ahhh inşallah canım ya bizimkisi tuhaf biraz aslında folik kullanmaya başladım ağustosta dedim en az 2 ay kullanayım sonra olsun ekimde başlayacaktık daha çalışmalara bu ay 1 kere bi kaza oldu (evlilik yıldönümümüzde) normalde korunuyoruz ama çok tuhafım ne hamile gibiyim ne de adet olacak gibi böyle ağrı sızı bişi yok... kan testi olmadan huzur bulamayacağım sanırım
kıslar günaydın ben geldim.bu arada iğne testini dün eve gider ditmez yaptım sabah baktım bişi fark etmemiş gibi sonra yanına bir tane daha iğne koydum diğeri kararmış paslı duruyo şimdik ben hamilemiyimyok kıslar ya yani mantıklı olarak düşünürsek idrarda asit vardır oda kararmasına sebep oluyodur.doğrusu inşallah doğrudur ama hayırlısı artık salı gününe kadar beklicem.
inşallah size güzel bi yıldönümü hediyesi gelir günün geçmiş gerçi kan testi yaptırabilirsin ama ben iki buçuk senedir hep hayal kırıklığına uğramış biri olarak acele etme derim gerçi bende pko var herkes benim gibi olacak deil ya bak bende heyecenlendım yaptır bari kan testini
inşallah canım sabah sabah şu heyecanıma ortak oldun cevap verdin ya bana tüm kalbimle istiyorum rabbim sana en kısa zamanda acil şifalar sağlıklı hayırlı istediğin kadar evlat nasip eder...
iğne testi doğru çıktı falan diolar topikte ama bana çok mantıklı gelmedi inşallah sende doğrudur yani hamilesindir ne kadar var bat'a
bat 17 bugün çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bakalım pazartesi salıyı bekliyom canım.ama 2 yılı geçti olmuyo o yüzden pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmez belki gelmiştir meleğim belki...
Günaydın kızlar
Ben daha regl olmadım.Sabah test yaptım sonuç negatif
Yarın doktor randevum var.Hormon testi yaptıracaktım.(((
Günaydın kızlar
Ben daha regl olmadım.Sabah test yaptım sonuç negatif
Yarın doktor randevum var.Hormon testi yaptıracaktım.(((
sen yine randevuna git hormon testi ile bide betahcg yaptırırsın idrar testleri yanılabiliyor sonuçta
Gidecem canım..
Geçen ay kist çıkmıştı.Soğan kürü yaptım..En azından kistin durumunu öğrenmek istiyorum..
3 gecedir huzursuz uyuyorum ha oldum ha olacam diye..Ne büyük stres bu ya
günaydın kızlar
Canım sen lekelenmeye göre hesaplamıştın ya, diğerine göre hesaplayınca cumaya geliyordu sanırım. Bekle biraz istersen. Emin olamıyorsan kan testi yaptırabilirsin.
bizim en büyük düşmanımız da stres zaten kisti inşallah soyan suyu efitmiştir sıkma canını
günaydınnnn sana da
nasılsınız şekerler ay dün çok güzeldi bugünde çıksa keşke bi sürü hamiş
İnşallah canım..Sürekli sanki adet sancım var olacaksamda olayım kurtulayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?