hadi bilenler yardımcı olsun arkadaşlar. bu iğne testi adet gününe kaç gün kala yapılıyor ???
sürekli adet sancısı gibi sancılar olmasıda gebelik belirtisi inşallah hamilesindir yaa
bu aydan umudum hiç yoktu aslında sadece kistlere odaklanmıştım..Şimdi böyle olunca kafam karıştı..
sen yinede kafada takma stres yapma hakkında hayırlısı olur inşallah ama kızrmızılar gelene kadar ümitde bitmiyor en nihayetinde
Evet o ümit hiç bitmiyor..
Kırmızılar gelsede üzülmiyecem ama böyle arada derede kalmak sinir bozucu..Yarın doktor çözer bu işi
aynen katılıyorum sana kızrmızıyı görene kadar acabalar bitmiyo hatta ben öyle ki kan testi negatif çıksa bile günüm geçse yine ümitleniyorum o kara yani :)))
kızlar canım sıkılıyor içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor şimdi nasıl çalışacam benya şimdi bi komşuya yada arkadaşa sabah kahvaltısında olmak vardı çaylar sohbetler oh ne güzel
kızlar canım sıkılıyor içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor şimdi nasıl çalışacam benya şimdi bi komşuya yada arkadaşa sabah kahvaltısında olmak vardı çaylar sohbetler oh ne güzel
ayyy yemin ediyorum içimi okudun yaa. canım hiç çalışmak istemiyor. kaçamak olarak netteyim. gören de iş yapıyorum sanıcak. keşke şimdi bi arada olsaydık yav. ohhh güzel bi kahvaltı ardında kahve keyfi :))) eh artık bebiş gelince bırakmaya söz verdiğim sigarayı da yakardım yanına :)))
valla çok iyi olurdu beimde evde bi iş yapasım yok 2 saattir kahvaltı soframı bile topmadım pc nin başından kalkasım yok hiç
ayyy yemin ediyorum içimi okudun yaa. canım hiç çalışmak istemiyor. kaçamak olarak netteyim. gören de iş yapıyorum sanıcak. keşke şimdi bi arada olsaydık yav. ohhh güzel bi kahvaltı ardında kahve keyfi :))) eh artık bebiş gelince bırakmaya söz verdiğim sigarayı da yakardım yanına :)))
bat 17 bugün çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bakalım pazartesi salıyı bekliyom canım.ama 2 yılı geçti olmuyo o yüzden pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmez belki gelmiştir meleğim belki...
aynenn bende bebiş gelince bırakmaya söz verdim ama bu ara baya bi azalttım...
selam. dün yazdıklarını okudum. galiba en net cevabı senden alıcam. nolur şu iğne testini adetten kaç gün önce yapmak gerekiyor söyler misin ????
guzelim benim adetime 7 gun vardı yaptığımda
herkez deniyo nasıl yapıcanı biliosan dene derim bi kayıpp yok yani
bizde doğruluk payını sorguluyoruzz burda ne kadar cok kişi yaparsa okdar karşılaştırıcaz
ben de azaltacağıma sürekli arttırıyorum stresten(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?