ayy canım yaa.. valla çok güzel olur di mi...kızlar ben diyorumki. başkasının başkasına ettiği dualar daha makbulmuş. bu gece mübarek cuma gecesi. birbirimiz için niyetlenerek birer yazsin okusak. ben mesela biri için okusam, başkası benim için, başkası başkası için...
mesela ben şu an online olanlardan perakedisi için okuyabilirim
canım herşeyde bir hayır vardır sakın üzülme..vakti saati var demekki... dualarımızı daha içten etmeliyiz...mrb kızlar(( bende bugün itibari ile kırmızı kartı 1 gün erken yedim
bu ay da omadı üstelik orucumda gitti((( sanırım ben anne olamıcam 2 yıl oldu ya çok sıkıldım
ağlamak i,stiyorum
az evvel hastaneyi aradım adetimin 3 4 günü haftasonuna geliyor die yarın sabahtan gelin dediler ... inş. ilk aşılamamda kavuşurum meleğime
canım benim geçem ay o kabarcıklardan çok çıktı ama malesef hamile deqilmişimgöğüslerdeki o pütür pütür kabarcıklar oluştu ise
kesin hamilesin söyliyim ben sana
o kabarcıkların özel bir ismi de var ama unuttum ben şimdi
kesin diyorum kesiiinnn.... :))
hoşgeldin cnm ekliyorumMerhaba aranıza yeni katıldım.Bat 24 eylül beni de listeye ekleyebilir misiniz? Gebe kalanları tebrik ederim şimdiden ,darısı benim gibi isteyenlerin başına.
benimde bu ay sancılarım çok erken başladı..bat pazar günü ama 2 gündür her an olucak gibiyim...kızlar adetime bugünü saymazsak 6 gün kaldı ve bende adet sancıları başladı...
selam kızlar.ben de test yaptım sımdı sanırım hamıleyımmmmmmmm.ıkıncı cızgı cok belırgın cıktıı.allahım ınanamıyorum.ısteyen herkese nasıp etsın allahım ıns bu duyguyu.bana dua edın kızlar nolur gercek gebelık olsun.bır tane kımyasalım vardı
kızlar ben diyorumki. başkasının başkasına ettiği dualar daha makbulmuş. bu gece mübarek cuma gecesi. birbirimiz için niyetlenerek birer yazsin okusak. ben mesela biri için okusam, başkası benim için, başkası başkası için...
mesela ben şu an online olanlardan perakedisi için okuyabilirim
kızlar ben bır yerde gordum burda kadınlar kulubunde yıne,dua cok hosuma gttı bu ay hep oyle dua ettım.allahım sen yoktan var edensın,hz meryemın elıne erkek elı degmeden bır evlat nasıp ettın,bızlere de hayırla,saglıkla evlat nasıp eyle dıye.bılmıyorum ama paylasmak ıstedım.
neyse sen adetten olsa da üzülme... belki de değildir... :) eşinin belli bir dönemi de var biliyosun eninde sonunda olacak bebişin.. ben inanıyorum... ama sen yine de çalışmalara devam et...
evet canım. bende okudum meryem süresini 41 kere 41 gün boyunca. diğer topikten arkadaş okumaya başladıktan 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi. bende okudum yeni bitti.
ıns canım ısteyen herkesle bırlıkte sana da gelır bebısın.ben hep bu ay okuyacagım dıyordum eger hamıle kalmzsam.hatta bugun dedım hamıle kalsam da okuyacagım hemen dıye.bırazdan ben de okuyacagım.
[/QUOTE]GÜNCEL LİSTEMİZ KIZLARR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....
Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...
Hamişlerimiz
OGIBI 4 eylül....
tubiloshh 8 eylül....
thesun 9 eylül....
blossomm 11 eylül....
sanem55 11 eylül....
icetea17 12 eylül....
Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;
sedaak 2 eylül....
sevoo_83 2 eylül....
sengelen 3 eylül....
sub 3 eylül....
yOosuN 4 eylül....
cicekdemeti 4 eylül....
nevalee 6 eylül....
22merve22 6 eylül....
minnakmelek 7 eylül....
benimben61 7 eylül....
ecrin87 7 eylül....
paposoner 8 eylül....
egumus 8 eylül....
Mucize_GE_ 8 eylül....
gelecek_se 8 eylül....
yoph 8 eylül....
bir_zamanin_prensesi 10 eylül....
yesalp 10 eylül....
taydin 10 eylül....
elmakurdu43 13 eylül....
medne 14 eylül....
LIPAKA 14 eylül....
rainsun 15 eylül....
Drc05 15 eylül....
MFN84 15 eylül....
tatliebbi 15 eylül....
erginsena 16 eylül....
mucizeguyem 16 eylül....
Tugra034 16 eylül....
umaynur 17 eylül....
cevodileksu 17 eylül....
bedesten 17 eylül...
zhd 18 eylül....
bilgemadam 18 eylül....
elzemrah 18 eylül....
mmlkk 19 eylül....
phia 19 eylül....
aylin8585 19 eylül....
atlanta 20 eylül....
savas5482 20 eylül....
perakedisi 20 eylül....
tugce76 21 eylül....
19asos03 21 eylül....
yasamim 21 eylül....
elisaa 22 eylül....
asesulfam 22 eylül....
hully 22 eylül....
umut27 23 eylül...
acemiperi 23 eylül....
ebson 23 eylül....
asbelove 23 eylül....
sosyoloji12 24 eylül....
monalisa79 24 eylül....
eylul2807 24 eylül....
crocus55 24 eylül....
WithLove 26 eylül....
taha0203 26 eylül....
BEBISIMSU 26 eylül....
arzu_mu 27 eylül....
Asyemu 27 eylül....
UmmuUmar 1 ekim....
canım başlarsan 41 e tamamlamam lazım.
sen hamilesin artık. bence yusuf süresini oku. hayırlı bir hamilelik yaşarsın
canım başlarsan 41 e tamamlamam lazım.
sen hamilesin artık. bence yusuf süresini oku. hayırlı bir hamilelik yaşarsın
he oylemı canım ben bılmıyordum sagolasın.evet onu da okumak ıstıyordum zaten.bır kez okusam olmaz mı pekı ben cunku soz vermıstım okuyacagım dıye de
canımcım yusuf suresinin öyle bir etkisi varmıymış?
varsa bende okuyayım hemenn
selam kızlar.ben de test yaptım sımdı sanırım hamıleyımmmmmmmm.ıkıncı cızgı cok belırgın cıktıı.allahım ınanamıyorum.ısteyen herkese nasıp etsın allahım ıns bu duyguyu.bana dua edın kızlar nolur gercek gebelık olsun.bır tane kımyasalım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?