oyledir canimm elbetde dua muslumanin kalkanidir, bununla istediklerimiz Allaha bildiririz.elbet vardir bir hayir..benim gitmeme daha var.adetime bi kac gun kala gidecem..hayirlisi..senin icin dua edecem cnaim..insallah cok kisa zamanda gelir bebisin .
hmmm üzüldümm bakalım yarına bısmıllah
benimde adet sancılarım resmen bıçak gibi kesildi şaşkınım
Ins hamislik belirtisidir canmyaa tubiloshhunda oyle
olmustu sanirim
benimde adet sancılarım resmen bıçak gibi kesildi şaşkınım
Onunda adetin ilk guniunegatif ckmisti adetolmayonca 5gun sonra yeniledi testi cift cizgi cikti
kızlar adetime bugünü saymazsak 6 gün kaldı ve bende adet sancıları başladı...
canım yaa,adet yaklaştığı için büyük ihtimalle benim sancım ama küçük bi ihtimal de olsa inş. adetten değildir bu sancılarımız..Bnmde5-6 gunum faln var ama on gundur muthis sancim var kasiklrm belim gogsum.hele.artik duz yolda giderkn bile agriyo arada
selam kızlar.ben de test yaptım sımdı sanırım hamıleyımmmmmmmm.ıkıncı cızgı cok belırgın cıktıı.allahım ınanamıyorum.ısteyen herkese nasıp etsın allahım ıns bu duyguyu.bana dua edın kızlar nolur gercek gebelık olsun.bır tane kımyasalım vardı
yarın doktor randevum var..Eğer hamilelik varsa çıkar herhalde...
Randevu alma amacım kistlerdi..İnşllah kistler gidip yerine bebek gelmiştir.
selam kızlar.ben de test yaptım sımdı sanırım hamıleyımmmmmmmm.ıkıncı cızgı cok belırgın cıktıı.allahım ınanamıyorum.ısteyen herkese nasıp etsın allahım ıns bu duyguyu.bana dua edın kızlar nolur gercek gebelık olsun.bır tane kımyasalım vardı
hayırlı olsun canım. ALLAH tamamına erdirir inşallah.
tebrikler canım :)
canım yaa,adet yaklaştığı için büyük ihtimalle benim sancım ama küçük bi ihtimal de olsa inş. adetten değildir bu sancılarımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?