Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

inşallah size güzel bi yıldönümü hediyesi gelir günün geçmiş gerçi kan testi yaptırabilirsin ama ben iki buçuk senedir hep hayal kırıklığına uğramış biri olarak acele etme derim gerçi bende pko var herkes benim gibi olacak deil ya bak bende heyecenlendım yaptır bari kan testini

kıslar günaydın ben geldim.bu arada iğne testini dün eve gider ditmez yaptım sabah baktım bişi fark etmemiş gibi sonra yanına bir tane daha iğne koydum diğeri kararmış paslı duruyo şimdik ben hamilemiyim yok kıslar ya yani mantıklı olarak düşünürsek idrarda asit vardır oda kararmasına sebep oluyodur.doğrusu inşallah doğrudur ama hayırlısı artık salı gününe kadar beklicem.

iğne testi doğru çıktı falan diolar topikte ama bana çok mantıklı gelmedi inşallah sende doğrudur yani hamilesindir ne kadar var bat'a

inşallah canım sabah sabah şu heyecanıma ortak oldun cevap verdin ya bana tüm kalbimle istiyorum rabbim sana en kısa zamanda acil şifalar sağlıklı hayırlı istediğin kadar evlat nasip eder...

inşallah canım sabah sabah şu heyecanıma ortak oldun cevap verdin ya bana tüm kalbimle istiyorum rabbim sana en kısa zamanda acil şifalar sağlıklı hayırlı istediğin kadar evlat nasip eder...

ay cnım ya ne güzel dua etmişsin ağzına sağlık Rabbim herkese versin inşallah onlarl birlikte benimde yüzümü güldürsün ben çok beklediğimden beklemenin ne kar zor olduğunu biliyorum o yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an heyecanın bile resmen bana keyif verdi

iğne testi doğru çıktı falan diolar topikte ama bana çok mantıklı gelmedi inşallah sende doğrudur yani hamilesindir ne kadar var bat'a

bat 17 bugün çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bakalım pazartesi salıyı bekliyom canım.ama 2 yılı geçti olmuyo o yüzden pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmez belki gelmiştir meleğim belki...

Günaydın kızlar

Hamileleri tebrik ederim.İnşallah sağlıkla kucaklarına alırlar

Bu iğne testi işe yarıyor mu ne şaşırdım şimdi

bat 17 bugün çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bakalım pazartesi salıyı bekliyom canım.ama 2 yılı geçti olmuyo o yüzden pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmez belki gelmiştir meleğim belki...

inşallah göbüşündeddir bebeğin bende iki buçuk senedir belkiyorum klomen serophene ovitrelle hepsini kullandım ama olmadı bende pko var eşimde morfoloji bozuk yani tüp bebek falan gerekiyo sanırım artık ama tekrar tedavide istemiyorum sıkıldım çok olacaksa olur Rabbim vereceği insanıda bilir vereceği zamanıda kendini çok strese sokma dediğim gibi inşallah yüzünü güldüren haberi alırsın ve bizlerle paylaşırsın ümitsizlik içinse daha çok erken neler duyuyoruz 10 yıl sonra gebe olanlar var hep senden kötüleri düşün ümidini hiç yitirme

Günaydın kızlar

Ben daha regl olmadım.Sabah test yaptım sonuç negatif

Yarın doktor randevum var.Hormon testi yaptıracaktım. (((

Günaydın kızlar

Ben daha regl olmadım.Sabah test yaptım sonuç negatif

Yarın doktor randevum var.Hormon testi yaptıracaktım. (((

Canım sen lekelenmeye göre hesaplamıştın ya, diğerine göre hesaplayınca cumaya geliyordu sanırım. Bekle biraz istersen. Emin olamıyorsan kan testi yaptırabilirsin.

sen yine randevuna git hormon testi ile bide betahcg yaptırırsın idrar testleri yanılabiliyor sonuçta

Gidecem canım..

Geçen ay kist çıkmıştı.Soğan kürü yaptım..En azından kistin durumunu öğrenmek istiyorum..

3 gecedir huzursuz uyuyorum ha oldum ha olacam diye..Ne büyük stres bu ya

Gidecem canım..

Geçen ay kist çıkmıştı.Soğan kürü yaptım..En azından kistin durumunu öğrenmek istiyorum..

3 gecedir huzursuz uyuyorum ha oldum ha olacam diye..Ne büyük stres bu ya

bizim en büyük düşmanımız da stres zaten kisti inşallah soyan suyu efitmiştir sıkma canını

Canım sen lekelenmeye göre hesaplamıştın ya, diğerine göre hesaplayınca cumaya geliyordu sanırım. Bekle biraz istersen. Emin olamıyorsan kan testi yaptırabilirsin.

O ihtimalde var tabi..Yarın sabah randevum var zaten. Hala regl olmamışsam yapar sanırım doktor test...

Of sıkıntı yaptım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…