Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Ben dün akşam öldüm öldüm midemden sankii ağzımdan dışarı cıkacaktııı sabahı sabah ettim vallaa.
5 miydi neydi kapattım gözlerimi cok fenaydı anlamadım ne iş çok kötüydü ....
Ayy kocşinde heyecan yapmışş maşallahhh ne güzelll Rabbim nazarlardan korusun sizi
bende son 2 gun bekliorumm tubişim nolcak hiç bilmiyorum birasda kendimi dinliyo gibiyim o yusden oyalanıcak seyler cıkarıyorum kendime.....

merhaba hamiş adaylarııı
ben bu ay aşılama yaptırdım ve sonuç tarihim 27 eylül, benide eklermisiniz listenize
hoşgeldin cnm ekliyorum hemen
haklısın canım ama demekki bu hayırlıymış...inşallah en kısa zamanda hamiş kalıcaz üzülme tamammı
inşallah hayırlı sonuçlar alıcaksın cnm akşamda söyledim benim için rahat bu konuda..sorun çıkıcanı sanmıyorum
Merhaba kızlar bende hamileyim

tebrikler

Canım ben her zaman için yalnızca bebek konusunda değil, hayırlısı ise hayırlı olduğu zamanda olsun diyorum herşeyi.. bize şer gibi görünenin içinde de mutlaka bir hayır vardır..

benimki içimdeki yaramaz çocuğun kıpırdanması

En önemlisi SAĞLIKLA, HAYIRLA, HUZUR VE BEREKETLE gelsinler, ve Rabbim acılarını göstermesin hiçbirimize.. cinsiyeti, hangimize benzediği, burcu, huyu,suyu teferruat aslında..

maşallah ya bu ay bereketli oldu bi sürü hamişimiz oldu allahım bana ve tüm isteyenlerede tez zaman da nasip et

GÜNCEL LİSTEMİZ KIZLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Hamişlerimiz

OGIBI 4 eylül....

tubiloshh 8 eylül....

thesun 9 eylül....

blossomm 11 eylül....

sanem55 11 eylül....

icetea17 12 eylül....

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

cicekdemeti 4 eylül....

nevalee 6 eylül....

22merve22 6 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

ecrin87 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

gelecek_se 8 eylül....

yoph 8 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

taydin 10 eylül....

elmakurdu43 13 eylül....

medne 14 eylül....

LIPAKA 14 eylül....

rainsun 15 eylül....

Drc05 15 eylül....

MFN84 15 eylül....

tatliebbi 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

Tugra034 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

bedesten 17 eylül...

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

elzemrah 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

aylin8585 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

perakedisi 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

19asos03 21 eylül....

yasamim 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

asesulfam 22 eylül....

hully 22 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

ebson 23 eylül....

asbelove 23 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

monalisa79 24 eylül....

eylul2807 24 eylül....

crocus55 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

taha0203 26 eylül....

BEBISIMSU 26 eylül....

arzu_mu 27 eylül....

Asyemu 27 eylül....

yarinlarimin_umudu 27 eylül....

UmmuUmar 1 ekim....

Kızlar ben geldim..

Kafam karışık sinirlerim bozuk

Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..

Daha sonra özele gittim.doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..

Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..

Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...

Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu

dileğinin o yönde olacağını biliyorum tabiki ama derlerki eksik dileme her zaman, diline tam dolaştır. ben bi başlıyorum Allah'ım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü, akıllı,uslu,kendini bilen b,r evlat olsun hatta takdirinde 2 tane varsa o da olur diyorum

Üzülme canım sen kan testini al mesane nine doldur git tekrar doktora...
sen kst var diemi biliodunn alla allaaa bu doktorda kist diil onlarmı dedii...?

ikiz olsa ne güzel olur... bir beklerken iki melek...

geçenlerde uzun zamandır görüşmediğimiz bir arkadaşımızla kafeteryada karşılaştık. oturduk çay içip sohbet ederken telefonu çaldı. konuşurken yeni bebeği olduğunu öğrendik. biz de hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi dedik. derken bebeğimiz değil dedi ikiz olduğunu düşündük hemen bebekler mi dedik. bebekler + 1 dedi. üçüzleri olmuş. hem de kendiliğinden. 1 beklerken 3, 3 kişi oluyoruz derken birden 5 kişi olmak..

hayıra yor canım bak mübarek cuma vakti inş. kesedir ve bebişin seninledir.hadi bakalım bekliyoruz heyecanla hbrdar et bizide

çok ilginç yaa bunu bile anlayamıyorlar..bizse doktorlara nekadar ümit baqlıyoruz...biri kist diyor öbürü kese
inşallah kesedir diyelin ve bebişin seninledir cnm...lütfen bize hemen haber ver olurmu?

ayyy
bebiş mi gelio neee
son 2 gün.
az daha dayanmalıyııız

inşallah hayırlı sonuçlar alıcaksın cnm akşamda söyledim benim için rahat bu konuda..sorun çıkıcanı sanmıyorum

ayyy canım çok sagol.sen beni mutlu ediosun,rabbim de seni mutlu etsin inşallah.
heyecanla sonuç bekliyorum.sunucumu alır almaz paylaşıcam sizinle...

Dayanıyorumm itekleye itekleye 2 gunun kaldı cnm inşallah güzel haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…