aynı gün yaptım iğne de kararmamıştı,idrar da negatifti.
adet geçtikten sonra karardı.bekledim biraz daha,yine yaptım yine karardı.sonra testte pozitif çıkmıştı.
bu arada sen daha test yapmadın dimi kuzu?
inşallah sevindirici haberlerini yakın zamanda alırız.
bende yarın kan testini tekrarlayayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?