Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

hayırlı olsun canımm inşallah gerçek gebeliktir

Cnm hayirli olsun allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

Cnm bnmki adetendir heray boyle sancili lur.buay birazdaha erkehn basladi sancilar

neyse sen adetten olsa da üzülme... belki de değildir... :) eşinin belli bir dönemi de var biliyosun eninde sonunda olacak bebişin.. ben inanıyorum... ama sen yine de çalışmalara devam et...

Son düzenleme:
dünden beri sayfa baya hareketlenmiş, cici annişlerimiz çoğalmış

tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın...

hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, sağlıkla bebişlerinize kavuşmak da nasip olur inşallahh..

ben de regl sıkıntılarımla boğuşuyorum.. belim kopacak sanki..

Amin cnm.cenab-i mevlam mutlulugu.u daim etsin.aaglikla bebisini kucagina almani nasip etsin

amın canım amın sızlere de nasıp olsun ıns.yarın doktora gıdeyım de ıcım rahat etsın.gecen kımyasaldan dolayıo cok endıselenıyorum ya.ona gore de doktoruma gıderım ıns.gelısmelerı soylerım ıns burdan yıne.hepınıze cok tesekkurler

hem ayın 30 undan sonra hiçmi birlikte olmadınız. illa yumurtlama gününde hamilelik diye bi şart yok yani.

Olduk maşallah, hem de gün aşırı. Hala da devam E peki yumurtlama günü haricinde nasıl oluyormuş ki? :44:Ay sen böyle dedikçe ümitlerim yeşeriyor tekrardan canım yaa

hamilelerin dusası kabul olurmuş. sende bizlere dua et canım benim.
yumurtlama günlerindemi birlikte oldun. bizede bilgi ver biraz

canım tabıkı vereyım hemen.gun asırı bazen de her gun oldu dıyebılırım bu aybenım prolaktın yukseklıgı sorunum vardı.doktor tek sorun bu gorunuyor demıstı.bu ay ılac kullandım onun ıcın ve sanırım ılacı kullanırken hamıle kaldım,prolaktın dusunce.yarım saat yataktan kalkmadım.ayagımı kaldırdım.ve aklıma getırmemeye calıstım.beklerken oyle kıtap okudum,kafam dagılsın dıye

evet biraz bilgi verde bilelim bizde :) belirtilerin nelerdi?

belırtı aslında cok dusunmek ıstemedım gecen aylarda cok husran yasadıgım ıcın de adete 1 gun kala belım cok agrıdı,sabaha kadar uyuyamadım.her an olcam adet dıye bakıp durdum lavaboda.o gece 1 damla kan geldı ve ben agladım gene olmadı dıye.ondan sonra yıne ara ara agrılarım oldu.bnm esım gece nobete gıdınce uyuyamazdım bn bır kac gundur uyur oldum tekken bıle.ıdrarım cok koyulastı.akıntım oyle olmadı ama sureklı ıslandı adet gunum gecınce.adete kadar o kadar kuruydu kı bu kez de olmadı dıye cok dusundum,herkes akıntı dıyordu cunku.umarım yardımcı olabılmısımdır.adete kadar oyle aman aman belırtım olmadı.gogusumun hafıf acıdıgını bugun farkettım,yoktu bu gune kadar yanı.

kızlar ben diyorumki. başkasının başkasına ettiği dualar daha makbulmuş. bu gece mübarek cuma gecesi. birbirimiz için niyetlenerek birer yazsin okusak. ben mesela biri için okusam, başkası benim için, başkası başkası için...

mesela ben şu an online olanlardan perakedisi için okuyabilirim

Yuppiii. Tebrik ederim güzelim. Allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Olduk maşallah, hem de gün aşırı. Hala da devam E peki yumurtlama günü haricinde nasıl oluyormuş ki? :44:Ay sen böyle dedikçe ümitlerim yeşeriyor tekrardan canım yaa

mesela benim eski ağustos topiğinde peri vardı. şu an hamile. yumurtlama gününü kaçırdığını düşünüyordu. ve sadece 3 kere birlikte olmuşlardı 1 ayda. şu an 8 yada 9 haftalık hamile. ben bu ay sadece 1 kere beraber olabildim mesela. oda yumurtlama günümden 4 gün sonraydı hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…