cok tesekkurler canım allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns ıns
selam kızlar.ben de test yaptım sımdı sanırım hamıleyımmmmmmmm.ıkıncı cızgı cok belırgın cıktıı.allahım ınanamıyorum.ısteyen herkese nasıp etsın allahım ıns bu duyguyu.bana dua edın kızlar nolur gercek gebelık olsun.bır tane kımyasalım vardı
amin canım... inşallah kimyasal değildir ve tutunmuştur bebeğin sana:)
selam kızlar.ben de test yaptım sımdı sanırım hamıleyımmmmmmmm.ıkıncı cızgı cok belırgın cıktıı.allahım ınanamıyorum.ısteyen herkese nasıp etsın allahım ıns bu duyguyu.bana dua edın kızlar nolur gercek gebelık olsun.bır tane kımyasalım vardı
hayırlı olsun canımm inşallah gerçek gebeliktir
Cnm hayirli olsun allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.
amın canım amın cook sagol.allah sızlere d e nasıp etsın ezan da okunuyor burada ne guzel denk geldı dualarımıza
amın arkadasım cook sagolun.allahım sızlere ve ısteyen herkese nasıp etsın ıns.hala ınanamıyorum.bakıp bakıp duruyorum cızgı duruyor mu dıye
Cnm bnmki adetendir heray boyle sancili lur.buay birazdaha erkehnbasladi sancilar
Amin cnm.cenab-i mevlam mutlulugu.u daim etsin.aaglikla bebisini kucagina almani nasip etsin
amın canım dualarınızda unutmayın nolur kımyasal olmasın yıne.doktora gıdeyım haber verırım yıne.
hem ayın 30 undan sonra hiçmi birlikte olmadınız. illa yumurtlama gününde hamilelik diye bi şart yok yani.
hamilelerin dusası kabul olurmuş. sende bizlere dua et canım benim.
yumurtlama günlerindemi birlikte oldun. bizede bilgi ver biraz
evet biraz bilgi verde bilelim bizde :) belirtilerin nelerdi?
hamilelerin dusası kabul olurmuş. sende bizlere dua et canım benim.
yumurtlama günlerindemi birlikte oldun. bizede bilgi ver biraz
Olduk maşallah, hem de gün aşırı. Hala da devamE peki yumurtlama günü haricinde nasıl oluyormuş ki? :44:Ay sen böyle dedikçe ümitlerim yeşeriyor tekrardan canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?