Taydın senin kesin negatif mi çıktı yok mu gebelik, okuyamadım, gözümden kaçtı mı bilmiyorum. Merak ediyordum ben de seni
Birden, duş alırken ya da kıyafetını değiştirirken farkedebilirsin.
Böyle hani üşüyünce ürpeririz ya.
Öyle düşün ama çok daha büyük ve kabarık,
minicik bir baloncuk gibi..
Ürpermedeki kabarıklıgın birkaç katı ve
kabarıklık bırden sonebılıyor ama yerı kalıyor.
evet canım ya.. ben acemi anne aday adayı... hemen kan tahliline koştum.. sonuç bariz negatif çıktı. bugün de reglimin 4. günü. 1 gün gecikme ile geldi yani..
yeni bat 9 ekim... ekim topiğine transfer oldum. ama burdakileri de merak ediyorum. eylül bitene kadar daha ne bebiş haberleri gelecek, kendimi bu güzel haberlerden mahrum bırakamıyorumm..
ekim için bir başka heyecanlıyım.. 1 ekim ilk evlilik yıldönümümüz olacak kısmetse.. meleğimiz de gelirse ne güzel bir hediye olacak bize.. ayrıca 15 temmuz da doğumgünüm.. eğer ekimde bebiş haberi alırsam, doğumgünümü de bebişimle kutlayacağımm..
şimdilik reglin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorumm
Tarihler çok güzelmiş. İnşallah bu ayın hevesini ve acısını ekimden çıkarırsın.evet canım ya.. ben acemi anne aday adayı... hemen kan tahliline koştum.. sonuç bariz negatif çıktı. bugün de reglimin 4. günü. 1 gün gecikme ile geldi yani..
yeni bat 9 ekim... ekim topiğine transfer oldum. ama burdakileri de merak ediyorum. eylül bitene kadar daha ne bebiş haberleri gelecek, kendimi bu güzel haberlerden mahrum bırakamıyorumm..
ekim için bir başka heyecanlıyım.. 1 ekim ilk evlilik yıldönümümüz olacak kısmetse.. meleğimiz de gelirse ne güzel bir hediye olacak bize.. ayrıca 15 temmuz da doğumgünüm.. eğer ekimde bebiş haberi alırsam, doğumgünümü de bebişimle kutlayacağımm..
şimdilik reglin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorumm
Merhaba kızlar bende hamileyim
hayırlı olsun cnm tebriklerMerhaba kızlar bende hamileyim
pff hastaneyi aradım,sonucunuz çıktı ama telefonda sonuç veremiyoruz dediler
tam dayaklık bunlar haaa...
Kızlarrr nabersiniz bakalımm.??
Tarihler çok güzelmiş. İnşallah bu ayın hevesini ve acısını ekimden çıkarırsın.
Ben de ekim geliniyim. Yıldönümümüzde güzel bir haber alırsam çok mutlu olacağım.
kızlar naber uzun zamandır yazmıyordum ama okuyordum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı isteyen herkesin başınaaakızlar sizinle deneyimlerimi paylaşayım hemen soğan kürünü yapıyorum 1 hafta oldu kistlerimde ağrı hissetmiyorum ne hikmetse...ayrca ateşölçer yapıyorum vede ovulasyon testi yapıyorum..ovulasyon yani yumurtlama testinde dün böyle çıktı yüklüyorum..ona rağmen ateşim hiç çıkmadı.yani ateşle yumurtlama günü ölçmeyin size tavsiyem...20 liraya 20 li test aldım 6 tanede gebelik testi hediye ettiler.hem uygun hem daha garanti bir çözüm bilginiz olsun kızlar Eki Görüntüle 509885
hehe kızma kızzz nasılsın bakim taze hamiş??
kızlar size bişey itiraf etmek istiyorum..
eşim ve annem koç burcu, bense yengeç.. ben ne kadar sabırlıysam, onlar bir o kadar sabırsız.. zaman zaman beni çileden çıkarıyorlar.. laf aramızda çocuğumuzun koç burcu olmasını hiç istemiyordum. şöyle ikizler, yengeç, başak olsa da usul usul yetişse iyi de geçinsek diyordum.. şimdiye kadar gelmediğine göre haziran - temmuza kadar vaktim var..
ben hep içimden birşeyler geçiririm, beklerim, sabrederim ve sonunda büyük ihtimal gönlüme göre olur.. bunda da öyle mi olcak acaba..
çok mu fenayım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?