Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

eğer eşinin hareketinde ve morfolojisinde sıkıntı yoksa yapma tabiki.Ama ara ara en azından ceviz badem falan yedir çayla beraber kastır gitsin.

Bende istiyorum bendeeeee Zaten grip oldum birde üzerine bu hamilelik şüpheleri olunca ilaç da içemiyorum ve işteyimmmmm.
Allahtan yalnızım da ne yaptığımız gören yok:))))

Bende istiyorum bendeeeee Zaten grip oldum birde üzerine bu hamilelik şüpheleri olunca ilaç da içemiyorum ve işteyimmmmm.
Allahtan yalnızım da ne yaptığımız gören yok:))))

gel bacım gel :)))
yaa sorma kışın ben de 4-5 defa grip oldum ama ya hamileysem diye ilaç kullanmaktan hep kaçındım. süründüm durdum vallaa. umarım bu kış da bebişsiz ve gripli geçmez...

Bugun ne sıkıcı bıgun yaa vallaa ne zman geciyo ne iş bitiyoo ne biçim iş buu yaaaa

yav benim hiç çalışasım yok yaa. masanın üstü iş dolu ama savsaklayıp duruyorum. nolcak bizim bu halimiz kızlar :)))
yaş 34 anaaaam korkuyorum yaa.

günaydın kızlar bugün hamişlikleri belli olan yokmu?bende beklemedeyim daha belirti falan yok ama bugün hesapladım benim adet günlerim kafayı yemiş 28-27 derken 24e düşmüş yani benim bat aynı olursa 20 olucak heralde test yapsam çıkarmı acaba eşimde sabah bu ay kesin oldu babalık duygularım kabarıyo diyor

Son düzenleme:
gel bacım gel :)))
yaa sorma kışın ben de 4-5 defa grip oldum ama ya hamileysem diye ilaç kullanmaktan hep kaçındım. süründüm durdum vallaa. umarım bu kış da bebişsiz ve gripli geçmez...

Aminnnnnnnn......
İzin alsam gidip şöyle evde bi güzel yatsam ne güzel olur valla misler gibi
İşin kötü tarafı görümcem eczanede çalışıyor ve bir düşük yaşamasına rağmen bişey olmaz iç diye ısrar ediyor
Bende sinir oluyorummm
Ne kadar rahat insanlar var ben niye bu kadar rahat olamıyorum her ay bu döngü içerisine girip duruyorum acabalar kırmızıları görene kadar hep var hep var

haha oda güzelmiş benimkide gidelim baksınlar kanda gidelim baksınlar kanda nie bekliyoruski diyip duruyo benide sinir ediyoo dedim bi durr yaaaa

Aman bir de çıkmazsa kırmızıları görmek o testi negatif görmekten daha iyidir bence

Aynen canm yaaa dedim ne acele ediyosun benden stresli herifff
beklemek en mantıklısı kan vericek bdie elime gelcek kağıt negatiff yok ben almıyım adetimi beklerim paşa paşa
geld geldi gelmedi testimi yaparım evden ondan sonra kan tahlili vallaa....
haksızmıyım daha bat ıma 3 gun var zaten zaman gecmek bilmiyo

yaaa kaç gündür giremiyorum hamileler artmış...sende dimii tubiloshh ay ne güzel yaaa sayır birden artmış huhuuuuuuuuuu

teşekkürler canım evet bende hamileyim :)
dün zaten 3 güzel haber birden vardı topicte
icetea
blossom
ve ben
darısı başına inşallah canımcımmm

teşekkürler canım evet bende hamileyim :)
dün zaten 3 güzel haber birden vardı topicte
icetea
blossom
ve ben
darısı başına inşallah canımcımmm

İnşallah tubişş hanmmmm
kendini cok hırpalamıyosun dimi temizlik krizlerin bitmiştir inşallahh..=))

Ay evet benimki de her ay aynı bu ay kesin hamilesin bak adet olmayacaksın diye ama o kırmızılar her ay benimle
yaklaştıkça böyle oluyor hep benim gerçi 10 gün var ama benimde senden aşağı kalır yanım yok
Bir de geçen gün eşim için gittik ölçümlerini yaptırdık ama test sonucunu almaya gidemedim acaba diye içim içimi yiyor yani:18::18::18:

İnşallah tubişş hanmmmm
kendini cok hırpalamıyosun dimi temizlik krizlerin bitmiştir inşallahh..=))

yok yok yapmıyorum bişi
pazartesi yapmıştım yorulmuştum çok.
insan anlio kuzu yaa.çok çabuk yoruluyordum.
şu an yan gel yat dönemimdeyim
oğlum ha bire anne mamaa diyor.bende azıcık salça sürüyorum.anneee kapat kapat diyor
ama ne gülüyorum.sonra anne papates anne tüt ne denk gelirse istiyor. (patates kızartması ve süt)
onunla ugraşıyorum işte.
yarın sağlık ocagına gidicem kısmetse.hem kan vericem hemde progestan la folik asit alıcam.

ayyy 3 gün kalmış hee. bekleyelim görelim.
ağız tatsızlıgı bende de var inşallah bebiş gelio bebişşş

yuhhh sat a göre yaptım hamilelik takvimini 5 hafta çıktı :S
belli olana kadar kaldırsammı napsam?
yada 3 haftalık felan mı yapsam? sizce??

Son düzenleme:

aynenn hep ağzıma bişler tıkıyorum ama gecmiyo o camur gibi tat
3 gun kalkıda gecmek bilmiyo gecmekkk napıcamm bilmiyorum demin yyukardada yazdım benimkide gidelim kan dan baksınlar diyip duruyoo daha da geriliyorum

yuhhh bat a göre yaptım hamilelik takvimini 5 hafta çıktı :S
belli olana kadar kaldırsammı napsam?
yada 3 haftalık felan mı yapsam? sizce??

Hamilelikler son bat tarihine göre hesaplanır zaten canım dr.ların dilinde son bat tarihini hamilelik başlangıcı olarak görüp hamilelik sürecine de 40 hafta diyorlar sen onlara göre 5haftalık hamilesin

aynenn hep ağzıma bişler tıkıyorum ama gecmiyo o camur gibi tat
3 gun kalkıda gecmek bilmiyo gecmekkk napıcamm bilmiyorum demin yyukardada yazdım benimkide gidelim kan dan baksınlar diyip duruyoo daha da geriliyorum

gerilme güzelim yaa
kanda çıkar bence.
çok düşük çıkarsa günün geçince tekrar yaptırırsın.ama bence çıkıcaktır.
1 haftalıksa bile çıkar.
eger yumurtlam döneminde kaldıysan idrarda bile çıkıcaktır

3 gunun kaldı be tubişim haftasonu hızlı gecer zaten dışarı falan cıkarızz bi pazartesiye bişey kalmadı artık ona göre bakıcazz
bat gunun kırmızıyı yemezsemm evde testimi yapıcamm öle sartladım kendimi acele edip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…