Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

inşallah canım Rabbimiz hepimizi mutlu eder inşallahh...
heyecanla bekliyorum sonucu...ama bak gör boşuna telaş yapıyorsun canım..

kıslar ne yapıyonuz.batı yaklaşan arkadaşlar heyecan dorukta dimi?bende pazartesi salıyı bekliyom 3 gün var ama dün adet sancısı çektim bugün çok az var belki yarın gelirler.keske gelmeseler:) edete 1 hafta varken idrar testi yaptım negatifti hafta sonu gene test yapsammı acaba?varsa çıkar saten.

canım adetin geçince yap

Benim adetlerim tuhaf oldugu icin herhalde ayin 20 civari olmali.

yok ya hem benim artik cocuk mocuk olacak diye bir düsüncem yok desem yalan olur amaaaaaaaaaaaa

cok acitici ya her ay ayni sey,gelmiyor bir türlü

inş bir gün gelecek meleklerimiz

çok zor bi bekleyiş her ay aynı sahneler ama bu ay olmucak inş bende 20 sine kadar beklicem ama nasıl bekliceksem

çok zor bi bekleyiş her ay aynı sahneler ama bu ay olmucak inş bende 20 sine kadar beklicem ama nasıl bekliceksem

bence biraz daha bekleyin negatif sonucu gördükçe insanın pisikolojisi bozuluyor.5gün sonra yap ancak ozaman daha doğru olur şimdi varsada belli olmaz kendini üzdüğünle kalırsın:)

inşallah canım Rabbimiz hepimizi mutlu eder inşallahh...
heyecanla bekliyorum sonucu...ama bak gör boşuna telaş yapıyorsun canım..

inşallah canımmm
eşim gıcıklık yapıp ben geldiğimde görüceksin dedi.ayyyy zaten sabırsızlanıyorum.şu adamın yaptıgına bak yeaa
neyse eninde sonunda gelicek o sonuç elime
senin akıntı bana dediğin o akıntıdan olamazmı canım?
hani demiştin ya eger öyleyse kesin hamilesin diye.
sık sık wc ye gidiyorum bakmaya demiştin.
inşallah senin melegin de seninledir canımcım.

özellikle bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.hareket ettikçe, özellikle eğilip doğrulurken göbeğimin tam altında bi acı..kasıklarda zaman zaman bi batma.midemde enteresan bişiler.hafif rahatsız eden bi bel ağrısı.
çokta üşüyorum.ayaklarım ısınmıyo.

16 eylül cnm evet..ama bende hiçbir belirti yok...ama herşeye raqmen rel olmazsam haftaya cuma test yapıcam..

Bende gününü bekliyorum gelmezse ertesi gun yapıcam cunku benim regl hemen hemen hiç şaşmaz...:26:

Sonucu almış sana mı sölemiyo kocan..?...
hahahaha ben sana gösteririm deseydin

bu belirtiler mens belirtileri gibi ama pskolojide çok etkiliyor hayırlısı diyelim meleğin seninledir inş

bu belirtiler mens belirtileri gibi ama pskolojide çok etkiliyor hayırlısı diyelim meleğin seninledir inş

reglime daha 1 hafta var.bundan bikaç gün öncesine kadar kasık ağrım vardı gelip giden.gazım vardı o hala var.bazen bacakta bi çekilme hissediyorum.akıntım çoktu bikaç gün önce ama şuan çok az.göğüslerimde şişlik farkediyorum ama herhangi bi acı yok.bikaçgün önce sık sık regl olacakmışım gibi ağrı çekiyordum.kıvrandırmıyordu ama rahatsız ediciydi.şimdi bikaç saniye gelip gidiyor aynı ağrı.
vallahi daraldım.

canım reqlim yakın olduqu için normal karşılıyorum bu akıntıyı...reqlim geçse öyle olsa ozaman bebişten şüphelenirim...senin günün geçmişti onun için okadar net konuştum...

kızlar ben namaz kılıp gelicem

daha regl olmama 9 gün var ama kasık ağrılarım başladı :))) hayır yani psikolojik olduğunu bilmesem noluyo yav dicem :)) ama son 8 aydır kendime hep bunu yapıyorum. dinleme kendini diyorum, işine gücüne bak ama nafile. azıcık boşluk bulsam hemen aklım karnımda. özellikle de bu siteye girince kasık ağrıları artıyor :))) kafayı yiyoruz valla..

yok kızlar kan testi 0,10 çıktı kansızmışım...kan ve demir ilacı verdi doktor...şu küçük şişe şeklinde içecekmişim

Hadi ya olsun cnm sen sağlığını düşün
evet biliyorum o ilacı ablam içiyodu kıpkırmızı şişede kırıp içiyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…