kızlar dktpra gttım ama gremedm gelıınçe kusura bakmayın..kan degerım 10.000ın uzerndymıs 5-6 haftalık dedı kılo boy baktı çok zayıf ldugum ıçın beslnme tablosu verdı.kasıklarm agrıo dedım ıdrar testı yaptı korkulk bırsey yok dedı aşı takvımı çıkardı persembe gel kan degerını olçuçez dedı çok sukur sımdılık hersey yolunda 22sındede hastaneye gıdıçm kalp atslarnı dınlemk ıçın..
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
bugünün hürmetine Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah bebişlerimiz bizimledir
Günaydın kızlar... Sabah kırmızı kart yedim 6. Ay ümidimde bosa gitti...
canım sen listemize göre 1 gün erken olmuşsun...bende bu ay erken olucam her an olabilirim hatta...Günaydın kızlar... Sabah kırmızı kart yedim 6. Ay ümidimde bosa gitti...
günaydın kızlar ya kızlar adetime 9 gün kaldı yumurtlama tarihim geçti yani ama 3 gündür hala yapışkan beyaz akıntım var neden öyle ya dün bi arkadaş belki yumurtan bi kaç tane ondan öyledir dedi ama adete bu kadar az bi zaman kala olur mu ki
canım sen listemize göre 1 gün erken olmuşsun...bende bu ay erken olucam her an olabilirim hatta...
olabilir canım yumurtanın ne zaman çatlayaaqı belli olmaz..reqliyken bile çatlayan yumurtalar olabiliyor..
ama canım öyle akıntım ooldu bitmişti 3 gündür tekrar başladı
canım demekki bu ay birden fazla yumurtan olmuş..hepsi farklı zamanlarda büyüyüp çatlıyorlar cnm...
o zaman hamile kalma şansım daha yüksek sanırım
hayırlısı olsun canım üzülmek yok
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
bugünün hürmetine Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah bebişlerimiz bizimledir
kızlar dktpra gttım ama gremedm gelıınçe kusura bakmayın..kan degerım 10.000ın uzerndymıs 5-6 haftalık dedı kılo boy baktı çok zayıf ldugum ıçın beslnme tablosu verdı.kasıklarm agrıo dedım ıdrar testı yaptı korkulk bırsey yok dedı aşı takvımı çıkardı persembe gel kan degerını olçuçez dedı çok sukur sımdılık hersey yolunda 22sındede hastaneye gıdıçm kalp atslarnı dınlemk ıçın..
günaydın canımcımmm
nasılsın?
ben az önce kan verdim.sonuç ikiye katlanmışmı diye.
saat 11.30 da çıkıcak ama eşim cumaya gidince alıcak.
saat 13 e kadar beklicem mecburen.
dua edin artmış olsun.Müslüman Müslümanın duasına muhtaçtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?