ayyy
bebiş mi gelio neee
son 2 gün.
az daha dayanmalıyııız
ayyy canım çok sagol.sen beni mutlu ediosun,rabbim de seni mutlu etsin inşallah.
heyecanla sonuç bekliyorum.sunucumu alır almaz paylaşıcam sizinle...
kıslar ne yapıyonuz.batı yaklaşan arkadaşlar heyecan dorukta dimi?bende pazartesi salıyı bekliyom 3 gün var ama dün adet sancısı çektim bugün çok az var belki yarın gelirler.keske gelmeseler:) edete 1 hafta varken idrar testi yaptım negatifti hafta sonu gene test yapsammı acaba?varsa çıkar saten.
kız sen hamilesin kesin
canım adetin geçince yap
inşallah canım Rabbimiz hepimizi mutlu eder inşallahh...
heyecanla bekliyorum sonucu...ama bak gör boşuna telaş yapıyorsun canım..
Benim adetlerim tuhaf oldugu icin herhalde ayin 20 civari olmali.
yok ya hem benim artik cocuk mocuk olacak diye bir düsüncem yok desem yalan olur amaaaaaaaaaaaa
cok acitici yaher ay ayni sey,gelmiyor bir türlü
kıslar ne yapıyonuz.batı yaklaşan arkadaşlar heyecan dorukta dimi?bende pazartesi salıyı bekliyom 3 gün var ama dün adet sancısı çektim bugün çok az var belki yarın gelirler.keske gelmeseler:) edete 1 hafta varken idrar testi yaptım negatifti hafta sonu gene test yapsammı acaba?varsa çıkar saten.
bat larımız aynı dimi cnm senlee
inşallah canım Rabbimiz hepimizi mutlu eder inşallahh...
heyecanla bekliyorum sonucu...ama bak gör boşuna telaş yapıyorsun canım..
16 eylül cnm evet..ama bende hiçbir belirti yok...ama herşeye raqmen rel olmazsam haftaya cuma test yapıcam..
Sonucu almış sana mı sölemiyo kocan..?...inşallah canımmm
eşim gıcıklık yapıp ben geldiğimde görüceksin dedi.ayyyy zaten sabırsızlanıyorum.şu adamın yaptıgına bak yeaa
neyse eninde sonunda gelicek o sonuç elime
senin akıntı bana dediğin o akıntıdan olamazmı canım?
hani demiştin ya eger öyleyse kesin hamilesin diye.
sık sık wc ye gidiyorum bakmaya demiştin.
inşallah senin melegin de seninledir canımcım.
özellikle bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.hareket ettikçe, özellikle eğilip doğrulurken göbeğimin tam altında bi acı..kasıklarda zaman zaman bi batma.midemde enteresan bişiler.hafif rahatsız eden bi bel ağrısı.
çokta üşüyorum.ayaklarım ısınmıyo.
bu belirtiler mens belirtileri gibi ama pskolojide çok etkiliyor hayırlısı diyelim meleğin seninledir inş
inşallah canımmm
eşim gıcıklık yapıp ben geldiğimde görüceksin dedi.ayyyy zaten sabırsızlanıyorum.şu adamın yaptıgına bak yeaa
neyse eninde sonunda gelicek o sonuç elime
senin akıntı bana dediğin o akıntıdan olamazmı canım?
hani demiştin ya eger öyleyse kesin hamilesin diye.
sık sık wc ye gidiyorum bakmaya demiştin.
inşallah senin melegin de seninledir canımcım.
aynı seyi yazıcaktım sen benden cok yaşıcakmışsın arkadaşım..
bencede o göğüs kabartıları yanılmaz die biliyorumm
yok kızlar kan testi 0,10 çıktı kansızmışım...kan ve demir ilacı verdi doktor...şu küçük şişe şeklinde içecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?