NAPİM KUZU YAA STRESE SOKUYOLAR İNSANII
ne var söleseler dimi.bide dio ki,sonucunuz elimde ama söyleyemem
şaka gibi.
neyse artık bekliciiz.
sen nasılsın canım?
belirtiler devammı?
benim kociş sıyırdı şimdiden.
sürekli ario canın bişi istiyomu,ne aliim.zorla alıcak
yok istemiyorum bişi diyorum ha bire 'yok alim ye '
sadece küçük ekşi domateslerden istiyorum ama onu hamileliğimi öğrenmemiştim daha ozamandan istiyordum.
hoşgeldin cnm ekliyorum hemenmerhaba hamiş adaylarııı
ben bu ay aşılama yaptırdım ve sonuç tarihim 27 eylül, benide eklermisiniz listenize
haklısın canım ama demekki bu hayırlıymış...inşallah en kısa zamanda hamiş kalıcaz üzülme tamammıİnan üzülmemek elde değil her ay ne heveslerle ay sonunu bekliyorum...2gun once test almıştım eve girdim gormeliydiniz elimde çanta testi yaptım çıkartmaya sabredemedim canim sıkılıyor... Yüreğim acıyo ...
inşallah hayırlı sonuçlar alıcaksın cnm akşamda söyledim benim için rahat bu konuda..sorun çıkıcanı sanmıyorumgünaydın canımcımmm
nasılsın?
ben az önce kan verdim.sonuç ikiye katlanmışmı diye.
saat 11.30 da çıkıcak ama eşim cumaya gidince alıcak.
saat 13 e kadar beklicem mecburen.
dua edin artmış olsun.Müslüman Müslümanın duasına muhtaçtır.
Merhaba kızlar bende hamileyim
bende hesap yapardım bi zamanlar ama şu burç olmasın diye ama şimdi Allahım hayırlısını ver diyorum çğnkğ biliyorumki o başkaları gibi olmayacak, can o caaaann :)) annesi sende öyle düşünki yavrun rahat gelsin
Canım ben her zaman için yalnızca bebek konusunda değil, hayırlısı ise hayırlı olduğu zamanda olsun diyorum herşeyi.. bize şer gibi görünenin içinde de mutlaka bir hayır vardır..
benimki içimdeki yaramaz çocuğun kıpırdanması
En önemlisi SAĞLIKLA, HAYIRLA, HUZUR VE BEREKETLE gelsinler, ve Rabbim acılarını göstermesin hiçbirimize.. cinsiyeti, hangimize benzediği, burcu, huyu,suyu teferruat aslında..
Kızlar ben geldim..
Kafam karışık sinirlerim bozuk
Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..
Daha sonra özele gittim.doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..
Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..
Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...
Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu
maşallah ya bu ay bereketli oldu bi sürü hamişimiz oldu allahım bana ve tüm isteyenlerede tez zaman da nasip et
Üzülme canım sen kan testini al mesane nine doldur git tekrar doktora...
sen kst var diemi biliodunn alla allaaa bu doktorda kist diil onlarmı dedii...?
evet kist değil bunlar dedi...Uzun konuşamadım bi daha gideceğim için.Gidince yeniden soracam
dileğinin o yönde olacağını biliyorum tabiki ama derlerki eksik dileme her zaman, diline tam dolaştır. ben bi başlıyorum Allah'ım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü, akıllı,uslu,kendini bilen b,r evlat olsun hatta takdirinde 2 tane varsa o da olur diyorum
iyi düşüniyi olsun belkide kist değildir yanılmıştır diğer doktor..
en son gittiğim doktor güvendiğim bir doktor..İnşalllah dış gebelik demez
Kızlar ben geldim..
Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..
Daha sonra özele gittim.doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..
hayıra yor canım bak mübarek cuma vakti inş. kesedir ve bebişin seninledir.hadi bakalım bekliyoruz heyecanla hbrdar et bizide
Kızlar ben geldim..
Ben dün akşam öldüm öldüm midemden sankii ağzımdan dışarı cıkacaktııı sabahı sabah ettim vallaa.
5 miydi neydi kapattım gözlerimi cok fenaydı anlamadım ne iş çok kötüydü ....
Ayy kocşinde heyecan yapmışş maşallahhh ne güzelll Rabbim nazarlardan korusun sizi
bende son 2 gun bekliorumm tubişim nolcak hiç bilmiyorum birasda kendimi dinliyo gibiyim o yusden oyalanıcak seyler cıkarıyorum kendime.....
inşallah hayırlı sonuçlar alıcaksın cnm akşamda söyledim benim için rahat bu konuda..sorun çıkıcanı sanmıyorum
ayyy
bebiş mi gelio neee
son 2 gün.
az daha dayanmalıyııız
ayyy canım çok sagol.sen beni mutlu ediosun,rabbim de seni mutlu etsin inşallah.
heyecanla sonuç bekliyorum.sunucumu alır almaz paylaşıcam sizinle...
Dayanıyorumm itekleye itekleye 2 gunun kaldı cnm inşallah güzel haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?