Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Taydın senin kesin negatif mi çıktı yok mu gebelik, okuyamadım, gözümden kaçtı mı bilmiyorum. Merak ediyordum ben de seni

Taydın senin kesin negatif mi çıktı yok mu gebelik, okuyamadım, gözümden kaçtı mı bilmiyorum. Merak ediyordum ben de seni

evet canım ya.. ben acemi anne aday adayı... hemen kan tahliline koştum.. sonuç bariz negatif çıktı. bugün de reglimin 4. günü. 1 gün gecikme ile geldi yani..

yeni bat 9 ekim... ekim topiğine transfer oldum. ama burdakileri de merak ediyorum. eylül bitene kadar daha ne bebiş haberleri gelecek, kendimi bu güzel haberlerden mahrum bırakamıyorumm..

ekim için bir başka heyecanlıyım.. 1 ekim ilk evlilik yıldönümümüz olacak kısmetse.. meleğimiz de gelirse ne güzel bir hediye olacak bize.. ayrıca 15 temmuz da doğumgünüm.. eğer ekimde bebiş haberi alırsam, doğumgünümü de bebişimle kutlayacağımm..

şimdilik reglin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorumm

cok teşekkür edrerim canım yardımcı olduğun için galiba aynısı bende oluyor sağol

bitsin hemen başla çalışmalara boş geçirme tatlım inşallah ekim de seninle olur bebeğin

Tarihler çok güzelmiş. İnşallah bu ayın hevesini ve acısını ekimden çıkarırsın.

Ben de ekim geliniyim. Yıldönümümüzde güzel bir haber alırsam çok mutlu olacağım.

Kızlarrr nabersiniz bakalımm.??

hoşgeldin canımcımmm
nasılsın?
ben kan verdim de bugün,degerim katlanmışmı katlanmamışmı onun stresi içersindeyim.
sonucum çıktı da eşim cumaya gittiğinde alıcak
pff sonuç orda ve ben bilmiyorum

Merhaba kızlar bende hamileyim

hayırlı olsun canım...
rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahh

Tarihler çok güzelmiş. İnşallah bu ayın hevesini ve acısını ekimden çıkarırsın.

Ben de ekim geliniyim. Yıldönümümüzde güzel bir haber alırsam çok mutlu olacağım.

hadi bakalım, nasipse ve hayırlısıysa ekim bizim ayımız olsun...

Merhaba kızlar bende hamileyim

tebriklerrr...

pff hastaneyi aradım,sonucunuz çıktı ama telefonda sonuç veremiyoruz dediler
tam dayaklık bunlar haaa...

evet canım, sadece çıktı diyorlar. geçen ben de mail atsanız dedim. garip garip baktılar suratıma mecburen gidip aldım sonucu..

Ben ateş ölçerek kontrol ediyorum yandık desene o zaman ama ne olur ne olmaz diye gün aşırı çalışmalara devam tabi ki
Bu testlerin güvenilirliği nasıl acaba? Bir de nerden aldığını öğrenebilirsem çok iyi olur canım yaa
Paylaşımın içinde tşk ederim

kızlar size bişey itiraf etmek istiyorum..

eşim ve annem koç burcu, bense yengeç.. ben ne kadar sabırlıysam, onlar bir o kadar sabırsız.. zaman zaman beni çileden çıkarıyorlar.. laf aramızda çocuğumuzun koç burcu olmasını hiç istemiyordum. şöyle ikizler, yengeç, başak olsa da usul usul yetişse iyi de geçinsek diyordum.. şimdiye kadar gelmediğine göre haziran - temmuza kadar vaktim var..

ben hep içimden birşeyler geçiririm, beklerim, sabrederim ve sonunda büyük ihtimal gönlüme göre olur.. bunda da öyle mi olcak acaba..

çok mu fenayım ben ya

hehe kızma kızzz nasılsın bakim taze hamiş??

NAPİM KUZU YAA STRESE SOKUYOLAR İNSANII
ne var söleseler dimi.bide dio ki,sonucunuz elimde ama söyleyemem
şaka gibi.
neyse artık bekliciiz.
sen nasılsın canım?
belirtiler devammı?

benim kociş sıyırdı şimdiden.
sürekli ario canın bişi istiyomu,ne aliim.zorla alıcak
yok istemiyorum bişi diyorum ha bire 'yok alim ye '
sadece küçük ekşi domateslerden istiyorum ama onu hamileliğimi öğrenmemiştim daha ozamandan istiyordum.

bende hesap yapardım bi zamanlar ama şu burç olmasın diye ama şimdi Allahım hayırlısını ver diyorum çğnkğ biliyorumki o başkaları gibi olmayacak, can o caaaann :)) annesi sende öyle düşünki yavrun rahat gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…