Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

oh süper OGIBI..
inşallah kalp atışlarını da duyup rahat edersin

bu arada kaç kılosun
doktor nasıl bir beslenme programı verdi
ben de zayıfım
benım gıbılere de faydalı olur bu bılgıı

Sabahı etmek güzel de bu 5 gün nasıl geçecek bilmem kiiiiiiiiiii....................................................
Ah yaaa, evimde testler var ama bu kadar erken cıkma ıhtımalı hıc yok...
Beklemek ne zormuş...
Şeytan git yap diyor,
mantık manyak mısın daha 4-5 gün oldu diyor..
5 gün sonra daaaa en erken yani, bir ihtimal çıkabilir.
Hani en gec 9-10. gün rahme yerleşip bhcg salgılıyor ya, ona istinaden beklediğim gün..
yoksa adete daha varrr..

burada gunu gecıp de test yapmayanları okudukca oyle sasırıyorum ki
nasıl sabredıyorlar
ben hayatta sabredemem yahu
offf
gel teskere gellll
şafak 5 :)))

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
bugünün hürmetine Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah bebişlerimiz bizimledir

kızlar dün gece uyuyamadım..sabah ezanı okundu kalkıp namazımı kıldım ve sonrasında uyumuşum..rüyamda eşim yanıma geliyor ve diyorki ''canım seneye evimizde çok büyük deqişiklikler olucak'' .... içimden diyorum tadilatıda yeni yaptırdık başka ne gibi bir deqişiklik olucak acaba diye geçirdim...o anda eşim '' bebeqimiz olucak başka şeylerde olucak'' dedi...öyle uyanmışım :26::26:

günaydın kızlar ya kızlar adetime 9 gün kaldı yumurtlama tarihim geçti yani ama 3 gündür hala yapışkan beyaz akıntım var neden öyle ya dün bi arkadaş belki yumurtan bi kaç tane ondan öyledir dedi ama adete bu kadar az bi zaman kala olur mu ki

Günaydın kızlar... Sabah kırmızı kart yedim 6. Ay ümidimde bosa gitti...
canım sen listemize göre 1 gün erken olmuşsun...bende bu ay erken olucam her an olabilirim hatta...

olabilir canım yumurtanın ne zaman çatlayaaqı belli olmaz..reqliyken bile çatlayan yumurtalar olabiliyor..

canım sen listemize göre 1 gün erken olmuşsun...bende bu ay erken olucam her an olabilirim hatta...

olabilir canım yumurtanın ne zaman çatlayaaqı belli olmaz..reqliyken bile çatlayan yumurtalar olabiliyor..

ama canım öyle akıntım ooldu bitmişti 3 gündür tekrar başladı

kızlar naber uzun zamandır yazmıyordum ama okuyordum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı isteyen herkesin başınaaa kızlar sizinle deneyimlerimi paylaşayım hemen soğan kürünü yapıyorum 1 hafta oldu kistlerimde ağrı hissetmiyorum ne hikmetse...ayrca ateşölçer yapıyorum vede ovulasyon testi yapıyorum..ovulasyon yani yumurtlama testinde dün böyle çıktı yüklüyorum..ona rağmen ateşim hiç çıkmadı.yani ateşle yumurtlama günü ölçmeyin size tavsiyem...20 liraya 20 li test aldım 6 tanede gebelik testi hediye ettiler.hem uygun hem daha garanti bir çözüm bilginiz olsun kızlar Eki Görüntüle 509885

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
bugünün hürmetine Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah bebişlerimiz bizimledir

günaydın canımcımmm
nasılsın?

ben az önce kan verdim.sonuç ikiye katlanmışmı diye.
saat 11.30 da çıkıcak ama eşim cumaya gidince alıcak.
saat 13 e kadar beklicem mecburen.
dua edin artmış olsun.Müslüman Müslümanın duasına muhtaçtır.

Günaydın kızlar

Ne güzel 6 tane bebek geliyor

Bugün başka bir arkadaşın da hamile haberini aldım. Kendim olmuş kadar sevindim.

Göğüslerdeki kabarcıklardan bahsetmişsiniz. Ben dün göğüs çevremde özellikle sağ göğüste fazlaca kabarma görüp şoka girmiştim. Hamilelikle alakası mı var onun?

Aman nazar değmesin.. Güzel haberlerin devamını bekliyoruzzz..

Sadece sen değil hepimiz bekliyoruz canım..
Rabbim hepimize sağlıkla hayırla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah..
Dualarınızda beni de unutmayınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…